O meni

NINA STERLE, Certificirana ICF coachinja, NLP mojstrica, motivatorka in angelska terapevtka

 

NininSvet je moj svet. Svet v katerem živim svoje poslanstvo, ki je, podpreti tistega posameznika ali skupino, ki želi spremeniti svoj svet na bolje in deli pomembne vrednote z mano. Močno verjamem, da v življenju ni naključij in da se vse dogaja in zgodi z nekim namenom. Tudi to, da sedaj berete te vrstice ima svoje poslanstvo. Mogoče je prišel čas, da v svojem življenju naredite nekaj drugače? Da zberete pogum in naredite nekaj po svoje, samo zase ... Da se povabite v moj svet, z namenom, da odkrijete svojega.

 

V svojem svetu igram več različnih vlog, vsem pa je skupno, da skozi njih zasledujem ljubezen do življenja, raziskujem globine odnosov, povezujem optimistično realnost z brezmejno duhovnostjo, vedno znova odkrivam moč komunikacije in podpiram vse, ki jim je v življenju pomemben napredek v najrazličnejših barvah in oblikah.

 

Za mano je dobrih 16 let izkušenj v prodaji in izkušenj z angelskim svetom. Kako gre to dvoje skupaj? Ne gre! Gre! Kakor za koga ... Zame, odlično! Vse je komunikacija. Vse je energija. Ko obvladamo komunikacijo, lahko obvladujemo vsako situacijo v življenju. Tako tisto, ki je odvisna samo od nas, kot tudi tiste, v katerih smo v odnosih z drugimi. Pri prvi smo mojstri pogovora s samim seboj, smo samomotivator, pri drugi pa se zavedamo, da se učinkovita komunikacija izraža v reakciji sogovornika.

 

In ko zaupamo in se prepustimo energiji, naredimo prostor, da v naše življenje vstopijo višje sile, katerih delo pa je dostikrat oblečeno v srečo, ki spremlja pogumne.

 

Komunikacija je moj temelj. Je nekaj česar mi ne more nihče vzeti. Ko se trudim biti vedno boljša v komunikaciji, zadovoljujem svojo potrebo po znanju, napredku in samoaktualizaciji ter skupaj z vami spreminjam naše svetove na bolje.

 

Angeli so moje vodstvo. So del mene in jaz del njih. Brez njih danes ne bi bila tako uspešna in notranje mirna.

 

Družina pa je moja moč. Moji otroci so največji razlog, da se trudim biti vsak dan še boljša. Globoko verjamem, da je vzgoja največji izziv in hkrati največji privilegij. Zato zagovarjam, da je pridobivanje pravih komunikacijskih in socialnih veščin ključno za vse, ki si želimo vlogo starša odigrati z odliko.

 

Sodelovanje z mano nedvomno prinaša delo na sebi. Prinaša priložnosti za spremembe in osebni ter poslovni napredek. Na kakšen način bomo sodelovali, je seveda odvisno od vaše izbire. Nekateri se raje prepustijo angelskemu vodstvu preko meditacij, readingov in energetskih oblik zdravljenja, drugim je bližji napredek s pomočjo coachinga in uporabo NLP tehnik, ostali pa izberejo kombinacijo obojega.

 

Kot je rekel Einstein ‘’Nič se ne zgodi, dokler se nekaj ne premakne.’’ Svetujem, da naredite prvi korak in me kontaktirate. Pot do vašega cilja  pa bomo začrtali skupaj.

SIMBOLIKA V LOGOTIPU NININSVET

Simboli imajo v mojem življenju posebno mesto in močno vplivajo na moje dojemanje, razumevanje in sprejemanje sveta. Ker verjamem in zaupam v vodstvo preko simbolov, je moje življenje na višji vibraciji in moje ustvarjanje lahkotnejše. Simboli, ki so stalnica na moji poti so neskončnost, srce/ljubezen, angeli in sova/modrost. Dejansko pa vse, kar se mi pojavi več kot enkrat v krajšem časovnem obdobju ali pa je zelo močno prisotno, nenavadno ali izraženo v sanjah, v meni sproži potrebo po preverjanju simbolike in sporočila, ki ga nosi. Ravno zaradi tega, sem tudi logo za NininSvet izbirala skozi prizmo simbolike in pod angelskim vodstvom. Poglejte kaj sporoča ...

 

NS – Nina Sterle in NininSvet (uresničitev mojih sanj – Ninine Sanje)

 

S v podobi, ki nakazuje osmico - pomeni neskončnost, obilje in ravnovesje. Vsak, ki vstopi v NininSvet ima neskončne možnosti, da odkrije svoje neskončne potenciale, ki mu v življenje lahko prinesejo obilje na vseh področjih in ga podprejo pri iskanju ravnovesja. Ravnovesje je ključno za kvaliteto življenja. Ravnovesje je temelj za izpolnitev našega življenjskega poslanstva in dušnega namena.

 

KROGI simbolizirajo svet, enost, celoto, vključenost

 

MAVRIČNE BARVE simbolizirajo mavrico, ki prinaša več pozitivnih sporočil. Mavrica pomeni, da so na vidiku spremembe, novi začetki, osebna ter duhovna rast. Mavrica izraža povezanost, saj kot most poveže dve oddaljeni točki. V NininemSvetu  mavrične barve podpirajo povezovanje različnih ljudi, v enost skupnih vrednot, z namenom osebnega in poslovnega napredka.

NininSvet VREDNOTE

KOMUNIKACIJA – močno verjamem, da je znanje o komunikaciji ključno za dvig kvalitete naših življenj in se trudim, da s svojim znanjem podprem, tiste, ki si tega želijo, da izboljšajo svoje komunikacijske veščine in posledično spremenijo svoje življenje na bolje.

 

NAPREDEK življenje je neskončen vir priložnosti za napredek. Ko se trudim biti vsak dan boljša, zasledujem svoj smisel življenja. Napredek je že najmanjša izboljšava, na kateremkoli področju. Ko napredujem, zares živim. V nasprotnem primeru živim v iluziji. Moj namen je, da vas podprem pri napredovanju na vaši osebni ali poslovni poti.

 

SKLADNOST izjemno pomembno mi je, da so moje misli, moja dejanja in moje vrednote usklajeni. Da delam to, kar verjamem. Da izražam to, kar mislim. Da delujem v skladu s svojimi vrednotami. Da sem iskrena v prvi vrsti do sebe, saj je to pot, ki pelje k iskrenosti do drugih. Da ne naredim ničesar, kar ni v skladu z mojim poslanstvom. Da se povezujem in sodelujem s tistimi, ki delijo vrednote z mano.

 

SAMOURESNIČENJE – moj smisel življenja je, da uresničim svoje življenjsko poslanstvo. Da uresničim svoje potenciale in tako podprem vse, ki želijo uresničiti svoj namen.