Postavitev družine je najbolj čudežna oblika zdravljenja naših odnosov. Je enostavna in izjemno koristna takrat, ko se v življenju znajdemo na točki, ko nam ni prijetno, ko si želimo sprememb, a ne znamo naprej in ne zmoremo sami. Učinkuje pri razreševanju konfliktov, zdravljenju različnih omejujočih vzorcev in pomaga izboljšati naše osebne in poslovne odnose ter posledično vpliva na naš odnos do sebe.

 

Vsak od nas ima svojo družino in svoje prednike. In vsaka družina ima družinsko dušo. Kadar je v družini prisotna ljubezen, so odnosi harmonični in je vzdušje prijetno. Velikokrat pa žal temu ni tako. V družini nastajajo trenja in konflikti. Postavitev družine je metoda, ki temelji na predpostavki, da se je nekoč v preteklosti v družini prekinil tok ljubezni in takrat, ko se je to zgodilo, so začeli nastajati konflikti in vzorci, katerih žrtve so iz generacije v generacijo večje in težje. Namen postavitve družine je ponovno vzpostaviti ljubezen in pozdraviti družinsko dušo, da lahko sedanja generacija in vse naslednje živijo v ljubezni in miru.

 

Postavitev družine pa ni samo za tiste, ki imajo resne težave v svojih odnosih. Zelo je učinkovita tudi takrat, ko se želimo znebiti določenih strahov ali vzorcev, ki nas odvračajo od sprememb ali nas vedno znova peljejo v ene in iste situacije, ki si jih ne želimo in se nemočno sprašujemo zakaj se nam vedno dogaja eno in isto ter zakaj v svoje življenje vedno privlačimo enake ljudi, ki nas tako ali drugače prizadenejo.

 

Enako kot postavljamo družino, lahko postavljamo tudi posel. Če si želite sprememb na svoji poslovni poti in ne veste kako začeti ali ste polni pomislekov in strahov, potem je postavitev posla prava izbira za vas.

 

Kako deluje?

 

Zdravilna moč postavitve družine temelji na dejstvu, da se izvaja na energijskem nivoju. Na začetku vsake postavitve voditelj s podporo kratke meditacije združi vse udeležence v skupnem morfološkem polju. Tam, v enosti, so zbrane vse informacije iz vseh časovnih dimenzij. Vsem, ki so združeni v to polje skozi meditacijo, so v postavitvi družine te informacije dostopne. To se kaže tako, da tisti, ki igrajo družinske člane, dobesedno vstopijo v vlogo in začnejo čutiti, govoriti in se vesti tako, kot bi dejansko bili ta oseba, ki jo igrajo. Ravno zaradi tega na dan lahko pride prava resnica, ki pozdravi družinsko dušo in omogoči, da ljubezen ponovno steče in ustvari čudežne rešitve.

 

Tisti, ki postavlja družino, se pred začetkom postavitve pogovori z voditeljem kaj točno bi rad postavljal, kje je njegov izziv in česa si želi. Potem skupaj določita vloge. Izbere se nekoga, ki bo igral tistega, ki postavlja ter ostale pomembne druge osebe. Skozi postavitev se po potrebi, če tako začuti voditelj, dodaja nove vloge. Tisti, ki postavlja na začetku torej samo opazuje dogajanje in neizmerno čuti bistvo dogajanja in zdravljenja. Proti koncu tudi sam vstopi v igro in igra sebe, z namenom, da v polnosti doživi razplet, zdravljenje in začuti moč rešitve, ki se je pokazala kot prava pot. Zares magično, osvobajajoče, čustveno intenzivno in neverjetno doživetje, ki za vedno izboljša vaše življenje ...

 

Posebnost Nininih postavitev

 

Nino je za nadaljevanje svojega dela izbral in izučil eden večjih strokovnjakov za postavitve družin v Sloveniji, Franjo Trojnar. Značilnost njegovih postavitev je bila intimnost in premišljena izbira udeležencev. Nina ohranja delo v manjših skupinah, do deset udeležencev in do tri postavitve v enem druženju, ki traja 3 do 4 ure. K njej se pride izključno po priporočilu ali predhodnem pogovoru z njo, ker želi začutiti, če je oseba v skladu z njeno vibracijo in vrednotami. Ninine postavitve so posebne še v tem, ker so dodatno podprte s čudežno vibracijo, saj ima Nina prav posebno angelsko vibracijo in že leta deluje kot angelska terapevtka. Je pa tudi priznana ICFcoachinja in NLP mojstrica, tako da znanja s tega področja odlično prispevajo k vodenju

postavitve družine.

 

Zanimivo je videti kakšne vloge so posamezniku dodeljene in kaj mu s tem sporočajo. Nedvomno so zdravljenja deležni vsi sodelujoči, ne samo tisti, ki postavljajo.

 

Cena za postavitev družine je 80 eur na osebo. Za vse, ki sodelujejo kot igralci, pa je udeležba brezplačna.

 

Ninina izkušnja:

"K Franju na postavitev sem prišla po enem letu težkega ločitvenega boja. Z bivšim možem sva šla na nož. Ničesar se nisva bila sposobna dogovoriti. Vsak na svoji strani sva igrala umazano igro, težavam ni bilo videti konca in pozitiven izid se mi je zdel kot znanstvena fantastika, totalno nemogoč.

 

Na postavitvi nisem mogla verjeti kako lahko osebe, ki ne poznajo ne mene, ne mojih bližnjih, tako dobro igrajo naše vloge. Noro. Dokler tega ne doživiš, težko verjameš. Dodatno sem bila presenečena nad dejstvi, ki so se v postavitvi pokazala in čisto drugo resnico, kateri sem do tedaj verjela. Dobila sem ogromno novih zavedanj. Svojo ločitev, otroke in bivšega moža, sem videla v drugačni, iskreni in pravi luči. Brez ega, samo z ljubeznijo. Ker postavitev družine vpliva na vse vpletene, so posledice seveda čutili tudi moj bivši mož in najina sinova. V roku 14 dni po postavitvi, sva se z možem uspela v miru pogovoriti in dogovoriti. Sama, brez odvetnikov in sodišč. Od takrat naprej je najin odnos spoštljiv in zaupanja vreden. To je največ, kar lahko dava najinim otrokom in sebi. Takrat sem se zaljubila v metodo postavljanja družine in bila prisotna kot postavljalka in igralka na številnih postavitvah. Skozi izkušnje je rasla moja želja po tem, da bi nekoč tudi sama vodila postavitve. Klic duše mi je šepetal, da je to del mene in da sem rojena za to. In res je. In res sem. Večno bom hvaležna Franju za to, da me je spoznal s čudežno močjo te metode in mi dal priložnost, da je postala del mojega poslanstva, ki je podpreti vsakega posameznika ali skupino, ki želi premakniti svoje meje in izboljšati svoje življenje"

NininSvet

POSTAVITEV DRUŽINE