V kolikor si ogledujete vrata angelskega sveta, potem vsaj malo verjamete, da obstaja nekaj več od našega fizičnega sveta. Da je nekaj nad nami oziroma bolje povedano ob nas. In prav imate. Vsak od nas ima svojega angela varuha in svoje duhovne vodnike. Ti so z nami z namenom, da nas čuvajo. V kolikor pa se odpremo njihovi prisotnosti, jim zaupamo in jih prosimo za vodstvo, pa njihova naloga postane, da nas usmerjajo in podpirajo pri iskanju prave smeri in kreiranju našega dušnega poslanstva. Naravnost veseli in navdušeni so, ko nam lahko pomagajo. Ko enkrat doživimo izkušnjo prisotnosti višje frekvence, naše življenje ni več tako kot je bilo. Takrat namreč začnemo resnično verjeti v to, da se vedno lahko opremo na nekaj in da obstajata upanje in pot do boljšega jutri. Življenje postane lahkotnejše, zabavnejše in bolj jasno.

 

Sama sem z angeli in ostalimi bitji višjih frekvenc prijateljica že dobrih šestnajst let. Pomagali so mi rešiti marsikatero življenjsko dilemo in me vedno usmeriti na pravo pot. Od prvega snidenja in vse do danes, ostajajo moje vodstvo in moja uteha. V moje življenje so vstopili na točki, ko sem mislila, da je konec ... ko nisem videla izhoda in še manj verjela, da se vse dogaja s pozitivnim namenom in da bo na koncu vse v moje najvišje dobro. Ker sem človek, ki potrebuje dokaze, da je nekaj resnično, so k meni pristopili na način, da mi ni preostalo drugega kot, da verjamem, da je vse res. Da angeli dejansko komunicirajo z mano. Vedno bolj me je vleklo k njim. Vedno več sem raziskovala, brala in se tudi praktično učila pri priznanih angelskih terapevtih. V določenem trenutku mi je postalo jasno, da bom vse izkušnje in znanje delila tudi z drugimi. Da ne bom pomagala samo sebi, temveč bom podprla vse, ki so pripravljeni na stik z višjo frekvenco. Da je to moje poslanstvo, saj je moja intuicija izrazito angelska intuicija, ki mi omogoča, da razumem njihovo prisotnost in sem medij angelskega zdravljenja.

 

V mojem svetu je angelsko zdravljenje vsaka izkušnja s temi čudovitimi bitji. Dotaknejo se vas lahko preko zdravilnih meditacij, osebnih angelskih readingov, angelskih terapij in energetskega čiščenja prostorov.

 

Več o moji prvi izkušnji z angeli ter ostalih angelskih zanimivostih, si lahko preberete v BLOGU.

ANGELSKE MEDITACIJE

‘’Vdih in izdih pri polni zavesti je meditacija.’’ (Eckhart Tolle)

 

Eckhart Tolle, svetovno znan duhovni guru, poda najlepšo in najpreprostejšo razlago meditacije. Ljudje vse prevečkrat mislijo, da je meditacija delo. Tudi rečemo tako, da gremo meditirat, kot da gremo nekaj delat. V resnici je čar meditacije ravno v tem, da nič ne delamo. Da samo smo. Smo tukaj in zdaj. Pri polni zavesti. Prisotni v svojem telesu, dihanju in okoliščinah. Zato lahko meditira prav vsak. Edini pogoj je želja po meditaciji. Vse ostalo se zgodi slej, ko prej in vsakič znova.

 

Angelske meditacije so seveda nekaj posebnega. Prvič zato, ker v našo družbo vsakič povabim drugačno angelsko prisotnost, s pomočjo katere zdravimo različna življenjska področja. Drugič zato, ker se vsaki udeleženki in udeležencu posvetim individualno in mu poleg zdravljenja, predam tudi osebno angelsko sporočilo. In tretjič zato, ker se meditacije vedno udeležijo vsi, katerim je resnično namenjena in jih zato lahko podpre pri nadaljnjih korakih na njihovi poti.

Priporočam, da si vsaj enkrat mesečno vzamemo čas zase na tak način, da se udeležimo vodene meditacije. Tako naredimo  nekaj dobrega za svoje telo na vseh nivojih, čustvenem, fizičnem in mentalnem ter pozitivno vplivamo na razplet dogodkov v našem življenju. Poleg tega pa smo deležni tudi podpore skupinske energije, ki je mnogo močnejša kot če meditiramo sami. Angelske meditacije izvajamo na različnih krajih. Termine najdete pod rubriko dogodki. Lahko pa se dogovorimo za organizacijo prav posebne meditacije za skupine, kjer se izvedba prilagodi vašim željam in potrebam.

 

NOVOST: online meditacije.

 

Kaj so povedale udeleženke angelskih meditacij si lahko preberete TUKAJ

ANGELSKE TERAPIJE

Vsakdo od nas se kdaj v življenju sooči s situacijo, ki je v danem trenutku pretežka, da bi jo lahko rešil sam. Včasih se zdi kot, da nič ne pomaga. Ne nasveti in podpora prijateljev, ne pogovori in terapije pri strokovnjakih. Vse kar naredimo, da bi nam bilo v življenju bolje, zgleda zaman ali pa učinkuje kratkoročno in kmalu se zopet znajdemo v istem vzorcu in po vsej verjetnosti še v hujšem problemu. Zakaj je temu tako? Iz dveh razlogov. Dejstvo je, da je 90% našega uma nezavednega, kar pomeni, da se večino svojih vzorcev in omejujočih prepričanj ne zavedamo. Ravno ti pa nam najbolj otežujejo življenje v smislu, da včasih ne moremo naprej, se nismo zmožni spremeniti, ponavljamo ene in iste napake. Vse to se zapiše tudi v našem energetskem telesu in predstavlja energetske blokade na naši poti. Omejujoče vzorce in prepričanja pa lahko vlečemo še iz prejšnjih življenj. Ko se temu pridruži še karma, dobimo najmočnejši koktajl energetskih blokad, ki jih je možno odpraviti samo z delom na višjih vibracijah in frekvencah, s pomočjo energije.

 

Dolgoletne izkušnje zdravljenja z angeli bogatijo moje življenje in pomagajo vsem, ki se prepustijo in zaupajo angelskemu vodstvu. Angelske terapije izvajam predvsem na daljavo, lahko pa tudi v živo. Primerne so tako za odrasle kot otroke.

 

Nekaj primerov zdravljenja:

Za odrasle:

  • čiščenje čaker
  • zdravljenje duše/srca/misli
  • zdravljenje različnih travm, bolečin, stisk,vzorcev, omejujočih prepričanj
  • zdravljenje odnosa/rezanje negativnih vezi/povrnitev zadržane energije
  • delo na posameznikovi želji
  • splošna terapija v naše najvišje dobro

 

Za otroke:

  • zdravljenje psihičnih stisk in travm
  • pomoč pri koncentraciji in učenju
  • zdravljenje neprimernega vedenja
  • pomoč pri spanju ali pretiranem joku pri dojenčkih

 

Kaj so povedale moje stranke lahko preberete TUKAJ

ANGELSKI READING

Angelski reading ni šloganje. Angeli se nikoli ne bodo odločali namesto vas. Angeli vam niti ne bodo povedali kaj točno se bo zgodilo, saj bi tako vplivali na vašo usodo in bi vas na nek način prikrajšali za moč izbire in kreacije, ki jo imamo ljudje.  Včasih točno napovedo kak dogodek, ki je tako ali tako neizbežen, v večini pa so z nami, da nas usmerjajo. Z veseljem prenašajo sporočila katera smer je prava ali boljša za nas, nam povedo kje imamo izzive, česa se ne zavedamo, pa bi bilo dobro, da bi se, kaj moramo spremeniti, kako naj nadaljujemo, kaj je za nas v danem trenutku najpomembneje. Bolj, ko jim zaupamo in se jim odpremo, zgovornejši so in jasnejša so njihova sporočila. Pri angelskem readingu se povežem z angeli kanaliziranja in z vašimi duhovnimi vodniki ter predam sporočila, ki jih imajo za vas in odgovore na vaša vprašanja. Reading se lahko naroči po mailu tukaj ali pa z angeli poklepetate v živo.

 

NOVOST: lahko se naročite na online angelski klepet.

 

Kaj so povedale moje stranke lahko preberete TUKAJ

ENERGETSKO ČIŠČENJE PROSTORA

Verjamem, da poznate tisti prijeten občutek, ki nas prevzame, ko vstopimo v prostor, kjer se začuti neka neopisljiva toplina, domačnost in tudi tistega, ko nas spreleti srh in nam notranji glas govori, da se ni dobro predolgo zadržati v tem prostoru, ker izžareva težko, zadušljivo energijo. Dejstvo je, da vse, kar se v prostoru dogaja, tako dobre kot slabe stvari, se »usedejo« vanj. Zato je izjemno pomembno, da so prostori, v katerih se veliko zadržujemo in ki so nam dragi, energetsko čisti, saj nas edino tako lahko podprejo na naši poti.

Za dobro energijo v našem domu ali poslovnem prostoru lahko veliko storimo že sami. Najprej poskrbimo, da je prostor fizično čist in da se v njem ne nabira preveč stvari, ki jih ne potrebujemo in še manj uporabljamo. K boljši energiji prispevajo tudi prižgane svečke, različna kadila in določena meditativna glasba, predvsem mantre. Vsake toliko, odvisno koliko negativne energije se v prostoru nabira, pa priporočam močnejše energetsko čiščenje, ki naj ga izvede nekdo z izkušnjami. Negativna energija se nabira tako s prepiri, žalostnimi dogodki, kot tudi z negativnimi mislimi in čustvi, ki jih v sebi premlevajo stanovalci. Še posebej pa je energetsko čiščenje prostora nujno pred novo vselitvijo in večjimi življenjskimi prelomnicami ter vsaj enkrat letno.

Sama energetsko čiščenje prostora izvajam s pomočjo angelov za energetsko čiščenje prostorov in uporabo magnezijevega sulfata in alkohola, ki ju prižgem v posebni ponvi. Pred izvedbo čiščenja se povežem z devo prostora, z namenom, da preda sporočila, ki jih ima za vas in pove kako se v prostoru počuti, česa ji primanjkuje in kako vas želi podpreti. Deva prostora je tako kot angel varuh, s to razliko, da angel varuh varuje človeka, deva pa prostor. Seveda imate priložnost, da devi postavite tudi osebna vprašanja. Na koncu, ko je čiščenje zaključeno, pa v vaš prostor pokličem angele, da vanj vnesejo tako energijo kot si jo želite in je v vaše najvišje dobro.

 

Kaj so povedale moje stranke lahko preberete TUKAJ

NininSvet

ANGELSKI SVET