Čiščenje čaker

Zadnja leta se veliko govori o čakrah, o njihovem vplivu na naše življenje in o tem kako lahko za njih skrbimo. Dejansko pa prvi zapisi o čakrah segajo daleč nazaj v Indijo 1500 do 1000 let pred našim štetjem.

Čakra dejansko pomeni kolo. Kar je nekako logično, saj so čakre energijske točke v našem telesu, ki se vrtijo v smeri urinega kazalca in podpirajo našo povezavo z duhovnim svetom. Kadar pravilno delujejo, pomeni da se ravno prav hitro vrtijo. Če se čakra vrti prehitro, izgublja energijo in obratno, če se vrti prepočasi, prejema premalo energije. Čakre vplivajo na naše fizično telo, saj oskrbujejo z energijo naše organe in posledično vplivajo na naše čustveno in fizično stanje. Ko so čakre v ravnovesju, je naše počutje stabilno, občutimo svojo notranjo moč, smo v stiku s sabo, s svojo resnico in smo sposobni ustvarjati harmonične odnose ter živeti svoje poslanstvo.

Nekateri govorijo, da obstaja 114 čaker, a najbolj poznanih je sedem čaker v telesu. Tisti, ki se z duhovno platjo življenja ukvarjajo intenzivneje, pa veliko delajo tudi na odpiranju svoje osme čakre, ki se imenuje Soul Star (dušna zvezda).

Vsaka čakra ima svojo barvo, svojo vibracijo in uravnava pretok energije na določenem delu telesa. Vsako čakro pa čuva in zdravi tudi določen nadangel. Energija seveda potuje med čakrami v obe smeri, tako da druga na drugo vzajemno vplivajo. V osnovi pa so nižje čakre bolj povezane z zemeljskimi energijami, višje pa s kozmičnimi. Srčna čakra je tista, ki prevaja sporočila nižjih vibracij v višje.

Nekaj vtisov:

Bistvene značilnosti čaker:

1. Čakra – KORENSKA čakra leži na dnu trtice in je obrnjena navzdol. Njena barva je rdeča. V osnovi skrbi za naš občutek varnosti, prizemljenosti, stabilnosti. Zdravi in uravnoteža jo nadangel Gabrijel.
2. Čakra – SPOLNA čakra leži tri prste pod popkom in je oranžne barve. Povezana je z našo kreativno in seksualno energijo in primarnimi čustvi. Tudi njo zdravi in uravnoteža nadangel Gabrijel.
3. Čakra – SOLARNI PLEKSUS je rumene barve in vpliva na našo samopodobo in samozavest. V njej so spravljeni naši strahovi in dvomi in naša notranja moč. Zdravi in uravnoteža jo nadangel Uriel.
4. Čakra – SRČNA ČAKRA leži na področju pljuč, je zelene barve in vpliva na našo sposobnost ljubiti in biti sočuten. Zdravi in uravnoteža jo nadangel Chamuel.
5. Čakra – GRLENA ČAKRA leži na vratu, je modre barve in vpliva na našo sposobnost komuniciranja in izražanja svoje resnice. Zdravi in uravnoteža jo nadangel Mihael.
6. Čakra – TRETJE OKO se nahaja na čelu, med očmi, je indigo barve in nas povezuje z našo intuicijo, pravo resnico in domišljijo. Zdravi in uravnoteža jo nadangel Rafael.
7. Čakra – KRONSKA ČAKRA se nahaja na vrhu glave in je vijola barve. Preko nje se čutimo duhovno povezani z drugimi, z vesoljem in sami s sabo. Zdravi in uravnoteža jo nadangel Jophiel.
8. Čakra – SOUL STAR se nahaja nekaj centimetrov nad glavo in je zlate ali bele barve. Lahko je celo naši zaznavi nevidna, saj vibrira na višji frekvenci. Je nekakšen vodič do boljšega življenja. Nosi spoznanja, ki nas povezujejo z višjim jazom. Kljub temu, da ni locirana znotraj fizičnega telesa, ima velik vpliv na doživljanje fizičnega življenja. Če jo odpiramo nas podpre pri razumevanju svojega poslanstva, pri čiščenju karme in nas odpira božanski ljubezni. Pelje nas preko omejitev ega in razuma. Zdravi in uravnoteža jo nadangel Mariel.

BINDU ČAKRA – Gre za čakro, ki v večini zapisov o čakrah sploh ni omenjena. Je torej zelo skrivnostna, a hkrati izjemno pomembna za naše življenje. Leži na zaglavju pod izrazitim lasnim vrtincem, ki ga ima na tem mestu večina ljudi. V lasnem vrtincu razločno vidimo smer dotekanja kozmične energije v ta predel. Dokler bindu čakra “spi”, je podobna zgolj točki, kapljici…ko pa se aktivira, začne iz nje teči oziroma kapljati energija. Učinkovanje bindu čakre je resnično presenetljivo. To je središče ZDRAVJA, ki pomaga k telesnemu, duševnemu in duhovnemu zdravju in s tem predstavlja dragoceno pomoč na duhovni poti. Umirja čustva, pripomore k harmoniji in k dobremu počutju. S pomočjo te čakre smo sposobni nadzorovati lakoto in žejo ter premagati nezdrave prehranjevalne navade. Tudi pri depresijah, živčnosti in tiščanju v predelu srca, pomaga če se osredotočimo na bindu čakro, ali si jo masiramo. Nežno glajenje čakre s krožnimi gibi kmalu umiri tudi nemirnega otroka, ki na primer ne more zaspati.

Posebnost bindu čakre je izločanje AMRITA – NEKTARJA NESMRTNOSTI. Njena mantra pa AMRITAM – Jaz sem nesmrten. Prebujenje bindu čakre na telesni ravni pomeni aktiviranje epifize. Epifiza izloča hormon, ki na telo in duha učinkuje enako kot VRELEC MLADOSTI.
Bindu čakro zdravi in aktivira nadangel Hamied, angel čudežev.

Delovanje čaker in njihovo moč slabi več dejavnikov, od okolja do stresa in vse vmes. Bolj, ko se čakre zapirajo, slabša je kvaliteta našega življenja. Pika. Zato je dobro skrbeti za svoje čakre in jih s pomočjo različnih tehnik tudi podpreti. Zelo učinkovit način zdravljenja čaker je meditacija. Najbolj učinkovito pa deluje zdravljenje, ki je podprto s strani nekoga, ki obvlada energijsko zdravljenje. Sicer je treba biti previden, da se resnično prepustimo nekomu, ki mu zaupamo. Sama, kot angelska terapevtka, izvajam energijsko čiščenje čaker na daljavo in sem vedno znova priča neverjetnim zgodbam, ki pozitivno spreminjajo življenja. Hkrati pa se zdravljenja čaker posredno dotikamo tudi v mojih meditacijah.

Čiščenje čaker na daljavo traja 40 min. Po terapiji dobite temeljit zapis kaj sem zaznala pri vsaki čakri in kakšna sporočila vam predajajo angeli.

Ali si poglej:

Postavitev družine

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Podarjam ti brezplačni priročnik!


V kolikor si to želiš, ti podarjam brezplačni priročnik 7 načinov kako prepoznaš, da so tvoji vodniki ob tebi in ti kažejo pravo pot. Izpolni spodnja polja in priročnik bo takoj priletel na tvoj e-poštni naslov.

Posebna meditacija

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Angelske karte

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in na vaš e-poštni naslov vam bom poslala navodila za plačilo.

Ko prodaja postane strast

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Posnetki meditacij in paketi

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in preusmerjeni boste na stran z navodili za plačilo.

Predavanja in delavnice

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Intuitivno svetovanje

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Čiščenje čaker

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Angelski reading

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Prijava na meditacijo

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in preusmerjeni boste na stran s podatki za plačilo. Pred prijavo prosim preverite prihajajoče termine in v obrazec napišite, na katere bi se radi prijavili.

Prijava na Ritual hoje po žerjavici

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in poslala vam bom navodila za plačilo.

Energijsko čiščenje prostorov

Energijsko čiščenje prostorov  je odvisno od mnogih dejavnikov in se zato vsakega primera lotim drugače. Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Nina in angeli na vašem dogodku

Vsak dogodek je drugačen, zato vas prosim, da izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.