KRISTINA: To je meni vedno edinstvena izkušnja. Toliko različnih energij udeleženk, ki smo povezane, daje posebno moč. Nikoli ne veš kaj lahko pričakuješ. Včasih je naporno, ker se odvijajo zdravljena, včasih pa zelo lepo ker se odpiraš novemu. V nekaj dneh po meditaciji, ko preide faza "regeneracije" mimo, pa vedno začutim lahkoto, kot da diham z polnimi pljuči.

 

OLGA: Meditacija nam pomaga, da se poglobimo v svojo notranjost, da pridemo v stik sami s seboj, s svojimi občutki in intuicijo. Šele z vzpostavitvijo tega globljega stika, lahko odkrijemo kdo smo in česa si želimo. Pri vsem tem nam pomaga tudi neverjetna energija skupine, ki predstavlja nekakšno medsebojno pomoč pri doseganju miru in boljšega počutja.

 

NINA: Meditacije kot podpora notranjemu miru, doseganju tako osebnih kot poslovnih ciljev in sprememb, ki si jih želim/o, so logična izbira, ko se jih enkrat udeležiš pri Nini. Močna podpora, razbijanje strahov, izpolnitev želja, umirjenost, individualna obravnava in posveti - vsekakor to ni samo meditacija in težko je opisati vse pozitivne občutke, spremembe, to enostavno moraš doživeti.

 

JULJANA: Meditacije z Nino so božanske. V njih sem začela iskati sebe in odgovore na na mnogo vprašanj. Pomaga mi, da si poiščem svojo pravo pot in nama odlično uspeva.

 

BARBARA: Angelčki so v moje življenje prišli z Nino in zaradi Nine. Že nekaj let nazaj, ko smo družinsko skupaj dopustovali, je Nina s pomočjo njenega pridobljenega znanja v našo družbo povabila angele. Zame je to bilo prvič in od takrat so stalno prisotni v mojem življenju.

Pred dobrimi štirimi pa smo začeli s skupinsko meditacijo. V skupino sem povabila svoje prijateljice, ki so se zaradi mojega navdušenja nad Nino in njeno neverjetno pozitivo, čisto in nalezljivo energijo, vsak mesec znova vračale po nasvete za svoje težave, potrditve, da delajo prav, nove uvide in sprotna presenečenja. Ko meditiramo skupaj v skupini, je ta energija toliko močnejša, izrazitejša in intenzivna. Veselila sem se jih vsak mesec. Zaradi spleta okoliščin in karantene, smo za nekaj časa prekinile, sedaj pa je Nina vzpostavila nov stik z nami preko računalniške povezave in tudi tu nam gre. Nina je neverjetno čista duša, v kateri je shranjena mavrica znanja in toplo srce, ki se za nas znova in znova odpira, nam prisluhne in nam pomaga.

 

POLONA: Nina je v moje življenje prinesla posebno svežino, čisto nov pogled na svet angelov. V svetem pismu so angeli pogosto omenjeni kot prav posebni znanilci in posredniki med Bogom in človekom. Pogosto sem brala o njihovi pomembni vlogi, vendar so se mi zdeli oddaljeni, tam nekje daleč. Kot da niso poslani tudi k meni. Z Nino pa so postali tudi del mene. Skupaj odkrivamo nove priložnosti, predvsem pa puščamo za seboj vse tisto, kar ni vredno ohraniti. Nina mi je odprla nova obzorja, za kar sem ji neizmerno hvaležna.

 

NATAŠA: Naša Nina in njeni angelčki nas znajo po peljati v njihov svet, kjer vlada pozitiva in sproščeno vzdušje. Vedno, ko sem se udeležila meditacije sem dobila malo drugačen pogled na situacije, ki so se mi v danem trenutku dogajale. Vedno se veselim njene naslednje meditacije. ;)

 

JERNEJ: Moj vsakdan je zelo intenziven in na visokih obratih. Včasih se samo želim malo ustaviti, se umiriti in zbistriti misli, občutke. Spet malo bolj povezati s sabo, napolniti notranje rezervoarje z energijo. Takrat si se udeležim meditacije.

Osebnostna rast je zame vrednota. Sem precej racionalen in analitičen. Sem pa tudi odprt za drugačne pristope. Pri poplavi vseh strokovnjakov ki se ukvarjajo z alternativo, sem previden na koga se obrnem. Raje izbiram med tistimi, ki so dobro izobraženi na svojem področju, imajo dar. Vedo kaj delajo in to delajo s srcem, predanostjo in odgovornostjo. Vse to se čuti pri Nini.

Nina, en velik hvala. Za pomoč, vzpodbudo, energijo.

ANGELSKE TERAPIJE - Kaj so povedale stranke

BARBARA: Pri terapijah pa sama na sebi opazim kako se stvari spreminjajo. Že ko sva se prvič slišali, so se stvari začele spreminjati na boljše. Sedaj sem bolj odprta do ljudi, več se pogovarjam, razmišljam pozitivno, bolj razumem sama sebe, okoli sebe imam samo dobre ljudi, od vsega pa sem si najbolj želela, da sem srečna in zadovoljna. Prejšnja veza mi je vzela ogromno let in in energije, da sem lahko začela na novo in to mi je sedaj uspelo   Imam najboljšega fanta in drugo leto pričakujeva novega družinskega člana.

 

EMA: Nina brez tvoje pomoči in energije ki si jo nama posredovala od angelov za naju z Špelo, ne bi bili danes to kar sva. Sva postali močni, stabilni, polni srčne, pozitivne energije, ki naju vodi naprej. Špela se je umirila, v šoli je bolj poslušna in samozavestna. Meni se pa odpirajo nova vrata na področju čustev in partnerstva. Nina hvala, ker si, objemček.

 

MATEJA: Ninine angelske terapije in meditacije, so že nekaj let na mojem seznamu :must do! Ko se vsakodnevno soočam z izzivi, z mnogimi vprašanji in podvprašanji, jih preko Nine predajam angelom. Vsako sporočilo, ki ga Nina preda meni, je vezano popolnoma name, na točno tisti trenutek, ko sem obstala brez odgovora. Kadar v sebi ne najdem prave usmeritve, mi angeli preko Nine, vedno znova odgovorijo in pomagajo. Vse je takoj lažje, bolj smiselno ...

 

KRISTINA: Nina je tista, ki mi je odprla vrata v svet angelov in zato ji bom vedno hvaležna. Od kar sem vstopila v ta magičen svet lahko rečem, da se ne počutim same, vedno čutim njihovo oporo. Čutim tako globoko varnost, da je vse ok. S pomočjo angelskih terapij so mi Nina in angeli pomagali v ključnih trenutkih in odločitvah, da sem jasneje začutila katera pot je prava in s pomočjo katere jasneje slišim svoj notranji glas.

 

OLGA: S pomočjo Nine in angelov sem se odpravila na dolgo potovanje, tekom katerega sem spoznavala sebe, odkrivala skrite kotičke svoje duše, svoje želje, potrebe, sanje... z njihovim vodstvom in spodbudo sem uspela prekiniti s starimi vzorci, ki so me dušili. Postala sem precej bolj samozavestna, z jasno začrtanimi cilji za življenje, predvsem pa končno sprejemam sebe z vsemi svojimi lastnostmi. Ko sem odprla svoje srce angelom, sem s tem odprla vrata tudi številnim novim priložnostim. Predvsem pa sem si dovolila vzleteti in zadihati s polnimi pljuči.

 

NINA: Občutek, ko ti zmanjka zadnji del sestavljenke, občutek ko ne veš kako naprej ali pa enostavno ne vidiš prave poti, ko izgubiš voljo, ko pade energija - tu nastopijo terapije, tiste prave energetske bombe, ki te dvignejo, Nina, ki te pomiri in ti pove, da je prihodnost varna, da je pogum tvoj zaveznik in ti preko sporočil nakaže pravo smer. Seveda tako kot odrasli, tudi otroci kdaj ne vejo kaj točno jih muči, kdaj pa tega preprosto ne prepoznajo ali ne zanjo izraziti. Terapije so bile v veliko pomoč tudi pri otrokoma, predvsem hčeri, posledično pa tudi meni, da se s problemi nisem več obremenjevala.

 

BARBARA: Ko nastopijo težave, se z veseljem obrnem na Nino, večkrat pa to že sama začuti in me pocuka za rokav in reče »Bi midve naredili kakšno terapijo na daljavo? Jo rabiš.«  Po končani terapiji na daljavo komaj čakam Ninin SMS in ga preberem znova in znova. Vse ve, kje in kako sem kaj čutila, kot bi se preselila v moje telo. Po terapiji je potrebno popiti veliko vode, da se stvari odplaknejo s telesa in se postavijo na svoje mesto, v naše najvišje dobro. Hvaležna sem, da jo poznam, da vem, da je ob meni kadarkoli jo potrebujem, da zaradi nje nisem nikoli sama. Vem, da bova imeli še veliko najinih skupnih zgodb.

 

POLONA: Nina je v moje življenje prinesla posebno svežino, čisto nov pogled na svet angelov. V svetem pismu so angeli pogosto omenjeni kot prav posebni znanilci in posredniki med Bogom in človekom. Pogosto sem brala o njihovi pomembni vlogi, vendar so se mi zdeli oddaljeni, tam nekje daleč. Kot da niso poslani tudi k meni. Z Nino pa so postali tudi del mene. Skupaj odkrivamo nove priložnosti, predvsem pa puščamo za seboj vse tisto, kar ni vredno ohraniti. Nina mi je odprla nova obzorja, za kar sem ji neizmerno hvaležna.

 

JERNEJ: Nina mi z angelskimi terapijami pomaga že več kot 7 let. Včasih pogosto, včasih nekaj časa ne, odvisno kdaj rabim pomoč. Še danes me fascinira, da lahko to poteka na daljavo. In deluje, pa še kako dobro deluje. Običajno čutim toploto ali celo vroče v določenem delu telesa. Občutim močno energijo. Vidim različne slike in dogodke. Občutim veliko različnih občutkov. a vsak način pa mi angelske terapije pomagajo pri tem kar želim doseči, spremeniti ali izboljšati.

ANGELSKE TERAPIJE ZA OTROKE - Kaj so povedale stranke

MATEJA: Angelsko terapijo za otroke prakticiramo predvsem v obdobjih, ki so za otroke čustveno bolj naporni. Ob tem si otroci hitreje opomorejo, jaz kot starš, pa dobim nove smernice, kaj moj otrok v tem trenutku najbolj potrebuje in kaj težje izraža. Zelo

hvaležna.

 

KRISTINA: Tudi pri hčerki mi je Nina z angelskimi terapijami zelo pomagala saj je imela težave s sprejemanjem določenih ituacij. Po terapijah je hčerka vedno tako pomirjena in lahko bi rekla v stiku s sabo.

 

OLGA: Ko se znajdejo tvoji otroci v izjemni čustveni stiski, imaš kot starš le eno samo željo. Prisluhniti jim in pomagati, da se počutijo varne. Skozi povezovanje z angeli nam je to tudi uspelo. Otroka sta se pomirila s situacijo in precej mirneje premagovala vse ovire. Naučila sta se opuščati pričakovanja, kakšno bi življenje morali biti ter začela sprejemati tako sebe kot tudi vsakonevne življenjske izzive.

 

NINA: Seveda tako kot odrasli, tudi otroci kdaj ne vejo kaj točno jih muči, kdaj pa tega preprosto ne prepoznajo ali ne zanjo izraziti. Terapije so bile v veliko pomoč tudi pri otrokoma, predvsem hčeri, posledično pa tudi meni, da se s problemi nisem več obremenjevala.

 

DANIJELA: Nini in angelom iskreno hvala za vse dobre energetske vibracije, ki so delovale na vso družino, predvsem pa na mojo hčerko. ANGELI  so natančno delovali na točno določene potrebe, moje 12 letne hčerke, ki so jih sami zaznali  in so bile tako zdravstvene (želodcec), kakor tudi psihične. Po terapijah je hčerka postala bolj odprta, manj konfliktna, lažje se  vključuje v okolico, ne glede na zunanje dejavnike pa se je pričela dobro počutiti v svoji koži in pridobila samozavest. Vsem, ki vam je dano, da to prebirate in pridete do teh informacij, vam angelske terapije od srca priporočam. ANGELI so med nami.

ANGELSKI READING - Kaj so povedale stranke

ŽAN: Angelski reading je nekaj posebnega. Sprva potrebujš verjeti, ko pa se prepustiš vodstvu angelov se ti odpre popolnoma nov svet, ki ti nudi smisel, mir in vsakodnevno zadovoljstvo. Meni ja ta izkšnja spremenilaživljenje. Nini sem iz dna srca hvaležen, da mi je pokazala pot.

 

MATEJA: Angelski reading, je odličen osebni "koledarček", ki mi na vseh področjih delovanja in funkcioniranja, izkazuje podporo, me opozori, na kaj moram bolj paziti in kje moram biti bolj drzna, zato,da moj razvoj napreduje in ne nazaduje. To je enostavno rečeno, super osebni priročnik, ki ga angeli preko Nine posredujejo meni osebno. Jaz ga prebiram vedno in znova, ter tako lažje sebi v prid, usmerjam svoje misli in dejanja. Z veliko hvaležnostjo lahko rečem,da angelski reading pomaga človeku,da živi svoje sanje.

 

KRISTINA: Vsako leto za rojstni dan je to darilo,ki se ga najbolj veselim. Služi mi kot zemljevid, kadar sem v nizki energiji ga velikokrat preberem in se hitro postavim nazaj na prave tirnice. Veliko stvari katere mi je Nina zapisala v readingih se je uresničilo n realiziralo.

 

NINA: Priznam, da me kdaj zamika, da bi vsaj malo vedela, kaj me/nas čaka v prihodnosti oziroma kako se bodo določene zadeve odvijale. Reading si navadno zaželim konec leta, za naslednje leto, občasno pa tudi med letom, ko imam pred sabo kakšno neprijetno situacijo. Šele ko jih preberem za nazaj, se zavem te Ninine moči, zmožnosti predvideti zadeve, kajti vse je ako natančno povedano in vse se nekako "poklopi" z njenim zapisom. Vedno, za katerokoli situacijo.

KOMUNIKACIJSKE DELAVNICE - Kaj so povedale stranke

Podjetje Top Prodaja: "Izkušnje, izkušnje in še enkrat izkušnje. S tem operira na predavanjih in v terapijah/coachingih. Ko pa doda v vse skupaj še znanje s področja komunikacije in duhovnosti, potem je to zmagovalna kombinacija. Skratka, s svojimi besedami vedno zadane direktno v sredico izziva. Pri sodelovanju z Nino smo vedno našli skupni jezik, saj na sodelovanje vedno gleda z očmi, kaj stranka potrebuje."

ENERGETSKO ČIŠČENJE PROSTORA - Kaj so povedale stranke

OLGA: Negativna čustva in misli, ustvarjajo neprijetno vzdušje tudi v našem prostoru in tako vplivajo na naše celotno življenje. Ko ga očistimo starih energij, v življenje pričnejo pritekati lepše stvari, prijetne energije pa nas notranje umirijo in zadovoljijo. Z Ninino pomočjo se je to zgodilo tudi pri nas.

 

JERNEJ: Zame posebna izkušnja je bila energetsko čiščenje mojega stanovanja po končani renovaciji. Zanimiv obred;) Ki je spremenil energijo prostorov na lažjo. Tisti preprost občutek, ko prideš v prostor in se občuti neka frekvenca.

 

KRISTINA: Z Nino sva ze večkrat čistili tako moje stanovanje, kot moj salonček. Tega se običajno posluživa kadar v mojem življenju ne igra vse tako kot bi želela.To je zame vedno zelo zanimiva in lepa izkušnja. Poseben občutek mi predstavlja, kadar spregovori Deva stanovanja. Ko občutim podporo in varen občutek,da nikoli nisem sama. Začutim eno igrivost. Dobim čisto drugačen vpogled v "štiri stene" in kaj je resnično potrebno in pomembno za dom ali pa poslovi prostor. ed samim postopkom vedno občutim  težo vse energije, ki se je nabrala in je ne potrebujem več. o končanem čiščenju dom vedno znova zadiha. Po čiščenju se vedno zgodi kakšen pozitiven premik, lahko z moje strani ali pa s strani ljudi, ki so del mojega življenja. V dobrem smislu.

Kadar pa sva čistili poslovni prostor je občutek podoben. Se pa vedno zgodi, da po čiščenju kakšne stranke sploh ni več, na drugi strani pa v salon vstopajo nove stranke, ki so veliko bolj uglašene z mano. Lahko rečem, da so to ljudje, ki postajajo del moje

poslovne družine.

COACHING - Kaj so povedale stranke

NINA: Za coaching pri Nini, sem se odločila predvsem zato, ker sem jo preko meditacij "začutila". Začutila kot prijetno, toplo osebo, ki ve, kaj počne, osebo, kateri lahko zaupam in bi mi posledično lahko s svojimi nasveti pomagala. Pri coachingu je izjemnega pomena predvsem odnos, povezanost in zaupanje.

Coaching mi je pomagal pri pravi izbiri službe, pri postavljanju ciljev, pomagal mi je do pravih idej, boljših odnosov in do večje sproščenosti... Ker sem videla, da gre vse v pravo smer, smer, ki si jo želim, sem se odločila za nadaljno podporo - seveda celostno - kombinacijo coachinga, meditacij, readinga in terapij.

 

SIMON: Nina, hvala za tvoje coachinge. Ob tebi imam občutek, da resnično veš kaj delaš in da me vedno pelješ v neko smer razmišljanja, ki jo sam nekako ne odprem. Hkrati sem navdušen na tvojo prilagodljivostjo, da tehniko vedno izpelješ v nove dimenzije, takrat, ko že izgleda, da je nemogoče. Velika fleksibilnost in ciljna usmerjenost, hkrati pa tvoja igrivost in navihanost - kombinacija za dober občutek po coachingu.

 

KRISTINA: Imela sem priložnost delati s kar nekaj coachi, ampak zame Nina daleč prekaša vse. Vedno kadar se znajdem pred oviro, mi Nina s svojim širokim znanjem in strokovnostjo pomaga iti čez njo. Ob njej vedno čutim zaupanje, navda me z občutkom da je vse rešljivo in da bo vse ok. Glede na to, da je moja coachinja že dalj časa, sva imeli že veliko priložnosti in sva prakticirali že veliko različnih tehnik. Lahko rečem, da se vedno po coachingu počutim lažje, kot da se breme v meni raztopi in odpade. Z Ninino pomočjo sem razdelala že veliko situacij in pridobila orodja, da me situacije ne potegnejo nazaj. Nina mi je stala ob strani v ključnih momentih v življenju. Nina, lahko ti rečem le velik HVALA, saj moje življenje s tvojo pomočjo postaja  kvalitetnejše.

 

JERNEJ: Moje izkušnje z Nino kot coachinjo so zelo pozitivne. Hitro razume, začuti kje sem. Ničesar ne sugerira (tega na splošno res ne maram), postavlja pa odlična vprašanja. Na katera si sam odgovorim, pridem do novih spoznanj in zaključka kako naprej drugače in bolje. Coaching na enem takem globjem, visokem in profesionalnem nivoju.

 

KATJA: NLP coaching z Nino je bil zame nova in edinstvena izkušnja na poti osebnostne in poslovne rasti. Ninino znanje je zelo poglobljeno, h coachingu pristopa strokovno in z velikim navdušenjem, obenem pa zna v trenutku ustvariti prostor, v katerem se počutiš izjemno varno in podprto. Pri razreševanju starih vzorcev in "kopanja" po svoji preteklosti je še kako pomembno, da svojemu coachu zaupaš in se mu prepustiš. Z Ninino pomočjo sem uspela razčistiti marsikaj, kar me je oviralo tako v zasebnem kot poslovnem življenju. Nisva pa le predelovali preteklih dogodkov, temveč tudi postavljali trdne temelje in ustvarjali konkreten akcijski plan za prihodnost. Skratka, Nina je pravi naslov za vse, ki si želite v življenju več.

NininSvet

MEDITACIJE - Kaj so povedale stranke