»If you want to fly, give up everything that weighs you down«

»Če želiš leteti, odloži vse, kar te vleče k tlom.« (Budha)

Bil bi nezaustavljiv, če bi le lahko začel! Pa bi bil res? Je res najtežje narediti prvi korak? Dokler se ne odločimo, je. Prvi korak je pravzaprav odločitev. Pa potem? Kaj se zgodi z našo vztrajnostjo? Kdo ali kaj nas zaustavi? Mi! Mi sami se ustavimo. Zakaj? Odgovorov je toliko kot je nas. Da boste našli pravega, morate narediti prvi korak. In ta je? Sprejeti odločitev, da boste našli motivacijo za pot, ki vas pelje do cilja. Da se ne boste ustavili po parih korakih, temveč boste vedno prišli do konca in še naprej.

 

Za vse, kar v življenju počnemo, potrebujemo motivacijo. Za stvari, ki hitro zadovoljijo naše potrebe in tiste, ki so nam izjemno pomembne, je motivacija nekaj samoumevnega. Je v nas, jo čutimo in lahko uporabimo kadar želimo. Tam, kjer pa moramo za uresničitev svojih želja in dosego zastavljenih ciljev, izven svoje cone udobja, pa se motivacija skrije. Še vedno je v nas, vendar je ne čutimo dovolj močno, da bi jo lahko uporabili. Takrat potrebujemo nekoga ali nekaj, da nas podpre. Da nas zmotivira in usmeri na pot samomotivacije. Ključno v življenju je, da se znamo motivirati. Samomotivacija je pomemben notranji temelj uspešnih ljudi. Samomotivacije se lahko naučimo tako, da sodelujemo z ljudmi, ki znajo motivirati in navdihniti.

 

NininSvet je prežet z navdihom. Navdih je naša vrednota. Vse, kar počnemo, počnemo z namenom, da navdihnemo in podpremo posameznika, da z delom na sebi začne premikati meje.

MOTIVACIJSKA PREDAVANJA IN DELAVNICE

NininSvet za vas organizira predavanja in delavnice s področja motivacije. Naša prednost je ta, da se popolnoma prilagodimo vašim željam in potrebam ter oblikujemo sodelovanje na način, ki bo najbolj pozitivno vplivalo na vaše delovanje. Včasih je dovolj, da se nekaj premakne iz mrtve točke, že enourno predavanje. Spet drugič je za to potreben cel dan ali celo daljše časovno obdobje, v katerem natančno  začrtamo smer motivacije, način dela in želeni rezultat.

 

NEKAJ PRIMEROV MOTIVACIJSKIH VSEBIN

 

• Predavanje Kako lahko izboljšam svoj svet?

• Predavanje Zakon privlačnosti in moč misli

• Predavanje in delavnica Prisotnost tukaj in zdaj

• Predavanje Čarobno srečanje, potovanje nazaj k sebi

• Predavanje in delavnica Voditelj brez naziva

• Delavnica Hvaležnost je most do obilja

• Različne prodajne delavnice, vse z namenom izboljšanja prodajnih rezultatov in grajenja dolgoročnih odnosov s strankami in

   pridobivanja novih strank

• Delavnica o postavljanju ciljev

 

NOVOST: online predavanja in delavnice.

NininSvet

SVET MOTIVACIJE