Angelsko poletje

Spoznaj Sebe skozi meditacijo in angelsko vodstvo.

Angelsko poletje

Spoznaj Sebe skozi meditacijo in angelsko vodstvo.​

Draga dušica, ustavi se in preberi do konca

Angelčki so te z namenom pripeljali sem. Več kot očitno je, da te letos čaka drugačno poletje. Da je prišel tisti čas v tvojem življenju, ko boš dala prednost sebi ter izkoristila vibracijo poletja za povezovanje s seboj skozi stik s tvojim nebesnim vodstvom.

Angelsko Poletje bo že drugo leto zapored v svoj varen objem povabilo dušice, ki jim je namenjeno, da se jim življenje spremeni na bolje.

Lidija H.

Lansko Angelsko poletje je bilo zame angelsko, čudežno, podpirajoče in navdihujoče. Kot bi se mi odprla vrata v drugačno, vendar še kako znano, varno in z resnično ljubeznijo podprto, dimenzijo doživljanja vsakdana.

Izostrila se mi je pozornost na malenkosti, kot so kamen, list v obliki srca ali angelskih kril, kombinacija angelskih števil, ..., ki so tam vedno bile, pa jih nisem videla. Tako kot se nisem "spomnila", da lahko angela preprosto pokličeš in prosiš za podporo in... deluje. Vesolje deluje, če se tega zavedamo ali ne, če to čutimo ali ne. Angelsko poletje me je vzpodbudilo in opogumilo za to: da se zavedam in čutim, da so ljubezni polne stvari tu, sedaj, v nas, da so preproste, majhne, velikokrat neotipljive, neminljive in da imamo vedno podporo Vesolja, Angelov, ter vsak dan znova priložnost, da se odločimo zanje.

Posebej pa se me je dotaknila Ninina neverjetna predanost delu, njena volja in vera v Ljubezen, ki nam jo je v lanskem Angelskem poletju predajala skozi vsakotedenske čudežne in zdravilne meditacije, ki so nas udeležence posebej povezale, hkrati pa vsakemu nudile varni osebni prostor za napredek, razvoj in izražanje občutij, mnenj.

Poleg rahločutno in natančno, s cikli narave, izbranih meditacij (z vibracijo Poletja, vibracijo Polne lune, Vilinskim svetom, Belim delfinom in morskimi deklicami, Notranjim otrokom,....) je Nina za vsako dušico po koncu meditacije kanalizirala posebno sporočilo izbrane vibracije in tako še podkrepila naše individualno zdravljenje. Dragoceni so mi posnetki meditacij.
Dotaknila se me je tudi Ninina osebna, srčna podpora nam, ne samo prek meditacij, ampak vseskozi, ko nas je sprejela resnično takšne kot smo, ko jo je zanimalo naše doživljanje, mnenje, počutje, ko se je s sočutjem odzvala na naše komentarje, dileme, ...ko je bila osebno z nami skozi poletje. To se lahko samo čuti. Hvala, Nina.

Zakaj poletje?

Vibracija poletja je tista, ki podpira čas rasti in napredka. S soncem, ki sije in podpira življenje, nas poletje opominja, da prižgemo svoje sonce. Luč v nas, če bo prižgana, bo podprla našo pot in vse tiste, ki se srečajo z nami. Poletje na nek način ustvarja prostor za nas. Podpira našo povezavo s telesom in naravo. Vabi nas, da se povežemo s seboj. Da pridemo v stik s svojim telesom na vseh nivojih, ne samo fizičnem skozi aktivne počitnice, ampak tudi z duhovnim skozi zavedanje prisotnosti in prebujanje zavesti. Narava nas uči kako biti v trenutku. Naravi se nikamor ne mudi. Ves čas zaupa, da se vse dogaja v pravem času. Tukaj. In ker zaupa in ker je tukaj, je v polnem zavedanju svojega bistva. In zato gre naprej. Po svoji poti. Zase.

Zakaj Angelsko?

Angeli so moje vodstvo. Angelska je moja intuicija. In angelska je moja prisotnost. Ko se družiš z mano, se učiš povezati s seboj na drugačen način. Angelska vibracija je navdušena, da te lahko vodi nazaj k sebi. Da ti pokaže tvojo resnico in razblini iluzije, v katerih si ujeta, draga dušica.

Ko rečem Angelsko, mislim na vodeno. V angelskem poletju boš spoznala svoje vodstvo. In skozi vodstvo, boš bližje sebi.

Zakaj Zate?

 • Da boš bolj v stiku s seboj, svojimi željami in cilji. 😊
 • Da boš bolj razumela svoj življenjski namen. 😊
 • Da boš spoznala angelski svet in se naučila komunicirati z njim. 😊
 • Da bo meditacija postala del tebe 😊
 • Da boš bolj zaupala v svojo pot. 😊
 • Da boš znala ostati mirna v stresnih situacijah. 😊
 • Da boš nehala hiteti in začela živeti. 😊
 • Da boš bila bolj tukaj in zdaj in manj tam in jutri. 😊
 • Da si boš upala sprejemati drzne odločitve. 😊
 • Da boš izboljšala svoje odnose. 😊
 • Da boš opazila več priložnosti na svoji poti in manj ovir. 😊
 • Da se boš znala podpreti. 😊
 • Da se ti bodo želje začele uresničevati. 😊
 • Da se boš umirila in zadihala s polnimi pljuči. 😊
 • Da boš živela zase in ne za druge. 😊

Kako?

Čaka nas 8 kanaliziranih meditacij preko zooma ob sredah. Meditacije bodo posnete, tako da ne bo težav, če katero zamudiš.

Dodatno bomo povezani v FB Skupini Angelsko Poletje – kar je super, saj boš lahko prisotna celo poletje, ne glede na tvojo lokacijo. 😊

Ob vsaki meditaciji dobiš svoje osebno kanalizirano sporočilo.

Skozi celo poletje (julij in avgust) vas bom učila o stiku z angelskim vodstvom, kako ga prepoznamo, kako stopamo v stik z vodniki, kaj podpira stik z vodstvom, kako vemo kdaj smo v stiku s seboj, in še in še…

Rdeča nit bo, poleg meditacij, DELO Z ANGELSKIMI KARTAMI. 😊 Naučili se bomo kako sprejemati in razumeti sporočila vodnikov preko angelskih kart.

Uporabljale bomo angelske karte Čudež Srca. Gre za sporočila angela čudežev Hamieda, ki je moj vodnik in me je izbral za medij.
Več o kartah >

Juljana S.

Ninine karte so postale obvezni del moje duhovne poti. Z njimi si pomagam pri večjih odločitvah, ko sem v dvomih ali pa, ko preprosto rabim dvig pozitivne vibracije. Z velikim veseljem to čudežno energijo kart podelim tudi med sodelavke. Hamiedove karte Čudež srca res spreminjajo moj svet.

Angelsko Poletje je tvoja garancija za to, da boš v jesen vstopila spočita!

Poglej zakaj…

Ljudje radi rečemo: »Komi čakam, da grem na dopust…da se dam malo na off!« Dejstvo pa je, da smo ljudje večino časa na off.

Kako to?

Ritem življenja je hiter in nas prehitro posrka vase. Hitimo iz enega opravka v drugega. Preklapljamo iz ene vloge v drugo. Postajamo utrujeni in si vedno bolj želimo umika od vsakdanjika, da si napolnimo baterije. Naše baterije so prazne, ker smo preveč na off….premalo v stiku s seboj.

Aktivne počitnice niso rešitev za stik s seboj. Zakaj ne in kako se lahko zares spočijemo mi prisluhni v spodnjem posnetku.

Poglej video

Angelsko Poletje pa je lahko tvoja pot k Sebi. Da ne boš potrebovala umika, da si napolniš baterije, ker se boš naučila ohranjati svoje baterije polne.

Kako je to mogoče?

Ker ti bom pokazala kako ostati na on. Kako graditi in negovati stik s seboj. Kako v hitrem ritmu življenja ostati tukaj in zdaj in ne hiteti tja in naprej. Kako živeti zase in ne za druge.

Kako se prijavim?

Enostavno, izpolni obrazec in pošljem ti vse potrebne informacije:

 • Začnemo 1.7.2023 in zaključimo 23.8.2023 s svečano meditacijo
 • Prispevek za prijave do 11.6.2023: 144 eur, po tem datumu 174 eur
 • Angelske karte, če jih še nimaš, dobiš po angelski ceni 18 eur, namesto 25 eur. Poštnina je 3 eur.
 • V ceno so vključene vse meditacije, vsi posnetki, moje vodstvo in neprecenljivo znanje, moj čas za odgovore na vsa tvoja vprašanja in…

+ Darilo!

Ekološko Razpršilo za prostor Meditation Time iz linije Mayarula SPACE – kristalno doživetje za dom.

Razpršilo je popolno darilo narave,  narejeno na osnovi eteričnih olj in kristalov. Prav čudežno podpira naš stik s seboj in povezavo z nebesnim vodstvom.

[wpforms id=”186″ title=”false”]

Kanalizirane meditacije, ki te bodo zdravile in vodile:

 • 5. 7. 2023 ob 20h: Meditacija z vibracijo Poletja in Angeli Sonca
 • 12. 7. 2023 ob 20h: Meditacija z Angelom Varuhom
 • 19. 7. 2023 ob 20h: Meditacija rezanja negativnih vezi z Mihaelom
 • 26. 7. 2023 ob 20h: Meditacija Prebujanje z Buddho
 • 2. 8. 2023 ob 20h: Meditacija z Mavričnimi Samorogi
 • 9. 8. 2023 ob 20h: Meditacija z vibracijo Morja
 • 16. 8. 2023 ob 20h: Meditacija ob prazni luni z Nadangelom Gabrijelom in vibracijo Začetkov
 • 23. 8. 2023 ob 20h: Svečana meditacija z Angelom Čudežev – Hamiedom

Ali potrebujem predznanje za sodelovanje v Angelskem Poletju?

Sploh ne. Angelsko Poletje sprejme v svoj varen in voden objem vsako dušico, ki ga je vsaj malo začutila in si želi bolj spoznati Sebe.

Meditacija je ena tistih praks, kjer znanje ni pogoj za dobro izvedbo 😊. Ker meditacije ne delamo, ampak v meditaciji samo smo, zares ne rabimo znati meditirati. To je eden največjih mitov o meditaciji. Da ljudje mislijo, da se meditacijo dela in da jo je treba znati.

Resnica je ta, da je meditacijo samo treba povabiti v svoje življenje. Z vsako meditacijo bolj vemo kaj za nas pomeni biti v meditativnem stanju in se bolj jasno zavedamo njenih zdravilnih učinkov.

Meditacije v angelskem poletju pa bodo še toliko močnejše, saj bodo kanalizirane. To pomeni, da se te bo skozi mene kot medij dotaknilo nebesno zdravljenje. Vsakič boš doživela stik z enostjo. Vsakič boš deležna neprecenljivega zdravljenja, ki ga sami nikoli ne moremo skreirati.

Kar pa se tiče spoznavanja Sebe skozi tvoje nebesno vodstvo in razumevanje sporočil vodnikov skozi angelske karte, pa te bom podprla lahkotno in jasno, z namenom pridobivanja novih dragocenih znanj glede angelov, ostalih vodnikov in tvoje Resnice.

Preberi si mnenje udeleženke lanskega Angelskega Poletja, ki je bila takrat čista začetnica 😊

Irena T.

Kako sem doživela lansko angelsko poletje? Zame je to bila prva izkušnja te vrste. Nikdar prej nisem verjela v take “zadeve”. Življenje me je nekako “stisnilo v kot” in racionalne razlage so odpovedale. Želela sem verjeti, da vseeno obstaja nekaj, kar bi mi lahko pomagalo, da se sestavim in dvignem nazaj. Z Nino se poznava iz časov, ko sva se obe učili postati coachinje in sledila sem ji, ko se je odločila za samostojno pot. V nekem trenutku me je nekaj “poklicalo”, pa sem se prijavila, jaz, oseba, ki v življenju ni meditirala, ker “to res ni zanjo”. Spomnim se prve meditacije angelskega poletja. Ročno sem zaspala med njo. Na tleh, na toplem tepihu. In se potem naučila, da moram med meditacijo biti pokonci… Celo poletje sem se čudila soudeleženkam, kako so občutile meditacije, jaz z njimi večinoma nisem delila takih “nadzemeljskih” občutkov, sem se pa počutila mirnejše in tako sem tudi delovala. Ljudje, ki so blizu mene, so mi začeli pripovedovati, da sem spremenjena. Odmaknila sem se od negativnih ljudi, ker nisem zmogla več biti v njihovi bližini. Strašno so me začeli motiti z vsem nerganjem. Postavila sem si neke cilje in naredila prve korake, ki si jih prej nikdar ne bi. Zase. Za svojo prihodnost. Želim se redefinirati in se spremeniti na bolje. In vzljubiti sebe in se postaviti pred druge. To moram. Vsaka meditacija se zdi, da me je pri tem na nek način podprla, čeprav nisem doživljala nekih silnih fizičnih manifestacij. Čeprav nisem čutila nekih reakcij v telesu. Morda jih ne znam, ne vem. Sem pa mirnejša, počutim se dobro, zdi se mi, da sem veliko naredila na sebi sploh še s podporo Ninine angelske terapije, pa s postavitvijo družine. Zdi se mi, da sem na sebi naredila ogromno, vse to od angelskega poletja dalje. Zdaj se moram samo še naučiti “pogovarjati” z Nininimi angelskimi kartami, da mi ne bodo “ven padali” eni nesmiselni odgovori. In bom naredila tudi to. Priporočam, vzemite si čas zase in za svojo dušo.

Pogosta vprašanja

Kako potekajo meditacije in kako dolge so?

Meditacije so kanalizirane, kar pomeni, da v našo prisotnost pokličemo določeno vibracijo in se prepustimo njenemu zdravljenju. Vibracija govori skozi mene, kar pomeni, da je celotna meditacija vodena. Na začetku vsake meditacije se sprostimo, prizemljimo in zaščitimo. Po koncu meditacije vsak udeleženec dobi tudi svoje osebno kanalizirano sporočilo. Meditacije trajajo od 30 min do 45 min, a imaš občutek, da so krajše, ker tako hitro minejo. Če med meditacijo zaspiš, ni nič hudega, saj zdravljenje vseeno poteka. Poleg tega pa so meditacije posnete, tako, da jih lahko poslušaš večkrat. To je izjemna dodana vrednost, saj vsakič ko poslušaš meditacijo doživiš drugačno zdravljenje. Vsakič si bližje sebi in bolj prebujena je tvoja zavest.

Ali me dopust lahko ovira?

Nikakor ne. Ravno v tem je čar Angelskega Poletja…da smo povezani v enosti, kjerkoli že smo. Tudi, če kakšen dan ne bi imela dostopa do interneta, bo vse posneto. Tako meditacije, kot moji prispevki v obliki videov, zapisov in fotografij.

Ali se je potrebno izpostaviti pred ostalimi udeleženci?

Nikakor ne. Vsak se v skupne debate vključuje toliko, kot čuti, da je zanj OK. Lahko celo poletje spremljaš vse in si del vsega, pa nič ne komuniciraš z ostalimi…samo z mano in tvojimi vodniki. Angelsko Poletje je lahko samo tvoja, zelo intimna izkušnja ali pa priložnost za kreiranje novih prijateljstev na tvoji poti. Izbira bo tvoja.

Kaj pa če nimam FBja?

Lani smo to elegantno rešili tako, da se je ustvaril nek lažni profil, ki so ga udeleženke uporabljale zgolj zaradi dostopa do vseh vsebin v FB skupini. In nobena ni imela s tem težav.

Postavitev družine

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Podarjam ti brezplačni priročnik!


V kolikor si to želiš, ti podarjam brezplačni priročnik 7 načinov kako prepoznaš, da so tvoji vodniki ob tebi in ti kažejo pravo pot. Izpolni spodnja polja in priročnik bo takoj priletel na tvoj e-poštni naslov.

Posebna meditacija

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Angelske karte

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in na vaš e-poštni naslov vam bom poslala navodila za plačilo.

Ko prodaja postane strast

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Posnetki meditacij in paketi

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in preusmerjeni boste na stran z navodili za plačilo.

Predavanja in delavnice

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Intuitivno svetovanje

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Čiščenje čaker

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Angelski reading

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Prijava na meditacijo

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in preusmerjeni boste na stran s podatki za plačilo. Pred prijavo prosim preverite prihajajoče termine in v obrazec napišite, na katere bi se radi prijavili.

Prijava na Ritual hoje po žerjavici

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in poslala vam bom navodila za plačilo.

Energijsko čiščenje prostorov

Energijsko čiščenje prostorov  je odvisno od mnogih dejavnikov in se zato vsakega primera lotim drugače. Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Nina in angeli na vašem dogodku

Vsak dogodek je drugačen, zato vas prosim, da izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.