Nina Sterle

Certificirana ICF coachinja, NLP mojstrica, predana motivatorka in izvajalka komunikacijskih delavnic, drugačna prodajna trenerka, rojena angelska terapevtka, izjemna voditeljica postavitev družine in mistična mojstrica rituala hoje po žerjavici

Nina Sterle

Certificirana ICF coachinja, NLP mojstrica, predana motivatorka in izvajalka komunikacijskih delavnic, drugačna prodajna trenerka, rojena angelska terapevtka, izjemna voditeljica postavitev družine in mistična mojstrica rituala hoje po žerjavici

NininSvet je moj svet. Svet v katerem živim svoje poslanstvo, ki je, podpreti tistega posameznika ali skupino, ki želi spremeniti svoj svet na bolje in deli pomembne vrednote z mano. Močno verjamem, da v življenju ni naključij in da se vse dogaja in zgodi z nekim namenom. Tudi to, da sedaj berete te vrstice ima svoje poslanstvo. Mogoče je prišel čas, da v svojem življenju naredite nekaj drugače? Da zberete pogum in naredite nekaj po svoje, samo zase … Da se povabite v moj svet, z namenom, da odkrijete svojega.

V svojem svetu igram več različnih vlog, vsem pa je skupno, da skozi njih zasledujem ljubezen do življenja, raziskujem globine odnosov, povezujem optimistično realnost z brezmejno duhovnostjo, vedno znova odkrivam moč komunikacije in podpiram vse, ki jim je v življenju pomemben napredek v najrazličnejših barvah in oblikah.

Ninina intuicija je Angelska intuicija

Na sliki je moja osebna energijska slika, ki jo je leta 2014 zame ustvaril izjemni umetnik Božidar A. Kolerič. Božidar je drugačen umetnik. Njegovo poslanstvo je, med drugim, da ustvarja čudovite energijske slike, katerih namen je, da zdravijo. 

Angelska intuicija

“Intuicija je vez z Univerzalno Zavestjo. Je pravi jezik duše in njena zastopnica. Je izredno občutljiva in krhka, a hkrati izjemno močna in vplivna vez med notranjim in zunanjim, med Resnico in Iluzijo.

Potrebno je vzpostaviti pravilno komunikacijo med tistim notranjim, večnim znanjem, modrostjo in pridobljenim, naučenim znanjem, ki je v veliki meri odvisen od zelo različnih predstav o eni in isti stvari. Kolikor nas je, toliko je različnih predstav in komunikacij z Univerzalno modrostjo. Zato ta vez resnično deluje samo za vsakega posameznika posebej.

Nini je bližja angelska energija. Zato angel, kot arhetip in stvarna energija, glasnik Božanskega. Je vez med Božanskim in človeškim. Je prinašalec pravih informacij in zato vodnik in zaščitnik.

Nina se preko te energije lahko povezuje s pravo naravo, čisto esenco, ki zasije skozi spremenljivo in minljivo naravo zunanjega.

Slika ponazarja to dejstvo in hkrati podpira to stanje. Je opomnik v trenutkih dvoma in vodnik nazaj v tok zavestnega življenja. Pod vsemi zunanjimi življenjskimi okoliščinami leži neizmerljivo, neskončno polje miru in modrosti iz katerega skozi ta tok prihaja čista informacija o zavedanju Univerzalnega. Na platno življenja se projicirajo slike skozi projektor, ki sije Svetlobo v vsako misel in dejanje. Nina to pooseblja.”

Komunikacija je moj temelj.

Je nekaj česar mi ne more nihče vzeti. Ko se trudim biti vedno boljša v komunikaciji, zadovoljujem svojo potrebo po znanju, napredku in samoaktualizaciji ter skupaj z vami spreminjam naše svetove na bolje.

Res je, da smo eni ljudje bolj komunikativni, drugi manj…s tem se nekako rodimo. Ni pa res, da se rodimo z znanjem o komunikaciji. Učinkovite komunikacije se je potrebno naučiti. Sama sem zvesta učenka že več kot 20 let in hkrati predana učiteljica. Učim se vedno pri tistih, ki so strokovno priznani in delujejo v okviru mednarodno akreditiranih programov, ker je znanje moja vrednota in ga spoštujem z vsako celico svojega telesa. Pridobljeno znanje in izkušnje  predajam naprej skozi ICF coaching, NLP coaching, komunikacijske delavnice, motivacijska predavanja ter prodajne delavnice in treninge.

Angeli so moje vodstvo.

So del mene in jaz del njih. Brez njih danes ne bi bila tako uspešna in notranje mirna. Imam posebno angelsko vez.

Moja vibracija je angelska. Preprosto jih čutim, zaznavam, slišim in razumem. Izbrali so me, da preko mene kanalizirajo svoja sporočila, zdravijo in podpirajo dušice, ki si želijo delati na sebi, dvigovati svojo vibracijo in prebujati svojo zavest. Sodelovanje z njimi me polni in izpolnjuje ter hkrati opolnomoča, da podpiram vedno več ljudi. Prav posebno vez pa imam z vibracijo čudežev in zaradi nje izjemno prijateljski odnos z angelom čudežev Hamiedom. Skozi mene je ustvaril najbolj čudovite angelske karte Čudež Srca, ki so seveda na voljo tudi vam, da vas podprejo na vaši poti nazaj k sebi.

Družina je moja moč.

Moji trije otroci so največji razlog, da se trudim biti vsak dan še boljša.

Globoko verjamem, da je vzgoja največji izziv in hkrati največji privilegij. Zato zagovarjam, da je pridobivanje pravih komunikacijskih in socialnih veščin ključno za vse, ki si želimo vlogo starša odigrati z odliko. Je pa res, da ima vsaka družina svojo družinsko dušo in zgodbo o ljubezni, ki se je nekje nekoč prekinila ali narobe naučila kaj ona v resnici je. Zato sem se zaljubila v metodo reševanja konfliktov in zdravljenja odnosov Postavitev družine, ki pomaga takrat, ko sami nimamo več vpliva in moči. Pomagala je tudi meni, mojemu bivšemu možu in mojima dvema sinovoma ob ločitvi leta 2013, tako da danes lahko svobodno in lahkotno živimo vsak svojo vlogo. Midva kot starša, onadva kot otroka.

Sodelovanje z mano

nedvomno prinaša delo na sebi. Prinaša priložnosti za spremembe in osebni ter poslovni napredek.

Na kakšen način bomo sodelovali, je seveda odvisno od vaše izbire. Nekateri se raje prepustijo angelskemu vodstvu preko meditacij, readingov in energijskih oblik zdravljenja, kamor spadata tudi izjemni metodi postavitev družine in ritual hoje po žerjavici, drugim je bližji napredek s pomočjo coachinga in uporabo NLP tehnik, ostala večina pa izbere kombinacijo obojega.

Moja prednost

sta moja širina in globina. So moji izjemni talenti. In je moja enost.

Verjamem, da mora biti pot k izpolnjenosti celovita. Moja je nedvomno takšna. Zdravila sem se celostno in prav tako svoje znanje pridobivala na različnih nivojih. Kdor dela z mano, lahko dela na sebi celovito. Lahko zdravi svoje omejitve in blokade tako na mentalnem, čustvenem in energijskem telesu ter na ta način najučinkoviteje podpre odkrivanje svojih potencialov ter posledično njihovo izražanje, z namenom, da začne živeti svoje poslanstvo in izpolni svoj dušni namen.

Kot je rekel Einstein:

"Nič se ne zgodi, dokler se nekaj ne premakne."

Svetujem, da naredite prvi korak in me kontaktirate. Pot do vašega cilja pa bomo začrtali skupaj.
logoNininSvet

Simbolika v logotipu NininSvet

NS – Nina Sterle in NininSvet (uresničitev mojih sanj – Ninine Sanje)

S v podobi, ki nakazuje osmico – pomeni neskončnost, obilje in ravnovesje. Vsak, ki vstopi v NininSvet ima neskončne možnosti, da odkrije svoje neskončne potenciale, ki mu v življenje lahko prinesejo obilje na vseh področjih in ga podprejo pri iskanju ravnovesja. Ravnovesje je ključno za kvaliteto življenja. Ravnovesje je temelj za izpolnitev našega življenjskega poslanstva in dušnega namena.

Mali N v podobi, ki spominja na enico…nS ima tako še globlji pomen, saj predstavlja vibracijo najmočnejšega števila. Ker mali n in veliki s po obliki spominjata na 1 in 8, vibrirata z eno neskončnostjo. Kakršnakoli kombinacija števil 1 in 8 simbolizira najmočnejše število na zemlji. Znani modrec, kitajski filozof, Lao Tzu je že 2.500 let nazaj napisal knjigo Tao Te Ching (angleško The Way, slovensko Pot), v kateri opiše 81 modrosti življenja.

In seveda tudi ni naključje, da se mantre, mistične pesmi iz sanskrta, ki je indijski jezik, čantajo 108 krat.

Vsak, ki vstopi v NininSvet na nek način vstopi na vibracijo ene neskončnosti, kjer ga čakajo modrosti vesolja, da jih odkrije v sebi.

KROGI simbolizirajo svet, enost, celoto, vključenost

MAVRIČNE BARVE simbolizirajo mavrico, ki prinaša več pozitivnih sporočil. Mavrica pomeni, da so na vidiku spremembe, novi začetki, osebna ter duhovna rast. Mavrica izraža povezanost, saj kot most poveže dve oddaljeni točki. V NininemSvetu  mavrične barve podpirajo povezovanje različnih ljudi, v enost skupnih vrednot, z namenom osebnega in poslovnega napredka.

Moje vrednote

Komunikacija

Močno verjamem, da je znanje o komunikaciji ključno za dvig kvalitete naših življenj in se trudim, da s svojim znanjem podprem, tiste, ki si tega želijo, da izboljšajo svoje komunikacijske veščine in posledično spremenijo svoje življenje na bolje.

Napredek

Življenje je neskončen vir priložnosti za napredek. Ko se trudim biti vsak dan boljša, zasledujem svoj smisel življenja. Napredek je že najmanjša izboljšava, na kateremkoli področju. Ko napredujem, zares živim. V nasprotnem primeru živim v iluziji. Moj namen je, da vas podprem pri napredovanju na vaši osebni ali poslovni poti.

Skladnost

Izjemno pomembno mi je, da so moje misli, moja dejanja in moje vrednote usklajeni. Da delam to, kar verjamem. Da izražam to, kar mislim. Da delujem v skladu s svojimi vrednotami. Da sem iskrena v prvi vrsti do sebe, saj je to pot, ki pelje k iskrenosti do drugih. Da ne naredim ničesar, kar ni v skladu z mojim poslanstvom. Da se povezujem in sodelujem s tistimi, ki delijo vrednote z mano.

Samouresničenje

Moj smisel življenja je, da uresničim svoje življenjsko poslanstvo. Da uresničim svoje potenciale in tako podprem vse, ki želijo uresničiti svoj namen.

Kako NininSvet vidi izjemni umetnik

Božidar A. Kolerič

NininSvet združuje nezdružljivo. Ninin dar je tako poseben, da je poklicana na ta svet, da simbolično združi ogenj in vodo, dva elementa, ki ne moreta sobivati. Njeno poslanstvo je delati čudeže. Delati čudeže za vse ljudi, ki so pripravljeni delati na sebi. Njena moč je, da vas odpelje nazaj k sebi. K vaši celoti. Da začutite svojo enost. Svoj Jin in Jang. Nina razume, da smo vsi in vse eno. Da se različnosti zrcalijo druga v drugi. Zato vas skozi polarnosti v vas in vašem življenju lahko popelje nazaj v vašo moč, ki je vaša celota.

Moji certifikati

Mesečni novičnik

Izberi sebe in začni prejemati moj mesečni novičnik, ki te v začetku meseca podpre z vsebino iz področja osebne rasti ter obvesti o dogodkih, ki jih v mesecu pripravljam za dušice, ki z rednim delom na sebi, premikajo meje.

Ob prijavi na mesečni novičnik prosim izberi darilo, ki bolj zavibrira s tabo. Vsak mesec namreč izžrebam nekoga, kateremu podarim moje angelske karte ali eno uro coachinga.

Ker te delo na sebi nagradi

[wpforms id=”186″ title=”false”]

Postavitev družine

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Podarjam ti brezplačni priročnik!


V kolikor si to želiš, ti podarjam brezplačni priročnik 7 načinov kako prepoznaš, da so tvoji vodniki ob tebi in ti kažejo pravo pot. Izpolni spodnja polja in priročnik bo takoj priletel na tvoj e-poštni naslov.

Posebna meditacija

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Angelske karte

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in na vaš e-poštni naslov vam bom poslala navodila za plačilo.

Ko prodaja postane strast

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Posnetki meditacij in paketi

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in preusmerjeni boste na stran z navodili za plačilo.

Predavanja in delavnice

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Intuitivno svetovanje

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Čiščenje čaker

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Angelski reading

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Prijava na meditacijo

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in preusmerjeni boste na stran s podatki za plačilo. Pred prijavo prosim preverite prihajajoče termine in v obrazec napišite, na katere bi se radi prijavili.

Prijava na Ritual hoje po žerjavici

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in poslala vam bom navodila za plačilo.

Energijsko čiščenje prostorov

Energijsko čiščenje prostorov  je odvisno od mnogih dejavnikov in se zato vsakega primera lotim drugače. Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Nina in angeli na vašem dogodku

Vsak dogodek je drugačen, zato vas prosim, da izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.