Mnenja in vtisi

Poglej vtise strank za posamezno tematiko:

cropped-cropped-ninin-svet-favicon.png

Meditacije

"To je meni vedno edinstvena izkušnja. Toliko različnih energij udeleženk, ki smo povezane, daje posebno moč. Nikoli ne veš kaj lahko pričakuješ. Včasih je naporno, ker se odvijajo zdravljena, včasih pa zelo lepo ker se odpiraš novemu. V nekaj dneh po meditaciji, ko preide faza "regeneracije" mimo, pa vedno začutim lahkoto, kot da diham z polnimi pljuči."

Kristina

"Meditacija nam pomaga, da se poglobimo v svojo notranjost, da pridemo v stik sami s seboj, s svojimi občutki in intuicijo. Šele z vzpostavitvijo tega globljega stika, lahko odkrijemo kdo smo in česa si želimo. Pri vsem tem nam pomaga tudi neverjetna energija skupine, ki predstavlja nekakšno medsebojno pomoč pri doseganju miru in boljšega počutja."

Olga

"Meditacije kot podpora notranjemu miru, doseganju tako osebnih kot poslovnih ciljev in sprememb, ki si jih želim/o, so logična izbira, ko se jih enkrat udeležiš pri Nini. Močna podpora, razbijanje strahov, izpolnitev želja, umirjenost, individualna obravnava in posveti - vsekakor to ni samo meditacija in težko je opisati vse pozitivne občutke, spremembe, to enostavno moraš doživeti."

Nina

"Meditacije z Nino so božanske. V njih sem začela iskati sebe in odgovore na na mnogo vprašanj. Pomaga mi, da si poiščem svojo pravo pot in nama odlično uspeva."

Juljana

"Angelčki so v moje življenje prišli z Nino in zaradi Nine. Že nekaj let nazaj, ko smo družinsko skupaj dopustovali, je Nina s pomočjo njenega pridobljenega znanja v našo družbo povabila angele. Zame je to bilo prvič in od takrat so stalno prisotni v mojem življenju.

Pred dobrimi štirimi pa smo začeli s skupinsko meditacijo. V skupino sem povabila svoje prijateljice, ki so se zaradi mojega navdušenja nad Nino in njeno neverjetno pozitivo, čisto in nalezljivo energijo, vsak mesec znova vračale po nasvete za svoje težave, potrditve, da delajo prav, nove uvide in sprotna presenečenja. Ko meditiramo skupaj v skupini, je ta energija toliko močnejša, izrazitejša in intenzivna. Veselila sem se jih vsak mesec. Zaradi spleta okoliščin in karantene, smo za nekaj časa prekinile, sedaj pa je Nina vzpostavila nov stik z nami preko računalniške povezave in tudi tu nam gre. Nina je neverjetno čista duša, v kateri je shranjena mavrica znanja in toplo srce, ki se za nas znova in znova odpira, nam prisluhne in nam pomaga."

Barbara

"Nina je v moje življenje prinesla posebno svežino, čisto nov pogled na svet angelov. V svetem pismu so angeli pogosto omenjeni kot prav posebni znanilci in posredniki med Bogom in človekom. Pogosto sem brala o njihovi pomembni vlogi, vendar so se mi zdeli oddaljeni, tam nekje daleč. Kot da niso poslani tudi k meni. Z Nino pa so postali tudi del mene. Skupaj odkrivamo nove priložnosti, predvsem pa puščamo za seboj vse tisto, kar ni vredno ohraniti. Nina mi je odprla nova obzorja, za kar sem ji neizmerno hvaležna."

Polona

"Naša Nina in njeni angelčki nas znajo po peljati v njihov svet, kjer vlada pozitiva in sproščeno vzdušje. Vedno, ko sem se udeležila meditacije sem dobila malo drugačen pogled na situacije, ki so se mi v danem trenutku dogajale. Vedno se veselim njene naslednje meditacije. 😉"

Nataša

"Moj vsakdan je zelo intenziven in na visokih obratih. Včasih se samo želim malo ustaviti, se umiriti in zbistriti misli, občutke. Spet malo bolj povezati s sabo, napolniti notranje rezervoarje z energijo. Takrat si se udeležim meditacije.

Osebnostna rast je zame vrednota. Sem precej racionalen in analitičen. Sem pa tudi odprt za drugačne pristope. Pri poplavi vseh strokovnjakov ki se ukvarjajo z alternativo, sem previden na koga se obrnem. Raje izbiram med tistimi, ki so dobro izobraženi na svojem področju, imajo dar. Vedo kaj delajo in to delajo s srcem, predanostjo in odgovornostjo. Vse to se čuti pri Nini.

Nina, en velik hvala. Za pomoč, vzpodbudo, energijo."

Jernej

"Zelo rada se pridružim v živo njenim meditacijam, katere so zame fantastične oz. si naročim posnetek meditacije in zraven še dobim kanalizirano sporočilo, kar je top. Sploh pa sem vesela letošnjega Angelskega poletja (meditacije vsak teden v času počitnic), katere so bile zelo močne."

Martina Limoni

"Zelo sem vesela, da sem se opogumila in te poklicala z vprašanjem: Nina, ali ti delaš meditacije tudi po naročilu? Nina hvala, ker si se odzvala moji želji po drugačnem praznovanju rojstnega dne ter pripravila in odvodila čudovito meditacijo za moj “mlaj” ob srečanju z Abrahamom. Hvala tudi sodobni tehnologiji, da smo to izvedli preko ZOOMa, ker mi je ponagajalo zdravje. V meditaciji smo uživali vsi, tudi tisti, ki so se prvič srečali z meditacijo. Komentar ene od udeleženk je bil: Najboljši žur ever. Hvaležna sem tebi in vsem udeležencem na meditaciji. V kolikor želite drugačno praznovanje oziroma želite naDgraditi druženje s prijatelji, vam toplo priporočam, da pokličete Nino in se dogovorite za “meditacijo po naročilu”. Čudovita izkušnja, ki bo ostala za vedno v mojem spominu. Nina hvala, ker me podpiraš. Rada te imam."

Suzana Golob

cropped-cropped-ninin-svet-favicon.png

Angelske terapije

"Pri terapijah pa sama na sebi opazim kako se stvari spreminjajo. Že ko sva se prvič slišali, so se stvari začele spreminjati na boljše. Sedaj sem bolj odprta do ljudi, več se pogovarjam, razmišljam pozitivno, bolj razumem sama sebe, okoli sebe imam samo dobre ljudi, od vsega pa sem si najbolj želela, da sem srečna in zadovoljna. Prejšnja veza mi je vzela ogromno let in in energije, da sem lahko začela na novo in to mi je sedaj uspelo Imam najboljšega fanta in drugo leto pričakujeva novega družinskega člana."

Barbara

"Nina brez tvoje pomoči in energije ki si jo nama posredovala od angelov za naju z Špelo, ne bi bili danes to kar sva. Sva postali močni, stabilni, polni srčne, pozitivne energije, ki naju vodi naprej. Špela se je umirila, v šoli je bolj poslušna in samozavestna. Meni se pa odpirajo nova vrata na področju čustev in partnerstva. Nina hvala, ker si, objemček."

Ema

"Ninine angelske terapije in meditacije, so že nekaj let na mojem seznamu :must do! Ko se vsakodnevno soočam z izzivi, z mnogimi vprašanji in podvprašanji, jih preko Nine predajam angelom. Vsako sporočilo, ki ga Nina preda meni, je vezano popolnoma name, na točno tisti trenutek, ko sem obstala brez odgovora. Kadar v sebi ne najdem prave usmeritve, mi angeli preko Nine, vedno znova odgovorijo in pomagajo. Vse je takoj lažje, bolj smiselno ..."

Mateja

"Nina je tista, ki mi je odprla vrata v svet angelov in zato ji bom vedno hvaležna. Od kar sem vstopila v ta magičen svet lahko rečem, da se ne počutim same, vedno čutim njihovo oporo. Čutim tako globoko varnost, da je vse ok. S pomočjo angelskih terapij so mi Nina in angeli pomagali v ključnih trenutkih in odločitvah, da sem jasneje začutila katera pot je prava in s pomočjo katere jasneje slišim svoj notranji glas."

Kristina

"S pomočjo Nine in angelov sem se odpravila na dolgo potovanje, tekom katerega sem spoznavala sebe, odkrivala skrite kotičke svoje duše, svoje želje, potrebe, sanje... z njihovim vodstvom in spodbudo sem uspela prekiniti s starimi vzorci, ki so me dušili. Postala sem precej bolj samozavestna, z jasno začrtanimi cilji za življenje, predvsem pa končno sprejemam sebe z vsemi svojimi lastnostmi. Ko sem odprla svoje srce angelom, sem s tem odprla vrata tudi številnim novim priložnostim. Predvsem pa sem si dovolila vzleteti in zadihati s polnimi pljuči."

Olga

"Občutek, ko ti zmanjka zadnji del sestavljenke, občutek ko ne veš kako naprej ali pa enostavno ne vidiš prave poti, ko izgubiš voljo, ko pade energija - tu nastopijo terapije, tiste prave energetske bombe, ki te dvignejo, Nina, ki te pomiri in ti pove, da je prihodnost varna, da je pogum tvoj zaveznik in ti preko sporočil nakaže pravo smer. Seveda tako kot odrasli, tudi otroci kdaj ne vejo kaj točno jih muči, kdaj pa tega preprosto ne prepoznajo ali ne zanjo izraziti. Terapije so bile v veliko pomoč tudi pri otrokoma, predvsem hčeri, posledično pa tudi meni, da se s problemi nisem več obremenjevala."

Nina

"Ko nastopijo težave, se z veseljem obrnem na Nino, večkrat pa to že sama začuti in me pocuka za rokav in reče »Bi midve naredili kakšno terapijo na daljavo? Jo rabiš.« Po končani terapiji na daljavo komaj čakam Ninin SMS in ga preberem znova in znova. Vse ve, kje in kako sem kaj čutila, kot bi se preselila v moje telo. Po terapiji je potrebno popiti veliko vode, da se stvari odplaknejo s telesa in se postavijo na svoje mesto, v naše najvišje dobro. Hvaležna sem, da jo poznam, da vem, da je ob meni kadarkoli jo potrebujem, da zaradi nje nisem nikoli sama. Vem, da bova imeli še veliko najinih skupnih zgodb."

Barbara

"Nina je v moje življenje prinesla posebno svežino, čisto nov pogled na svet angelov. V svetem pismu so angeli pogosto omenjeni kot prav posebni znanilci in posredniki med Bogom in človekom. Pogosto sem brala o njihovi pomembni vlogi, vendar so se mi zdeli oddaljeni, tam nekje daleč. Kot da niso poslani tudi k meni. Z Nino pa so postali tudi del mene. Skupaj odkrivamo nove priložnosti, predvsem pa puščamo za seboj vse tisto, kar ni vredno ohraniti. Nina mi je odprla nova obzorja, za kar sem ji neizmerno hvaležna."

Polona

"Nina mi z angelskimi terapijami pomaga že več kot 7 let. Včasih pogosto, včasih nekaj časa ne, odvisno kdaj rabim pomoč. Še danes me fascinira, da lahko to poteka na daljavo. In deluje, pa še kako dobro deluje. Običajno čutim toploto ali celo vroče v določenem delu telesa. Občutim močno energijo. Vidim različne slike in dogodke. Občutim veliko različnih občutkov. a vsak način pa mi angelske terapije pomagajo pri tem kar želim doseči, spremeniti ali izboljšati."

Jernej

cropped-cropped-ninin-svet-favicon.png

Angelske terapije za otroke

"Angelsko terapijo za otroke prakticiramo predvsem v obdobjih, ki so za otroke čustveno bolj naporni. Ob tem si otroci hitreje opomorejo, jaz kot starš, pa dobim nove smernice, kaj moj otrok v tem trenutku najbolj potrebuje in kaj težje izraža. Zelo hvaležna."

Mateja

"Tudi pri hčerki mi je Nina z angelskimi terapijami zelo pomagala saj je imela težave s sprejemanjem določenih situacij. Po terapijah je hčerka vedno tako pomirjena in lahko bi rekla v stiku s sabo."

Kristina

"Ko se znajdejo tvoji otroci v izjemni čustveni stiski, imaš kot starš le eno samo željo. Prisluhniti jim in pomagati, da se počutijo varne. Skozi povezovanje z angeli nam je to tudi uspelo. Otroka sta se pomirila s situacijo in precej mirneje premagovala vse ovire. Naučila sta se opuščati pričakovanja, kakšno bi življenje morali biti ter začela sprejemati tako sebe kot tudi vsakonevne življenjske izzive."

Olga

"Seveda tako kot odrasli, tudi otroci kdaj ne vejo kaj točno jih muči, kdaj pa tega preprosto ne prepoznajo ali ne zanjo izraziti. Terapije so bile v veliko pomoč tudi pri otrokoma, predvsem hčeri, posledično pa tudi meni, da se s problemi nisem več obremenjevala."

Nina

"Nini in angelom iskreno hvala za vse dobre energetske vibracije, ki so delovale na vso družino, predvsem pa na mojo hčerko. ANGELI so natančno delovali na točno določene potrebe, moje 12 letne hčerke, ki so jih sami zaznali in so bile tako zdravstvene (želodcec), kakor tudi psihične. Po terapijah je hčerka postala bolj odprta, manj konfliktna, lažje se vključuje v okolico, ne glede na zunanje dejavnike pa se je pričela dobro počutiti v svoji koži in pridobila samozavest. Vsem, ki vam je dano, da to prebirate in pridete do teh informacij, vam angelske terapije od srca priporočam. ANGELI so med nami."

Danijela

cropped-cropped-ninin-svet-favicon.png

Angelski reading

"Angelski reading je nekaj posebnega. Sprva potrebujš verjeti, ko pa se prepustiš vodstvu angelov se ti odpre popolnoma nov svet, ki ti nudi smisel, mir in vsakodnevno zadovoljstvo. Meni ja ta izkšnja spremenilaživljenje. Nini sem iz dna srca hvaležen, da mi je pokazala pot."

Žan

"Angelski reading, je odličen osebni "koledarček", ki mi na vseh področjih delovanja in funkcioniranja, izkazuje podporo, me opozori, na kaj moram bolj paziti in kje moram biti bolj drzna, zato,da moj razvoj napreduje in ne nazaduje. To je enostavno rečeno, super osebni priročnik, ki ga angeli preko Nine posredujejo meni osebno. Jaz ga prebiram vedno in znova, ter tako lažje sebi v prid, usmerjam svoje misli in dejanja. Z veliko hvaležnostjo lahko rečem,da angelski reading pomaga človeku,da živi svoje sanje."

Mateja

"Vsako leto za rojstni dan je to darilo,ki se ga najbolj veselim. Služi mi kot zemljevid, kadar sem v nizki energiji ga velikokrat preberem in se hitro postavim nazaj na prave tirnice. Veliko stvari katere mi je Nina zapisala v readingih se je uresničilo n realiziralo."

Kristina

"Priznam, da me kdaj zamika, da bi vsaj malo vedela, kaj me/nas čaka v prihodnosti oziroma kako se bodo določene zadeve odvijale. Reading si navadno zaželim konec leta, za naslednje leto, občasno pa tudi med letom, ko imam pred sabo kakšno neprijetno situacijo. Šele ko jih preberem za nazaj, se zavem te Ninine moči, zmožnosti predvideti zadeve, kajti vse je ako natančno povedano in vse se nekako "poklopi" z njenim zapisom. Vedno, za katerokoli situacijo."

Nina

cropped-cropped-ninin-svet-favicon.png

Energijsko čiščenje prostorov

"Negativna čustva in misli, ustvarjajo neprijetno vzdušje tudi v našem prostoru in tako vplivajo na naše celotno življenje. Ko ga očistimo starih energij, v življenje pričnejo pritekati lepše stvari, prijetne energije pa nas notranje umirijo in zadovoljijo. Z Ninino pomočjo se je to zgodilo tudi pri nas."

Olga

"Zame posebna izkušnja je bila energetsko čiščenje mojega stanovanja po končani renovaciji. Zanimiv obred;) Ki je spremenil energijo prostorov na lažjo. Tisti preprost občutek, ko prideš v prostor in se občuti neka frekvenca."

Jernej

"Z Nino sva ze večkrat čistili tako moje stanovanje, kot moj salonček. Tega se običajno posluživa kadar v mojem življenju ne igra vse tako kot bi želela.To je zame vedno zelo zanimiva in lepa izkušnja. Poseben občutek mi predstavlja, kadar spregovori Deva stanovanja. Ko občutim podporo in varen občutek,da nikoli nisem sama. Začutim eno igrivost. Dobim čisto drugačen vpogled v "štiri stene" in kaj je resnično potrebno in pomembno za dom ali pa poslovi prostor. ed samim postopkom vedno občutim težo vse energije, ki se je nabrala in je ne potrebujem več. o končanem čiščenju dom vedno znova zadiha. Po čiščenju se vedno zgodi kakšen pozitiven premik, lahko z moje strani ali pa s strani ljudi, ki so del mojega življenja. V dobrem smislu.

Kadar pa sva čistili poslovni prostor je občutek podoben. Se pa vedno zgodi, da po čiščenju kakšne stranke sploh ni več, na drugi strani pa v salon vstopajo nove stranke, ki so veliko bolj uglašene z mano. Lahko rečem, da so to ljudje, ki postajajo del moje poslovne družine."

Kristina

"Z Nino se poznava že dlje časa in spremljam njen napredek, ki je zame izjemen. Predvsem kako zna upravljati z energijami in kako s tem pozitivno vpliva na razvoj osebnosti s katerimi sodeluje. Ker vem, da je ena od njenih dejavnosti tudi energijsko čiščenje prostorov, sem se odločil, da v podjetju ob selitvi v nove prostore, energijsko prečistimo pisarno. In ni mi žal, saj je energija ljudi, ki so bili prej v tej pisarni negativno vplivala na naše poslovanje. Skratka sprva, ko smo prišli v te pisarne, se nismo počutili dobro in to je vplivalo tudi na naše poslovanje. Energijsko čiščenje pa je stare energije pisarne dobesedno zradiralo, postavili smo, s pomočjo Nine, nove energije, ki nas podpirajo in posel je lažje stekel. Za konec naj še dodam, da me je v procesu čiščenja pisarne najbolj fasciniralo Ninino intuitivno vedenje, kje v pisarni kakšna oseba sedi in kakšno energijo potrebuje, da bi jo podprla pri svojem delu. Res fascinantno. Priporočam."

Anže Kogovšek - Moj natakar d.o.o.

cropped-cropped-ninin-svet-favicon.png

Komunikacijske delavnice

"Izkušnje, izkušnje in še enkrat izkušnje. S tem operira na predavanjih in v terapijah/coachingih. Ko pa doda v vse skupaj še znanje s področja komunikacije in duhovnosti, potem je to zmagovalna kombinacija. Skratka, s svojimi besedami vedno zadane direktno v sredico izziva. Pri sodelovanju z Nino smo vedno našli skupni jezik, saj na sodelovanje vedno gleda z očmi, kaj stranka potrebuje."

Podjetje Top Prodaja

"Draga Nina!

Tvoje predavanje o prepričanjih je bilo fenomenalno. Ne samo, da je bilo dinamično in zanimivo, tudi polno vaj. Cela skupina je naredila po predavanju upgrade pri sebi. Vsak na svojem koraku. Si izvrstna predavateljica in mentorica. Hvala ti za vso znanje, ki si nam ga predala."

Skupina Go-Core❤️

cropped-cropped-ninin-svet-favicon.png

Postavitev družine

"To je pa zame nekaj najbolj magičnega, čudežnega in je težko najti besede, da bi to lahko opisala. Postavitev družine deluje na vse, ki so vključeni v postavitev. Tako na človeka, ki postavlja in ljudi, ki so vpleteni v to zgodbo in na vse udeležence, ki sodelujejo v vlogah in je popolnoma varno, saj se vedno zgodi samo toliko, kot se mora. Zame je bila delavnica vedno kadar sem postavljala kot bi pogledala na situacijo z vrha in dobila jasen vpogled. Tako kot je in ne skozi moje oči. Občutek po postavitvi pa je vedno bil totalno olajšanje. Vedno sem po delavnici lažje sprejela situacijo, jo pogledala skozi oči ljubezni, jo sprejela in spustila. Se je pozdravila. Kadar pa se delavnice udeležim samo kot podpornica ljudem, ki postavljajo, pa vedno dobim vloge, ki zdravijo tisti del mene, ki to v danem trenutku potrebuje. Pri postavitvi družine vedno daš svoj doprinos v podporo drugim, dobiš pa nazaj manjkajoči delček sebe in nikoli ne odideš več isti, kot si prišel. Nina ustvari popolnoma varno okolje in kljub temu, da na začetku delavnice sedimo v krogu tudi z ljudmi, s katerimi se ne poznamo, smo na koncu vedno tako povezani, kot družina, kot eno. Lahko rečem le to, da če hočeš razumeti, moraš videti na lastne oči."

Kristina Rupnik

"Moj prvi izlet v Ninin svet je bil zaradi postavitev družine. Želela sem potešiti radovednost in preveriti, če delujejo tako kot sem brala. Delujejo!!! In Nina jih odvodi na tako varen, čaroben in ljubeč način. Vsakič, ko pridem, se čudim nad premiki, nad zgodbami, nad čudeži, ki se dogajajo meni in drugim udeležencem. Kaj drugega bi težko zapisala. Postavitev družine morate doživeti, izkusiti sami. Šele takrat boste razumeli kako nežno boste dosegli velike premike. Bodite radovedni. Prepustite se. Zaupajte. Podarite si to izkušnjo, ker si zaslužite.

Draga Nina, hvaležna sem ti, da si me sprejela v svoj svet in obogatila mojega. Srčna hvala."

Jana Erman

"Res moram začet s stavkom, da je bilo to nepozabno in zelo koristno doživetje. Ko sem slišala, da je to res nekaj total odštekanega, resničnega in pozitivnega, sem se tudi jaz odločila in šla postavljat sinovo bolezen. Štiri leta se že sprašujem: Zakaj ravno mi? Zakaj moj otrok? Kdaj bo bolje? Lahko se trpinčiš z vprašanji dan na dan, pa kaj, ko ti vse to nič ne pomaga in je le še slabše.
Napisat moram, da sem mislila, da je vse to le en velik čira-čara. Pa moram priznat in z največjim veseljem povem oz. napišem, da ni. Odkar sem postavljala sinovo bolezen, se počutim osvobojeno. Osvobojeno žalostnih misli v moji glavi, začela sem gledat z druge strani. Ni vse tako črno, ker je lahko tudi belo. Ali pa celo barvasto.😊
Začela sem se zavedat, da tudi moji "posegi" v sinovo bolezen niso bili dobrobit njemu. Začela sem dihat in sedaj "pustim dihat" tudi njemu. Zares se je stanje kmalu spremenilo. Sedaj dihamo veliko bolje vsi v družini in si rečemo: VSE BO V REDU!!
Pa še nekaj besed o Nini. Vse kar dela, dela z veliko predanostjo, ogromnim znanjem in njenim velikim srcem. Je oseba, ki jo imam zelo rada in jo spoštujem.♥️"

Katja Carl

"Postavitev družine meni osebno veliko pomeni, ker vedno razkrije resnico in ozadje v odnosih. Pokaže vzroke, rešitve , bolečine, zamere, sovraštvo...Z njeno pomočjo se rešimo zaciklanih odnosov, katere si napačno predstavljamo, jih obsojamo ali celo krivimo.
Takih globin si želim za napredovanje na osebni rasti, saj vsaka sprememba prinese olajšanje. Po postavitvi si šokiran, a vedno znova zadihaš, osvobojen.
Vedno nam pokaže pravo dejanje in smer premikov, na katerih naj gradimo. Naš ego s pomočjo postavitve prehaja v ljubezen.
Čudežni Nini ter njenemu vodstvu ostajam zvesta do konca življenja. Hvaležna za vabilo pri sodelovanju čudežne postavitve družine."

Gordana Plohl

"I'm blown away... Res... Noroooo.
Sploh ne morem verjeti kaj sem vidla, slišala in ozavestla. Dejansko so bile vse vloge tok resnično in v živo "odigrane". Včeraj sem pozabila povedat da ko si imela "očitov glas" da si povedala besede ki sva si jih izgovorila v najinem zadnjem pogovoru - poslavljanju. Ne morem opisati tega lepega občutka ❤️😇.
Vedla sem da bo the Best in koristno ampak nisem pričakovala da tok.
Zadnjih cca 2 tedna sem v sebi čutila eno veliko praznino in žalost ne vem od kje... Od včeraj dalje te praznine ni več 🙏😇.
No in ravno ko ti pišem dobim tvoj mail 😊😍
Jernej... Uf sploh ne znam opisat kok je dobr začutil babico... Ta njegov/njen pogled ko sva se pogovarjala in te solze v očeh... To je blo neki tok resničnega, iskrenega in toplega. In tud objem... Ufff neki tok zdravilnega še nisem doživela.
Tudi ob mami se počutim veliko bolje in veliko rajši sem z njo."

Brina Kordiš

"Prve 4 vloge so bile podpora osebi ali Višji red.
In v vseh vlogah sem se počutil noro samozavestnega (tudi karto samozavesti sem povlekel na začetku), vsevednega, bil močan, zrl v daljavo in bil na drugem nivoju. Kot da ostalih ni. Nor občutek.
V življenju šele sedaj namreč prakticiram samozavest, ko razrešujem odnose s starši in sestro,
ker sem zaradi vzorcev vedno zatajil sebe in svoja čustva.

In potem je prišla zadnja vloga - ljubezen.

Še vedno se spominjam trenutka, ko so vsi pozabili na ljubezen. Kako sem se obrnil, prekrižal roke in strmel v daljavo.
In ko si me pozvala, če lahko pogledam Brino, me glava ni ubogala, zabolelo me je v vratu in dobil solzne oči.
Od tistega trenutka pa do konca sem na vso moč vlekel roke narazen, hotel obrniti glavo, pa ni šlo(razen 1x za kratek čas). Čutil sem, da Ljubezen hoče do njih, vendar je nihče ne potrebuje, nihče je ne pogreša, nihče je noče.

Neverjetna je moč energije, nisem pričakoval nekaj tako močnega in sedaj z drugačne perspektive gledam na izzive, ki jih imam in ki mi prihajajo naproti.
Ker drugače kot z delom na sebi, ne morem premikati mej 🤗
Hvala za to izkušnjo."

Tomaž Marn

"Postavitev družine...Kako opisati doživetje? Hmm...Z besedami težko. To je enostavno treba doživeti, da lahko verjameš. Preden sem se odločila, da grem na postavitev družine, sem o tem slišala kar nekaj... In podala sem se, brez pričakovanj... Ko sem vstopila v prostor, sem začutila veliko energije. Med 5-minutno meditacijo, so mi že polzele solze po licu, tako močno je bilo, pa ne znam vpisati kako in zakaj. Enostavno sta moje telo in duša tako odreagirala. Naključno izberem 3 osebe, katere nisem poznala, da se poistovestijo z vlogo, ki jim je pripadala. Jaz pa kot opazovalka. Ko jih Nina "vodi" oz sploh ne vem izraza, ker jih ne "vodi" Nina, ampak višje sile, se pred očmi pojavijo osebe, s katerimi se postavljala družino. Neverjetno. Če ne doživiš, enostavno temu ne moreš verjeti. Bilo je polno žalosti, ljubezni, sodelovanja, sočutja, vodenja s strani višjih sil, vesolja, duš, angelov, na koncu smeha, spokojnosti in še in še bi lahko naštevala. Na koncu smo sodelovali vsi, ki smo bili prisotni in veliko jih je reklo, da je bila ta postavitev družine močna za vse, na vseh področjih. Nina je res mojstrica v tem, res ima nadzemeljsko moč, angelsko moč. Zato, če se spogledujete z mislijo s postavitvijo družine, ne odlašajte. Lahko samo pridobite, tako kot jaz. Kajti čez 14 dni so se začele spremembe, pozitivne in neverjetne. Nina, še enkrat hvala iz srca, da določene stvari gledam iz drugačne smeri 🥰🙏."

Eva Kostič

"Na kratko opisati postavitev družine.. z eno besedo predvsem čarobno. Za vse tiste, ki vas to zanima in že razmišljate o tem Vam lahko samo rečem, da ste na pravi poti. Postavitev družine je metoda zdravljenja, katere cilj je pozdraviti vzorce, odnose, bolezni, lahko bi tudi rekli, da na nek način osvobaja ter premika meje poznanega. Moja izkušnja je taka, da postavljal svojih situacij še nisem, sem pa izredno hvaležen in zadovoljen, da lahko pri temu pomagam in sodelujem. Prvič sem slišal za to metodo pri Nini, poslala mi je opis kaj lahko pričakujem in kako vse poteka… spomnim se, da sem bral in bral, a na koncu sem bil samo zmeden. Rekel sem si, da se bom v celoti prepustil in bo kar bo. Prva postavitev pri kateri sem sodeloval je potekala pri Nini doma, že to mi je dalo neko potrdilo, da je stvar res pristna. Vstopim v prostor poln neznancev se predstavim in že sem postrežen z izbiro kave ali čaja, ki pripomore k sprostitvi. Vsedemo se v krogu in Nina razloži kako stvar poteka, nato podelijo/mo izkušnje in znanja, ki so/smo jih ozaveščali na prejšnjih postavitvah, da si lahko bolje predstavljamo kaj nas čaka. Za tem sledi kratka meditacija za povezovanje skupine in že sledi postavitev. Postavitev poteka z deljenjem vlog, katere določi Nina, ki postavitev vodi. Vloge pa “igraš” tako, da si v trenutku in samo opazuješ kako se počutiš in kam te misli peljejo. Kaj pa lahko pričakujemo po končani postavitvi ? Lahko pričakujemo rešen problem, ugotovimo katero področje potrebuje več pozornosti, ali pa nas samo usmeri na pravo pot, ko se počutimo izgubljene/ zmedene. Čeprav sam težko najdem besede za opis zdravljenja, ki ga opravlja Nina, ga poskušam predstaviti vsem, ki želijo delati na sebi in se premikati proti višjemu jazu oz. najboljši verziji samega sebe. In še enkrat iz srca se zahvaljujem Nini, da igra vlogo učitelja/ voditelja v mojem življenju in življenju ljudi s katerimi sodeluje."

Žan Kotnik

"Sem v iskanju Partnerke. Nekako se nisem mogel znebiti občutka, da me nekaj pri tem ovira. Tudi na zmenkih sem čutil to neko čudno oviro. Vem, da Nina dela zelo dobre postavitve.
Odločil sem se, da postavljam moj odnos do žensk.
To je bilo res posebna izkušnja. Precej prijetna in z močnimi sporočili. Razkrilo se je kaj ta ovira v meni je. Niti slučajno se nisem zavedal tega. Dalo mi je za misliti, sem rabil nekaj časa da to predelam.
Po nekaj tednih sem šel na zmenek. S čisto drugačnimi pozitivnimi občutki. Čudovit prvi zmenek je bil. In tudi drugi in kdo ve .... Vse se bo še pokazalo 🙂
Hvaležen sem za vse izkušnje in zdravljenje na postavitvi. Še bolj pa za vse kar se dogaja po tem 🙂 Nina en velik hvala 🙏😊"

Jernej Golob

"Nina živjo,
želim se ti zahvaliti, da počneš to kar počneš. Pomagaš nam ranjenim dušam 😊.
Odkar sem bila na postavitvi imam občutek, da zaključujem zelo dolgo poglavje v zgodbi mojega življenja in s tem končno dajem prostor novemu. In za to se ti res zahvaljujem.

Sedaj imam svoj moto življenja "Ljubezeni ne daš, ljubezen imaš." in čudež, ki mu sledim - ne spomnim se kateri je že bil, sem si pa zelo dobro zaponmila kako se je glasil: "Piši, riši in ustvarjaj, naj svet vidi kdo si."

To je bila definitivno ena zelo bogata izkušnja, ki mi res veliko pomeni in se nadejam še kakšnega sodelovanja tudi v prihodnje."

Barbara Rozman

"Ninina postavitev družine je daleč najbolj neverjetna izkušnja znotraj dela na sebi, kar sem jih lahko doživela. Zame je to pomenilo popoln preobrat doživljanja življenja kot sem ga poznala. Če sem prej vse razumela, močno verjela v nova spoznanja, doživljala vse zelo intenzivno in bila v močnih občutkih vsakega novega zavedanja, sem zdaj popolnoma umirjena (zares prvič v življenju), predana, v zaupanju do življenja, brez hitenja, vsesplošne neučakanosti in čakanja. Zdaj prvič v svobodi zares čutim mir. Lahko bivam v tišini in sprejmem vse prav tako kot je. Zdaj končno lahko čutim enost in se ji popolnoma predam.

Nina še enkrat, hvala ti. Hvala ti za to priložnost, izkusiti vse to, kar ponujajo tvoje čudežne postavitve. To je res nekaj posebnega. Tvoja postavitev me je izboljšala. 100% me je oplemenitila za popotovanje tukajšnje utelesitve."

Jerneja Marn

cropped-cropped-ninin-svet-favicon.png

Cocaching

"Za coaching pri Nini, sem se odločila predvsem zato, ker sem jo preko meditacij "začutila". Začutila kot prijetno, toplo osebo, ki ve, kaj počne, osebo, kateri lahko zaupam in bi mi posledično lahko s svojimi nasveti pomagala. Pri coachingu je izjemnega pomena predvsem odnos, povezanost in zaupanje.

Coaching mi je pomagal pri pravi izbiri službe, pri postavljanju ciljev, pomagal mi je do pravih idej, boljših odnosov in do večje sproščenosti... Ker sem videla, da gre vse v pravo smer, smer, ki si jo želim, sem se odločila za nadaljno podporo - seveda celostno - kombinacijo coachinga, meditacij, readinga in terapij."

Nina

"Nina, hvala za tvoje coachinge. Ob tebi imam občutek, da resnično veš kaj delaš in da me vedno pelješ v neko smer razmišljanja, ki jo sam nekako ne odprem. Hkrati sem navdušen na tvojo prilagodljivostjo, da tehniko vedno izpelješ v nove dimenzije, takrat, ko že izgleda, da je nemogoče. Velika fleksibilnost in ciljna usmerjenost, hkrati pa tvoja igrivost in navihanost - kombinacija za dober občutek po coachingu."

Simon

"Imela sem priložnost delati s kar nekaj coachi, ampak zame Nina daleč prekaša vse. Vedno kadar se znajdem pred oviro, mi Nina s svojim širokim znanjem in strokovnostjo pomaga iti čez njo. Ob njej vedno čutim zaupanje, navda me z občutkom da je vse rešljivo in da bo vse ok. Glede na to, da je moja coachinja že dalj časa, sva imeli že veliko priložnosti in sva prakticirali že veliko različnih tehnik. Lahko rečem, da se vedno po coachingu počutim lažje, kot da se breme v meni raztopi in odpade. Z Ninino pomočjo sem razdelala že veliko situacij in pridobila orodja, da me situacije ne potegnejo nazaj. Nina mi je stala ob strani v ključnih momentih v življenju. Nina, lahko ti rečem le velik HVALA, saj moje življenje s tvojo pomočjo postaja kvalitetnejše."

Kristina

"Moje izkušnje z Nino kot coachinjo so zelo pozitivne. Hitro razume, začuti kje sem. Ničesar ne sugerira (tega na splošno res ne maram), postavlja pa odlična vprašanja. Na katera si sam odgovorim, pridem do novih spoznanj in zaključka kako naprej drugače in bolje. Coaching na enem takem globjem, visokem in profesionalnem nivoju."

Jernej

"NLP coaching z Nino je bil zame nova in edinstvena izkušnja na poti osebnostne in poslovne rasti. Ninino znanje je zelo poglobljeno, h coachingu pristopa strokovno in z velikim navdušenjem, obenem pa zna v trenutku ustvariti prostor, v katerem se počutiš izjemno varno in podprto. Pri razreševanju starih vzorcev in "kopanja" po svoji preteklosti je še kako pomembno, da svojemu coachu zaupaš in se mu prepustiš. Z Ninino pomočjo sem uspela razčistiti marsikaj, kar me je oviralo tako v zasebnem kot poslovnem življenju. Nisva pa le predelovali preteklih dogodkov, temveč tudi postavljali trdne temelje in ustvarjali konkreten akcijski plan za prihodnost. Skratka, Nina je pravi naslov za vse, ki si želite v življenju več."

Katja

Ko pogledam za nazaj, koliko stvari se je obrnilo v meni na “bolje”, lahko samo rečem, da je bila najboljša odločitev zame coaching pri Nini. Za to čudežno dušico sem izvedela preko Katje, za kar sem neizmerno hvaležna. Najine poti so se križale in že sva začeli ustvarjati skupno zgodbo. Delo pri Nini je strokovno, lahkotno, sproščeno, polno ljubezni, spoštovanja in sprejemanja. Pri Nini se počutim varno in sprejeto. Zelo rada se vedno znova in znova vračam na ure coachinga in postavitve družine. Vse duše, ki začutite vibracijo, ki malo pomislite da bi poizkusile, ste na pravem mestu in ne bo vam žal. Skupaj ustvarjamo boljši svet, svet vsakega posameznika. Nina hvala, da sem lahko tvoja učenka, boljše življenjske učiteljice si nebi mogla zaželeti.

Urška Lamut

Čudežna Nina me, v njenem varnem objemu, vedno znova pripelje do novega čudeža. Zame je čudež ta, da skozi razgaljeno delo na sebi, odkrivam in sprejemam svojo temno plat in si dovolim zasijati v svoji svetlobi. Skozi coaching spoznavam svoje iluzije, zdravim svoje travme in omejujoče vzorce ter prepričanja in gradim svojo vrednost, ko v polnosti začenjam sprejemati sebe in svoje potenciale. Vedno komaj čakam naslednji coaching, saj vem, da me bo odpeljal še bližje k pravi verziji mene. In kljub temu, da je včasih med coachingom težko, me na koncu vedno čaka nagrada v obliki dobrega počutja in notranje pomirjenosti.

Gordana Plohl

cropped-cropped-ninin-svet-favicon.png

Ritual hoje po žerjavici

"Nenavadno poročno darilo od Nine Sterle.
Ko sma se vozila iz poroke sem dobila sms od Nine, da nama podari nekaj prav posebnega za poročno darilo. Podari nama ritual hoje po žerjavici. Vem, da je marsikoga tega rituala precej strah. Naju strah ni bilo. Naju je pa zanimala celotna izkušnja, zato sva z radovednostjo sprejela to darilo. Izkušnja je bila zanimiva, sploh del, ko skuriš svoje strahove in jih predaš ognju.
Na koncu smo vsi uspešno prehodili žerjavico.
Ne samo enkrat, kar 6x! 🔥
Nekajkrat sem šla sama, potem pa 2x skupaj z mojim možem.
Hvala Nina za to izkušnjo, ki sva jo lahko doživela kot par."

Katja Breznik Stjepčević

"Prvič sem bila na Ritualu hoje po žerjavici z Nino in Dejanom pri njunem učitelju Franju T. Takrat sem si sama sebi rekla: " Če zmorem to, zmorem pa v življenju še marsikaj." To je bil eden prvih korakov na poti k sebi.
Ko pa sem bila na Ritualu, ki sta ga vodila Nina in Dejan pa sem ga dojela še dosti bolj osebno in dotaknil se me je globlje. Ritual mi je ponudil ogledalo kje sem bila, ko sem prvič stopila na žerjavico in kje sem danes, ko sem se ponovno udeležila rituala, ter tudi kam želim še priti. Predvsem čutim, da sem s pomočjo ognja transformirala blokade, ki me še ovirajo na moji dušni poti in tako še bolj stopila v stik s sabo. Za to sta zaslužna Nina in Dejan, ker sta na Ritualu poskrbela za super lokacijo, sproščeno vzdušje, s svojim znanjem in suverenostjo pa sta ustvarila varno okolje, kjer sem se lahko prepustila njunemu vodenju in se jima v polnosti prepustila.
Hvala vama za še eno izkušnjo v katero sta me popeljala. Bilo je nepozabno."

Kristina Rupnik

"Prišel sem brez pričakovanj…res imel sem malo znanja o tem, ampak sem rekel, da bi šel ker seveda mi vse to noro pomaga.. Odlično sta odvodila cel ritual in dejansko bi se lahko navezal na Dejana, ko je rekel, da je dejanski obred in vaje boljši kot sama hoja.. Že po prvem obredu sem takoj začutil to izjavo, ker sama hoja je nekaj nevsakdanja in seveda pokaže stvari, ampak meni so najbolj ostale v spominu meditacija, ki je švignila kot bi tlesknil s prsti, potem vaje v dvojicah, sem tako hvaležen da sem dobil Kristino, bilo je noro dobro… nato pa skupinske vaje za zaupanje, povezovanje, petje in celo ples, takoj ko odvzameš okolico in se prepustiš glasbi in občutkom, zaupaš ljudem okoli sebe in procesu... Noro samo noro užival sem na polno.. Potem je prišel čas povezovanja in spoštovanja ognja uff tam sem bil tako prisoten, kot bi se nekaj premaknilo v meni.. kot pravim popolno zaupal procesu.. Na zadnje je prišla hoja po žerjavici, ni me bilo strah ker sem prišel z namenom, da mi ogenj pokaže stvari, da se nekaj novega naučim, zato sem se mu čisto prepustil.. Me je »speklo« kar precej, ampak sem se smejal, ko sva se z Dejanom pogovarjala kako me je "užgal" ker sem pač zato sem prišel in še enkrat bi naredil popolnoma isto... Nato pa še juhica ob super družbi za zaključek res top dneva.. In zdi se mi da z "sežigom" strahov in celotnega procesa, so se v meni takoj spremenile stvari in že ko sem se peljal domov sem se celo pot smejal in bil res srečen… vsa žalost, vse misli, so odšle in res ni besed ki bi lahko opisale kako zadovoljen sem in srečen… res srečen, da sem bil lahko zraven kajti rezultati so nori... Tako, da to bi bil moj pogled na ritual hoje po žerjavici."

Žan Kotnik

cropped-cropped-ninin-svet-favicon.png

Intuitivno svetovanje

"Intuitivno svetovanje z Nino mi je pripravil moj angel Hamied. Kljub temu, da sem se tega darila razveselila, me je bilo procesa nekoliko strah. Toda Ninina prisotnost je name delovala pomirjujoče. Povezala se je z mojimi vodniki in me zelo elegantno popeljala iz varne cone udobja. Delo na sebi res ni lahko, je pa edina pot k sebi in uresničitvi svojih talentov. Intuitivno svetovanje je meni na nek način potrdilo zavedanja, ki so tlela v mojem srcu že prej, le da nisem povsem verjela vanje Nina pa jih je ubesedila in mi na ta način dala jasne usmeritve za naprej. Intuitivno svetovanje z Nino priporočam vsem, ki želite slediti svojemu poslanstvu. Ko izbiraš zase, si največji doprinos svetu."

Polona Vidic

"Pri Nini sem imela intuitivno svetovanje zaradi pomembne življenjske odločitve. Izkušnja, ki sem jo doživela, je bila čudovita in nepozabna. Z njenim prijetnim pristopom, meditacijo ter z pomočjo angelov, mi je pomagala pogledati vase, ter odkriti in priklicati svoje resnične želje. Zaradi Nine sedaj več meditiram in lažje poiščem svoj pravi jaz v sebi. Hvala ti "angelska Nina" z neverjetnim občutkom za ljudi. 🙏❤️"

Polona Kuzman

cropped-cropped-ninin-svet-favicon.png

Nina in Angeli na vašem dogodku

"Zelo sem vesela, da sem se opogumila in te poklicala z vprašanjem: Nina, ali ti delaš meditacije tudi po naročilu? Nina hvala, ker si se odzvala moji želji po drugačnem praznovanju rojstnega dne ter pripravila in odvodila čudovito meditacijo za moj “mlaj” ob srečanju z Abrahamom. Hvala tudi sodobni tehnologiji, da smo to izvedli preko ZOOMa, ker mi je ponagajalo zdravje. V meditaciji smo uživali vsi, tudi tisti, ki so se prvič srečali z meditacijo. Komentar ene od udeleženk je bil: Najboljši žur ever. Hvaležna sem tebi in vsem udeležencem na meditaciji. V kolikor želite drugačno praznovanje oziroma želite naDgraditi druženje s prijatelji, vam toplo priporočam, da pokličete Nino in se dogovorite za “meditacijo po naročilu”. Čudovita izkušnja, ki bo ostala za vedno v mojem spominu. Nina hvala, ker me podpiraš. Rada te imam."

Suzana Golob

“Kot marsikdo sem tudi sama imela izziv, kako med korono praznovati rojstni dan. Želela sem nekaj, kar bi prijateljem ostalo v spominu in da bi od druženja odnesli nekaj več kot le virtualno druženje ob kozarcu vina. Na naš video klic sem povabilo Nino, ki nas je ponesla v angelski svet, nas na zabaven način “prisilila” da smo se zazrle v prihodnost in si zastavljale življenska vprašanja. Nina nam je s prefinjenim cocahing pristopom in pomočjo angelskega sveta pričarala zanimive, relevantne in zabavne odgovore. Tako smo preko zabave prišle do zanimivh “aha momentov” in odkritij. Vse udeleženke so izrazile hvaležnost ter kako inovativno in zabavno je bilo vse skupaj. Drugo leto ponovimo.”

Polona Novak Maljkovič

Postavitev družine

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Podarjam ti brezplačni priročnik!


V kolikor si to želiš, ti podarjam brezplačni priročnik 7 načinov kako prepoznaš, da so tvoji vodniki ob tebi in ti kažejo pravo pot. Izpolni spodnja polja in priročnik bo takoj priletel na tvoj e-poštni naslov.

Posebna meditacija

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Angelske karte

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in na vaš e-poštni naslov vam bom poslala navodila za plačilo.

Ko prodaja postane strast

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Posnetki meditacij in paketi

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in preusmerjeni boste na stran z navodili za plačilo.

Predavanja in delavnice

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Intuitivno svetovanje

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Čiščenje čaker

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Angelski reading

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Prijava na meditacijo

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in preusmerjeni boste na stran s podatki za plačilo. Pred prijavo prosim preverite prihajajoče termine in v obrazec napišite, na katere bi se radi prijavili.

Prijava na Ritual hoje po žerjavici

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in poslala vam bom navodila za plačilo.

Energijsko čiščenje prostorov

Energijsko čiščenje prostorov  je odvisno od mnogih dejavnikov in se zato vsakega primera lotim drugače. Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Nina in angeli na vašem dogodku

Vsak dogodek je drugačen, zato vas prosim, da izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.