Angelske karte

Angelske karte Čudež srca so kanalizirana sporočila angela čudežev Hamieda. Hamied je v moje življenje vstopil z namenom, da mi pokaže, da čudeži zares obstajajo in da če se jim prepustimo in jim zaupamo, je naše življenje lahko zelo enostavno in lahkotno. Njegov namen je bil tudi, da preko mene preda svoja čudežna sporočila, za kar sem mu izjemno hvaležna in iskreno počaščena. Njegova energija je osupljiva in njegov dotik brezmejen. Čudež srca je čudež ljubezni.

Preko kart lahko spoznate kako brezmejna je moč ljubezni in koliko čudežev nastane zaradi nje.

 

Uporaba kart je izjemno enostavna, odgovori, ki jih dobimo pa vedno točni in v naše najvišje dobro.  Ko angelske karte postanejo del našega življenje, ga obogatijo. Vsak dan lahko začnemo z angelskim vodstvom. Ko smo v dvomih ali ko ne vemo kako naprej, se lahko obrnemo po nasvet v karte. Karte dvigujejo našo vibracijo in spreminjajo naš pogled na svet. Življenje postane lahkotnejše, naše srce mirnejše in obraz bolj nasmejan.

 

Karte, ki so lahko tudi čudovito darilo za vaše bližnje, lahko naročite tukaj. Komplet kart vsebuje 48 kart, knjižico z daljšo razlago kart ter navodila za uporabo.

 

Cena kompleta je 25 € + poštnina 3 €

 

AKCIJA

V kolikor vas zanima kakšno leto je pred vami, imate sedaj edinstveno priložnost, da skupaj s kartami naročite še svojo angelsko napoved - angelski reading po nižji ceni. KOMPLET ANGELSKIH KART in ANGELSKI READING 50 € + poštnina 3 €.

 

 

OBRAZEC ZA NAROČILO

Submitting Form...

The server encountered an error.

Naročilo je sprejeto.

Po oddanem naročilu boste na email prejeli podatke za plačilo. Za dodatne informacije in vprašanja pošljite sporočilo na: nepozabni@nininsvet.si