Posnetki meditacij

Meditacija je pot k izpolnjenosti…izbiraj jo redno! Posnetki najbolj obiskanih meditacij te pri tem lahko magično podprejo…

Posnetki meditacij

Meditacija je pot k izpolnjenosti…izbiraj jo redno! Posnetki najbolj obiskanih meditacij te pri tem lahko magično podprejo…

Izberi meditacijo, ki zavibrira s tabo in naroči posnetek. Posnete meditacije so dragocena podpora na tvoji poti nazaj k sebi. S poslušanjem prebujaš svojo zavest in tako odkrivaš tisti del sebe, ki ga še ne poznaš, a je ključen, če želiš zaživeti v svobodi svojega dušnega poslanstva.
Ob vsakem posnetku prejmeš tudi osebno kanalizirano angelsko sporočilo. 😊

Cena posameznega posnetka je 22 eur. Vse meditacije so vodene in kanalizirane. Še posebej toplo pa priporočam nakup paketov meditacij, ki ju najdeš na dnu seznama. V kolikor naročiš tri meditacije ali več, ti podarim 20% popust.

Posamezne meditacije:

 MEDITACIJA Z ANGELI LJUBEZNI – namen meditacije je zdravljenje srčne čakre, odnosa do sebe in odnosa z drugimi. Angelom ljubezni lahko v meditaciji predate svoje srčne skrbi, bolečine in želje.

 MEDITACIJA POVRNITEV ENERGIJ – meditacija je namenjena zdravljenju odnosov. Naša energija se v odnosih zadržuje v drugih in njihova energija se zadržuje v nas. Bolj je odnos toksičen, več energije je zadržane. V meditaciji boste dobili nazaj svojo zadržano energijo v drugih in vaše energijsko telo se bo očistilo energije drugih, ki je zadržana v vas. Po meditaciji boste bolj v stiku s sabo. Nazaj v svoji energiji in moči.

 MEDITACIJA ZDRAVLJENJE Z JEZUSOM – v meditaciji boste deležni zdravljenja z vibracijo Jezusa, ki je v danem trenutku v vaše najvišje dobro.

 MEDITACIJA Z ANGELI MANIFESTIRANJA IN OBILJA – namen meditacije je odprava blokad na energijskem nivoju, ki nas zadržujejo stran od uresničenih želja in predaja naših želja angelom manifestiranja in obilja.

 MEDITACIJA ZA PODPORO IMUNSKEMU SISTEMU – v meditaciji se skozi prisotnost angelov zdravilcev prečistite nizkih vibracij in okrepite svoj imunski sistem.

 MEDITACIJA ČUDEŽ ZAUPANJA – v meditaciji se krepi naše zaupanje vase in v življenje.

 MEDITACIJA ZDRAVLJENJE ODNOSA S STARŠI – v meditaciji ste deležni zdravljenja odnosa s starši, ki vas osvobodi, da ste lahko bolj v stiku s seboj, v svoji moči.

 MEDITACIJA ZA PREBUJANJE IGRIVOSTI – v meditaciji prebujate svojo igrivost, notranjega otroka in se tako uskladite z vibracijo vaše duše.

 MEDITACIJA Z VIBRACIJO PRISOTNOSTI – meditacija vas podpre v treniranju zavedanja prisotnosti…da ste v trenutku, tukaj in zdaj, kar je ključno, če želimo uresničiti svoj dušni plan. 

 MEDITACIJA Z VIBRACIJO VESOLJA 3 6 9 – v meditaciji se uskladite z vesoljem…postanete eno z enostjo in svojim dušnim planom. Zelo močna in čudežna meditacija, ki podpre manifestacijo vaših srčnih želja. 

 MEDITACIJA ZDRAVLJENJE NOTRANJEGA OTROKA – v meditaciji se povežete s svojim notranjim otrokom in ga skozi angelsko podporo tudi zdravite.

 MEDITACIJA Z MORSKIMI DEKLICAMI IN DELFINI – v meditaciji ste deležni zdravljenja z vibracijo morskih deklic in delfinov tako, kot je v vaše najvišje dobro.

 MEDITACIJA HVALEŽNOSTI – vibracija hvaležnosti dvigne vašo vibracijo in podpre manifestacijo vaših želja.

 MEDITACIJA Z MAVRIČNIMI ANGELI – mavrični angeli vas popeljejo v spremembe, ki so na poti vašega dušnega poslanstva.

 MEDITACIJA Z ANGELI OGNJA – angeli ognja prebudijo vašo strast in vas uskladijo z vašim dušnim planom ter povežejo z notranjo točko moči.

 MEDITACIJA ZA ZAZNAVANJE NAŠEGA VELIČASTJA – meditacija podpre zavedanje vaše lastne vrednosti in pokaže kakšno je lahko vaše življenje, če se v polnosti zavedate svoje vrednosti.

 MEDITACIJA PREDANOST DUŠNEMU NAMENU – meditacija vas pelje na pot vašega dušnega namena. Podpre vaš stik s seboj in vašim življenjskim poslanstvom.

Paketi:

PAKET VODENIH MEDITACIJ Z ANGELOM VARUHOM – gre za tri meditacije, ki te popeljejo v spoznavanje s tvojim angelom varuhom in poglabljanje stika z njim in tvojo dušo. Ko znaš začutiti svojega angela varuha, tvoje življenje postane lahkotnejše, svobodnejše in bolj srčno tvoje. Dokler ga ne povabiš k sodelovanju, pa se v tvoje življenje ne bo vmešaval 😊.

  • Meditacija Povezovanje z angelom varuhom
  • Meditacija Koraki v prisotnost z angelom varuhom
  • Meditacija Korak naprej z angelom varuhom

Cena paketa je 48 eur.

 PAKET VODENIH MEDITACIJ ZA ČIŠČENJE ČAKER – gre za osem meditacij, ki te popeljejo na pot močnega energijskega zdravljenja osmih glavnih čaker. Zdravljenje posamezne čakre je kanalizirano skozi prisotnost nadangela, ki to čakro čuva in zdravi. Poleg meditacij prejmeš tudi osem osebnih kanaliziranih angelskih sporočil.

EDINA POSNETA MEDITACIJA Z ANGELOM ČUDEŽEV za zdravljenje in aktivacijo skrivnostne BINDU čakre – V meditaciji boste deležni najbolj čudežnega zdravljenja skozi prisotnost nadangela čudežev Hamieda, nadangela rojstva Gabrijela in lunino vibracijo. Vsi trije so med seboj izjemno povezani. 

Poglejte kako:

  • Lunina energija je izjemno močna in nujna za življenje. Zmotno nekateri verjamejo, da brez sončne svetlobe ne bi bilo življenja na zemlji. Lunina mesečina je pri tem enako pomembna. Luna je simbol popolnosti, nektarja in energije.
  • Nadangel Gabrijel je povezan z luno. Luna je njegov element. Zato je zdravljenje z njim ob polni luni izjemno dobrodošlo. Gabrijel je angel rojstva, preporoda, življenjskega poslanstva. Njegova vibracija je zelo ženstvena. Povezan je s prvima dvema čakrama. In vedno prinaša nov veter v naše življenje. Je tudi tisti, ki nas poveže z našim notranjim otrokom in pomaga graditi odnos z otroki.
  • Luna je tudi simbol BINDU ČAKRE.
Meditacija podpira aktivacijo dušnega plana. Če nam v življenju uspe izpolniti naš dušni plan, postanemo nesmrtni … pustimo na zemlji večni pečat.
 
Zakaj je Bindu čakra tako pomembna? Več o Bindu čakri >
 
Cena najbolj čudežne meditacije je 48 eur

Nekaj vtisov:

Mnenja udeležencev

Preberi kaj o mojih meditacijah menijo dušice, ki se zavedajo, da je meditacija pot k izpolnjenosti in jo zato izbirajo redno…

Za radovedne

Kakšna je razlika med poslušanjem posnetka meditacije in doživljanjem te iste meditacije v živo online?

Razlika je zopet odvisna od posameznika. Veliki večini je dodana vrednost to, da me doživijo v živo online, saj lahko pred začetkom meditacije izmenjamo kakšno besedo in začutimo vibracijo, ki je v zraku. Pravijo, da je bolj polno doživetje. Vsekakor pa tisti, ki redno meditira, v kolikor ne utegne biti prisoten na meditaciji v živo online, obvezno kupi posnetek, saj se zaveda kako pomembno je redno meditirati in biti vsake toliko deležen tudi angelskega zdravljenja skozi kanalizirano meditacijo.
Vsekakor pa ni razlike v učinku zdravljenja med poslušanjem meditacije. Tega ste deležni vedno in vsakič, ko poslušate posnetek, saj so angeli vseprisotni, niso vezani na prostor ali čas in delujejo takrat, ko se jim predano prepustimo.

Postavitev družine

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Podarjam ti brezplačni priročnik!


V kolikor si to želiš, ti podarjam brezplačni priročnik 7 načinov kako prepoznaš, da so tvoji vodniki ob tebi in ti kažejo pravo pot. Izpolni spodnja polja in priročnik bo takoj priletel na tvoj e-poštni naslov.

Posebna meditacija

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Angelske karte

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in na vaš e-poštni naslov vam bom poslala navodila za plačilo.

Ko prodaja postane strast

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Posnetki meditacij in paketi

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in preusmerjeni boste na stran z navodili za plačilo.

Predavanja in delavnice

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Intuitivno svetovanje

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Čiščenje čaker

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Angelski reading

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Prijava na meditacijo

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in preusmerjeni boste na stran s podatki za plačilo. Pred prijavo prosim preverite prihajajoče termine in v obrazec napišite, na katere bi se radi prijavili.

Prijava na Ritual hoje po žerjavici

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in poslala vam bom navodila za plačilo.

Energijsko čiščenje prostorov

Energijsko čiščenje prostorov  je odvisno od mnogih dejavnikov in se zato vsakega primera lotim drugače. Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Nina in angeli na vašem dogodku

Vsak dogodek je drugačen, zato vas prosim, da izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.