Moj svet je angelski svet

V kolikor si ogledujete vrata angelskega sveta, potem vsaj malo verjamete, da obstaja nekaj več od našega fizičnega sveta. Da je nekaj nad nami oziroma bolje povedano ob nas. In prav imate. Vsak od nas ima svojega angela varuha in svoje duhovne vodnike.

Moj svet je angelski svet

V kolikor si ogledujete vrata angelskega sveta, potem vsaj malo verjamete, da obstaja nekaj več od našega fizičnega sveta. Da je nekaj nad nami oziroma bolje povedano ob nas. In prav imate. Vsak od nas ima svojega angela varuha in svoje duhovne vodnike.

Ti so z nami z namenom, da nas čuvajo. V kolikor pa se odpremo njihovi prisotnosti, jim zaupamo in jih prosimo za vodstvo, pa njihova naloga postane, da nas usmerjajo in podpirajo pri iskanju prave smeri in kreiranju našega dušnega poslanstva. Naravnost veseli in navdušeni so, ko nam lahko pomagajo. Ko enkrat doživimo izkušnjo prisotnosti višje frekvence, naše življenje ni več tako kot je bilo. Takrat namreč začnemo resnično verjeti v to, da se vedno lahko opremo na nekaj in da obstajata upanje in pot do boljšega jutri. Življenje postane lahkotnejše, zabavnejše in bolj jasno.

Sama sem z angeli in ostalimi bitji višjih frekvenc prijateljica od nekdaj. Pomagali so mi rešiti marsikatero življenjsko dilemo in me vedno usmerili na pravo pot. Od prvega snidenja in vse do danes, ostajajo moje vodstvo in moja uteha. V moje življenje so vstopili na točki, ko sem mislila, da je konec … ko nisem videla izhoda in še manj verjela, da se vse dogaja s pozitivnim namenom in da bo na koncu vse v moje najvišje dobro. Ker sem človek, ki potrebuje dokaze, da je nekaj resnično, so k meni pristopili na način, da mi ni preostalo drugega kot, da verjamem, da je vse res. Da angeli dejansko komunicirajo z mano. Vedno bolj me je vleklo k njim. Vedno več sem raziskovala, brala in se tudi praktično učila pri priznanih angelskih terapevtih. V določenem trenutku mi je postalo jasno, da bom vse izkušnje in znanje delila tudi z drugimi. Da ne bom pomagala samo sebi, temveč bom podprla vse, ki so pripravljeni na stik z višjo frekvenco. Da je to moje poslanstvo, saj je moja intuicija izrazito angelska intuicija, ki mi omogoča, da razumem njihovo prisotnost in sem medij angelskega zdravljenja.

V mojem svetu je angelsko zdravljenje vsaka izkušnja s temi čudovitimi bitji. Dotaknejo se vas lahko preko zdravilnih meditacij, osebnih angelskih readingov, intuitivnih svetovanj, angelskih terapij na daljavo in energijskega čiščenja prostorov.

Več o moji prvi izkušnji z angeli ter ostalih angelskih zanimivostih, si lahko preberete v Blogu.

Hamied - Angel Čudežev

Hamied je angel čiste, bele svetlobe. Njegova prisotnost je magična in njegova moč brezmejna. Je angel, ki sodeluje samo z izbranci. Če vas izbere, v vaše življenje prinese čudežne rešitve. Nikoli ne bo ustvaril čudeža namesto vas. Vedno, ko ga boste prosili in stopili z njim v stik, pa bo ustvaril čudež za vas. Več, ko se boste družili z njim, večji bodo čudeži, ki bodo prihajali na vašo pot. Hamied zna čudežno presenetiti. Uživa v tem, da ljudem premika meje razuma in jim vliva zaupanje v življenje. Spomni nas kako smo kot otroci verjeli, da je vse mogoče. In če verjamete še sedaj in ste predani svoji osebni sreči in izpolnjevanju dušnega poslanstva, potem vas bo nedvomno izbral in presenetil.

Angeli in zdravljenje:

Energijske terapije

Vsakdo od nas se kdaj v življenju sooči s situacijo, ki je v danem trenutku pretežka, da bi jo lahko rešil sam. Včasih se zdi kot, da nič ne pomaga. Ne nasveti in podpora prijateljev, ne pogovori in terapije pri strokovnjakih. Vse kar naredimo, da bi nam bilo v življenju bolje, zgleda zaman ali pa učinkuje kratkoročno in kmalu se zopet znajdemo v istem vzorcu in po vsej verjetnosti še v hujšem problemu. Zakaj je temu tako? Iz dveh razlogov. Dejstvo je, da je 90% našega uma nezavednega, kar pomeni, da se večino svojih vzorcev in omejujočih prepričanj ne zavedamo. Ravno ti pa nam najbolj otežujejo življenje v smislu, da včasih ne moremo naprej, se nismo zmožni spremeniti, ponavljamo ene in iste napake. Vse to se zapiše tudi v našem energetskem telesu in predstavlja energetske blokade na naši poti. Omejujoče vzorce in prepričanja pa lahko vlečemo še iz prejšnjih življenj. Ko se temu pridruži še karma, dobimo najmočnejši koktajl energetskih blokad, ki jih je možno odpraviti samo z delom na višjih vibracijah in frekvencah, s pomočjo energije.

Dolgoletne izkušnje zdravljenja z angeli bogatijo moje življenje in pomagajo vsem, ki se prepustijo in zaupajo angelskemu vodstvu. Angelske terapije izvajam na daljavo. Primerne so tako za odrasle kot otroke. Posebnost mojih terapij je, da so izjemno močne in kratke. Ena terapija traja med 10 in 15 minut. Vse, kar potrebujete je, da ste v času terapije nekje v miru. Pri otrocih do osemnajstega leta pa niti ni potrebno, da vedo, da se terapija izvaja, da jih ne obremenjujemo po nepotrebnem. Za prvič je potrebno imeti vsaj pet terapij, ki se običajno izvajajo enkrat tedensko. V času terapij sem vam na voljo za pogovor in vedno je odločitev za nadaljevanje na vaši strani. Velikokrat se zgodi, da skozi terapije prejmete sporočila vaših nebesnih vodnikov, ki jih kanaliziram, v kolikor je tako namenjeno. Izjema pri terapijah je čiščenje čaker, ki traja 40 minut in se izvede enkratno. Kako pogosto pa je odvisno od vas. Sama priporočam čiščenje čaker vsaj dvakrat na leto, če ni nekih večjih posebnosti v vašem življenju.

Primeri zdravljenja za odrasle:

 • čiščenje čaker – več o tem >
 • zdravljenje duše/srca/misli
 • zdravljenje različnih travm, bolečin, stisk,vzorcev, omejujočih prepričanj
 • zdravljenje odnosa/rezanje negativnih vezi/povrnitev zadržane energije
 • delo na posameznikovi želji
 • splošna terapija v naše najvišje dobro

 Primeri zdravljenja za otroke:

 • zdravljenje psihičnih stisk in travm
 • pomoč pri koncentraciji in učenju
 • zdravljenje neprimernega vedenja
 • pomoč pri spanju ali pretiranem joku pri dojenčkih
 • Angelska terapija na daljavo – 15 eur. Prvič je potrebno vzeti vsaj pet terapij.
 • Čiščenje čaker na daljavo – 60 eur.

Angelski reading

Angelski reading ni šloganje. Angeli se nikoli ne bodo odločali namesto vas. Angeli vam niti ne bodo povedali kaj točno se bo zgodilo, saj bi tako vplivali na vašo usodo in bi vas na nek način prikrajšali za moč izbire in kreacije, ki jo imamo ljudje.  Včasih točno napovedo kak dogodek, ki je tako ali tako neizbežen, v večini pa so z nami, da nas usmerjajo. Z veseljem prenašajo sporočila katera smer je prava ali boljša za nas, nam povedo kje imamo izzive, česa se ne zavedamo, pa bi bilo dobro, da bi se, kaj moramo spremeniti, kako naj nadaljujemo, kaj je za nas v danem trenutku najpomembneje. Bolj, ko jim zaupamo in se jim odpremo, zgovornejši so in jasnejša so njihova sporočila. Pri angelskem readingu se povežem z angeli kanaliziranja in z vašimi duhovnimi vodniki ter predam sporočila, ki jih imajo za vas in odgovore na vaša vprašanja. Reading se naroči po mailu. Vse, kar potrebujem je, vaša želja, da se povežem z vašimi vodniki in odprto srce. Če vas kaj posebej zanima, je dobrodošlo, da napišete in če imate otroke, mi lahko napišete njihova imena in starost, pa bodo vodniki predali še krajše sporočilo za njih.

Reading po mailu stane 40 eur. Dobite ga v roku enega tedna od plačila.

Intuitivno svetovanje

Intuitivno svetovanje je prav posebno, magično doživetje, ki se dotakne vsake celice vašega telesa in vas pusti blažene. Poteka online preko zooma ali kakšne druge aplikacije, v kolikor vam zoom ni blizu.

Namen je, da eno čudovito uro preživite v družbi vaših vodnikov, ki skozi mene sporočajo odgovore na vaša vprašanja. Moja intuicija je izrazito angelska intuicija, zato zelo lahkotno prenašam usmeritve nebesnega sveta dušicam, ki si tega želijo. Dušicam, ki si na svoji poti želijo več notranje izpolnjenosti in zadovoljstva. Vaši vodniki vam bodo svetovali katera smer je prava za vas, jaz pa vas bom še dodatno podprla s svojimi izjemnimi coaching sposobnostmi. Coaching je močno orodje raziskovanja svojih omejitev in potencialov, ki vas skozi drugačna vprašanja premika naprej. Drugačna vprašanja, kreirana v povezavi z enostjo, so moja specialiteta.

"Intuitivno svetovanje z Nino mi je pripravil moj angel Hamied. Kljub temu, da sem se tega darila razveselila, me je bilo procesa nekoliko strah. Toda Ninina prisotnost je name delovala pomirjujoče. Povezala se je z mojimi vodniki in me zelo elegantno popeljala iz varne cone udobja. Delo na sebi res ni lahko, je pa edina pot k sebi in uresničitvi svojih talentov. Intuitivno svetovanje je meni na nek način potrdilo zavedanja, ki so tlela v mojem srcu že prej, le da nisem povsem verjela vanje Nina pa jih je ubesedila in mi na ta način dala jasne usmeritve za naprej. Intuitivno svetovanje z Nino priporočam vsem, ki želite slediti svojemu poslanstvu. Ko izbiraš zase, si največji doprinos svetu."

Polona Vidic

"Pri Nini sem imela intuitivno svetovanje zaradi pomembne življenjske odločitve. Izkušnja, ki sem jo doživela, je bila čudovita in nepozabna. Z njenim prijetnim pristopom, meditacijo ter z pomočjo angelov, mi je pomagala pogledati vase, ter odkriti in priklicati svoje resnične želje. Zaradi Nine sedaj več meditiram in lažje poiščem svoj pravi jaz v sebi. Hvala ti "angelska Nina" z neverjetnim občutkom za ljudi. 🙏❤️"

Polona Kuzman

Prispevek za intuitivno svetovanje znaša 69 eur in ga je potrebno poravnati pred svetovanjem.

Energijsko čiščenje prostorov

Verjamem, da poznate tisti prijeten občutek, ki nas prevzame, ko vstopimo v prostor, kjer se začuti neka neopisljiva toplina, domačnost in tudi tistega, ko nas spreleti srh in nam notranji glas govori, da se ni dobro predolgo zadržati v tem prostoru, ker izžareva težko, zadušljivo energijo. Dejstvo je, da vse, kar se v prostoru dogaja, tako dobre kot slabe stvari, se »usedejo« vanj. Zato je izjemno pomembno, da so prostori, v katerih se veliko zadržujemo in ki so nam dragi, energijsko čisti, saj nas edino tako lahko podprejo na naši poti.

Za dobro energijo v našem domu ali poslovnem prostoru lahko veliko storimo že sami. Najprej poskrbimo, da je prostor fizično čist in da se v njem ne nabira preveč stvari, ki jih ne potrebujemo in še manj uporabljamo. K boljši energiji prispevajo tudi prižgane svečke, različna kadila in določena meditativna glasba, predvsem mantre. Vsake toliko, odvisno koliko negativne energije se v prostoru nabira, pa priporočam močnejše energijsko čiščenje, ki naj ga izvede nekdo z izkušnjami. Negativna energija se nabira tako s prepiri, žalostnimi dogodki, kot tudi z negativnimi mislimi in čustvi, ki jih v sebi premlevajo stanovalci. Še posebej pa je energijsko čiščenje prostora nujno pred novo vselitvijo in večjimi življenjskimi prelomnicami ter vsaj enkrat letno.

Poslovni prostori, ki so odprti za stranke, so negativnim vibracijam toliko bolj podvrženi, saj vsaka stranka s seboj prinese svojo zgodbo, svoje strahove, izzive, probleme…Zato, da bo vaša poslovna pot lahkotna in usmerjena v pravo smer, je nujno, da se poslovne prostore večkrat na leto energijsko prečisti.

Sama energijsko čiščenje prostora izvajam s pomočjo angelov za energijsko čiščenje prostorov in uporabo magnezijevega sulfata in alkohola, ki ju prižgem v posebni ponvi. Pred izvedbo čiščenja se povežem z devo prostora, z namenom, da preda sporočila, ki jih ima za vas in pove kako se v prostoru počuti, česa ji primanjkuje in kako vas želi podpreti. Deva prostora je tako kot angel varuh, s to razliko, da angel varuh varuje človeka, deva pa prostor. Seveda imate priložnost, da devi postavite tudi osebna vprašanja. Na koncu, ko je čiščenje zaključeno, pa v vaš prostor pokličem angele, da vanj vnesejo tako energijo kot si jo želite in je v vaše najvišje dobro.

"Z Nino se poznava že dlje časa in spremljam njen napredek, ki je zame izjemen. Predvsem kako zna upravljati z energijami in kako s tem pozitivno vpliva na razvoj osebnosti s katerimi sodeluje. Ker vem, da je ena od njenih dejavnosti tudi energijsko čiščenje prostorov, sem se odločil, da v podjetju ob selitvi v nove prostore, energijsko prečistimo pisarno. In ni mi žal, saj je energija ljudi, ki so bili prej v tej pisarni negativno vplivala na naše poslovanje. Skratka sprva, ko smo prišli v te pisarne, se nismo počutili dobro in to je vplivalo tudi na naše poslovanje. Energijsko čiščenje pa je stare energije pisarne dobesedno zradiralo, postavili smo, s pomočjo Nine, nove energije, ki nas podpirajo in posel je lažje stekel. Za konec naj še dodam, da me je v procesu čiščenja pisarne najbolj fasciniralo Ninino intuitivno vedenje, kje v pisarni kakšna oseba sedi in kakšno energijo potrebuje, da bi jo podprla pri svojem delu. Res fascinantno. Priporočam."

Anže Kogovšek

Moj natakar d.o.o.

 • Energijsko čiščenje prostora – stanovanje, družinska hiša – 60 – 80 eur (odvisno od velikosti), plus potni stroški do vas.
 • Energijsko čiščenje poslovnega prostora – 120 eur, plus potni stroški do vas.

Angelske karte Čudež Srca

Angelske karte Čudež Srca so kanalizirana sporočila angela čudežev Hamieda. Hamied je v moje življenje vstopil z namenom, da mi pokaže, da čudeži zares obstajajo in da če se jim prepustimo in jim zaupamo, je naše življenje lahko zelo enostavno in lahkotno. Njegov namen je bil tudi, da preko mene preda svoja čudežna sporočila, za kar sem mu izjemno hvaležna in iskreno počaščena. Njegova energija je osupljiva in njegov dotik brezmejen. Čudež srca je čudež ljubezni.

Preko kart lahko spoznate kako brezmejna je moč ljubezni in koliko čudežev nastane zaradi nje. Z njimi si boste povrnili vero v čarovnijo in na lastni koži izkusili nemogoče. Doživeli boste čudež.

Uporaba kart je izjemno enostavna, odgovori, ki jih dobimo pa vedno točni in v naše najvišje dobro. Ko angelske karte postanejo del našega življenje, ga obogatijo. Vsak dan lahko začnemo z angelskim vodstvom. Ko smo v dvomih ali ko ne vemo kako naprej, se lahko obrnemo po nasvet v karte. Karte dvigujejo našo vibracijo in spreminjajo naš pogled na svet. Življenje postane lahkotnejše, naše srce mirnejše in obraz bolj nasmejan.

Karte, ki so lahko tudi čudovito darilo za vaše bližnje, lahko naročite tukaj. Komplet kart vsebuje 48 kart, knjižico z daljšo razlago kart ter navodila za uporabo.

 • Cena kompleta je 25 € + poštnina 3 € 
 • AKCIJA! V kolikor vas zanima kakšno leto je pred vami, imate sedaj edinstveno priložnost, da skupaj s kartami naročite še svojo angelsko napoved – angelski reading po nižji ceni. KOMPLET ANGELSKIH KART in ANGELSKI READING 60 € + poštnina 3 €.

Nina in Angeli na vašem dogodku

Vedno več ljudi si želi pomembne trenutke na svoji osebni ali poslovni poti proslaviti drugače. Naveličani so enih in istih zabav, kjer odnosi ostajajo površinski in je edini smisel druženja, da se dobro je, pije in zabava. Takšne dušice na svoje dogodke povabijo Nino in njene angele.
Kako lahko Nina in angeli popestrijo vaš dogodek?

 • KANALIZIRANJE ANGELSKIH SPOROČIL: Nina vas z njenimi angelskimi kartami Čudež Srca, ki jih je ustvarila sama in so kanalizirana sporočila angela čudežev, popelje v svet nebesnega vodstva. Za vas in vaše goste lahko predaja sporočila vaših vodnikov in vas usmeri na vaši poti. Angelom lahko zastavite različna vprašanja in jih prosite za vodstvo. Takšno druženje je vedno zelo prijetno in zelo drugačno. Angeli se dotaknejo vaših src in dvignejo vašo vibracijo. Nedvomno vam, za razliko od drugih dogodkov, druženje z Nino in angeli ostane v spominu za vedno.
 • POSEBNA MEDITACIJA PO NAROČILU: živimo v času, ko vedno več ljudi pozna meditacijo in jo v neki meri tudi vnaša v svoje življenje. Nina lahko za vas in vaše goste izvede prav posebno meditacijo, ki je prilagojena vašim željam in namenu. Posebnost Nininih meditacij je ta, da so kanalizirane s strani angelske vibracije, kar pomeni, da so zdravilne in sporočilne. Vsak udeleženec ob meditaciji, poleg zdravljenja, dobi tudi svoje osebno angelsko sporočilo. Meditacijo lahko izvedemo online preko zooma ali v živo.

Nekaj idej za meditacijo:

 • Meditacija ob rojstnem dnevu
 • Meditacija ob obletnici
 • Meditacija za določeno manifestacijo cilja ali želje vašega kroga ljudi
 • Meditacija z namero podpore določene osebe ali skupine

"Zelo sem vesela, da sem se opogumila in te poklicala z vprašanjem: Nina, ali ti delaš meditacije tudi po naročilu? Nina hvala, ker si se odzvala moji želji po drugačnem praznovanju rojstnega dne ter pripravila in odvodila čudovito meditacijo za moj “mlaj” ob srečanju z Abrahamom. Hvala tudi sodobni tehnologiji, da smo to izvedli preko ZOOMa, ker mi je ponagajalo zdravje. V meditaciji smo uživali vsi, tudi tisti, ki so se prvič srečali z meditacijo. Komentar ene od udeleženk je bil: Najboljši žur ever. Hvaležna sem tebi in vsem udeležencem na meditaciji. V kolikor želite drugačno praznovanje oziroma želite naDgraditi druženje s prijatelji, vam toplo priporočam, da pokličete Nino in se dogovorite za “meditacijo po naročilu”. Čudovita izkušnja, ki bo ostala za vedno v mojem spominu. Nina hvala, ker me podpiraš. Rada te imam."

Suzana Golob

“Kot marsikdo sem tudi sama imela izziv, kako med korono praznovati rojstni dan. Želela sem nekaj, kar bi prijateljem ostalo v spominu in da bi od druženja odnesli nekaj več kot le virtualno druženje ob kozarcu vina. Na naš video klic sem povabilo Nino, ki nas je ponesla v angelski svet, nas na zabaven način “prisilila” da smo se zazrle v prihodnost in si zastavljale življenska vprašanja. Nina nam je s prefinjenim cocahing pristopom in pomočjo angelskega sveta pričarala zanimive, relevantne in zabavne odgovore. Tako smo preko zabave prišle do zanimivh “aha momentov” in odkritij. Vse udeleženke so izrazile hvaležnost ter kako inovativno in zabavno je bilo vse skupaj. Drugo leto ponovimo.”

Polona Novak Maljkovič

CENA: za ceno se dogovorimo glede na vaše želje in obseg udeležencev

Ninina intuicija je Angelska intuicija

Na sliki je moja osebna energijska slika, ki jo je leta 2014 zame ustvaril izjemni umetnik Božidar A. Kolerič. Božidar je drugačen umetnik. Njegovo poslanstvo je, med drugim, da ustvarja čudovite energijske slike, katerih namen je, da zdravijo. 

Angelska intuicija

“Intuicija je vez z Univerzalno Zavestjo. Je pravi jezik duše in njena zastopnica. Je izredno občutljiva in krhka, a hkrati izjemno močna in vplivna vez med notranjim in zunanjim, med Resnico in Iluzijo.

Potrebno je vzpostaviti pravilno komunikacijo med tistim notranjim, večnim znanjem, modrostjo in pridobljenim, naučenim znanjem, ki je v veliki meri odvisen od zelo različnih predstav o eni in isti stvari. Kolikor nas je, toliko je različnih predstav in komunikacij z Univerzalno modrostjo. Zato ta vez resnično deluje samo za vsakega posameznika posebej.

Nini je bližja angelska energija. Zato angel, kot arhetip in stvarna energija, glasnik Božanskega. Je vez med Božanskim in človeškim. Je prinašalec pravih informacij in zato vodnik in zaščitnik.

Nina se preko te energije lahko povezuje s pravo naravo, čisto esenco, ki zasije skozi spremenljivo in minljivo naravo zunanjega.

Slika ponazarja to dejstvo in hkrati podpira to stanje. Je opomnik v trenutkih dvoma in vodnik nazaj v tok zavestnega življenja. Pod vsemi zunanjimi življenjskimi okoliščinami leži neizmerljivo, neskončno polje miru in modrosti iz katerega skozi ta tok prihaja čista informacija o zavedanju Univerzalnega. Na platno življenja se projicirajo slike skozi projektor, ki sije Svetlobo v vsako misel in dejanje. Nina to pooseblja.”

Postavitev družine

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Podarjam ti brezplačni priročnik!


V kolikor si to želiš, ti podarjam brezplačni priročnik 7 načinov kako prepoznaš, da so tvoji vodniki ob tebi in ti kažejo pravo pot. Izpolni spodnja polja in priročnik bo takoj priletel na tvoj e-poštni naslov.

Pomembno! Če e-pošte ne dobiš takoj, ne pozabi preveriti tudi mape s promocijami!

Podarjam ti brezplačni priročnik!


V kolikor si to želiš, ti podarjam brezplačni priročnik 7 načinov kako prepoznaš, da so tvoji vodniki ob tebi in ti kažejo pravo pot. Izpolni spodnja polja in priročnik bo takoj priletel na tvoj e-poštni naslov.

Posebna meditacija

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Angelske karte

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in na vaš e-poštni naslov vam bom poslala navodila za plačilo.

Ko prodaja postane strast

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Posnetki meditacij in paketi

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in preusmerjeni boste na stran z navodili za plačilo.

Predavanja in delavnice

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Intuitivno svetovanje

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Čiščenje čaker

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Angelski reading

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Prijava na meditacijo

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in preusmerjeni boste na stran s podatki za plačilo. Pred prijavo prosim preverite prihajajoče termine in v obrazec napišite, na katere bi se radi prijavili.

Prijava na Ritual hoje po žerjavici

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in poslala vam bom navodila za plačilo.

Energijsko čiščenje prostorov

Energijsko čiščenje prostorov  je odvisno od mnogih dejavnikov in se zato vsakega primera lotim drugače. Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Nina in angeli na vašem dogodku

Vsak dogodek je drugačen, zato vas prosim, da izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.