Postavitev družine

Postavitev družine je najbolj čudežna oblika zdravljenja naših odnosov. Je enostavna in izjemno koristna takrat, ko se v življenju znajdemo na točki, ko nam ni prijetno, ko si želimo sprememb, a ne znamo naprej in ne zmoremo sami. Učinkuje pri razreševanju konfliktov, zdravljenju različnih omejujočih vzorcev in pomaga izboljšati naše osebne in poslovne odnose ter posledično vpliva na naš odnos do sebe.

Postavitev družine

Postavitev družine je najbolj čudežna oblika zdravljenja naših odnosov. Je enostavna in izjemno koristna takrat, ko se v življenju znajdemo na točki, ko nam ni prijetno, ko si želimo sprememb, a ne znamo naprej in ne zmoremo sami. Učinkuje pri razreševanju konfliktov, zdravljenju različnih omejujočih vzorcev in pomaga izboljšati naše osebne in poslovne odnose ter posledično vpliva na naš odnos do sebe.

Vsak od nas ima svojo družino in svoje prednike. In vsaka družina ima družinsko dušo. Kadar je v družini prisotna ljubezen, so odnosi harmonični in je vzdušje prijetno. Velikokrat pa žal temu ni tako. V družini nastajajo trenja in konflikti. Postavitev družine je metoda, ki temelji na predpostavki, da se je nekoč v preteklosti v družini prekinil tok ljubezni in takrat, ko se je to zgodilo, so začeli nastajati konflikti in vzorci, katerih žrtve so iz generacije v generacijo večje in težje. Namen postavitve družine je ponovno vzpostaviti ljubezen in pozdraviti družinsko dušo, da lahko sedanja generacija in vse naslednje živijo v ljubezni in miru.

 Postavitev družine pa ni samo za tiste, ki imajo resne težave v svojih odnosih. Zelo je učinkovita tudi takrat, ko se želimo znebiti določenih strahov ali vzorcev, ki nas odvračajo od sprememb ali nas vedno znova peljejo v ene in iste situacije, ki si jih ne želimo in se nemočno sprašujemo zakaj se nam vedno dogaja eno in isto ter zakaj v svoje življenje vedno privlačimo enake ljudi, ki nas tako ali drugače prizadenejo.

Enako kot postavljamo družino, lahko postavljamo tudi posel. Če si želite sprememb na svoji poslovni poti in ne veste kako začeti ali ste polni pomislekov in strahov, potem je postavitev posla prava izbira za vas.

Veliko ljudi pa postavlja tudi svojo bolezen, diagnozo ali bolezen svojih otrok. Skozi postavitev se pokaže zakaj je bolezen prišla na našo pot in kako se lahko podpremo na poti do ozdravitve.

Kristina Rupnik

"To je pa zame nekaj najbolj magičnega, čudežnega in je težko najti besede, da bi to lahko opisala. Postavitev družine deluje na vse, ki so vključeni v postavitev. Tako na človeka, ki postavlja in ljudi, ki so vpleteni v to zgodbo in na vse udeležence, ki sodelujejo v vlogah in je popolnoma varno, saj se vedno zgodi samo toliko, kot se mora. Zame je bila delavnica vedno kadar sem postavljala kot bi pogledala na situacijo z vrha in dobila jasen vpogled. Tako kot je in ne skozi moje oči. Občutek po postavitvi pa je vedno bil totalno olajšanje. Vedno sem po delavnici lažje sprejela situacijo, jo pogledala skozi oči ljubezni, jo sprejela in spustila. Se je pozdravila. Kadar pa se delavnice udeležim samo kot podpornica ljudem, ki postavljajo, pa vedno dobim vloge, ki zdravijo tisti del mene, ki to v danem trenutku potrebuje. Pri postavitvi družine vedno daš svoj doprinos v podporo drugim, dobiš pa nazaj manjkajoči delček sebe in nikoli ne odideš več isti, kot si prišel. Nina ustvari popolnoma varno okolje in kljub temu, da na začetku delavnice sedimo v krogu tudi z ljudmi, s katerimi se ne poznamo, smo na koncu vedno tako povezani, kot družina, kot eno. Lahko rečem le to, da če hočeš razumeti, moraš videti na lastne oči."

Jana Erman

"Moj prvi izlet v Ninin svet je bil zaradi postavitev družine. Želela sem potešiti radovednost in preveriti, če delujejo tako kot sem brala. Delujejo!!! In Nina jih odvodi na tako varen, čaroben in ljubeč način. Vsakič, ko pridem, se čudim nad premiki, nad zgodbami, nad čudeži, ki se dogajajo meni in drugim udeležencem. Kaj drugega bi težko zapisala. Postavitev družine morate doživeti, izkusiti sami. Šele takrat boste razumeli kako nežno boste dosegli velike premike. Bodite radovedni. Prepustite se. Zaupajte. Podarite si to izkušnjo, ker si zaslužite.

Draga Nina, hvaležna sem ti, da si me sprejela v svoj svet in obogatila mojega. Srčna hvala."

Kako deluje?

Zdravilna moč postavitve družine temelji na dejstvu, da se izvaja na energijskem nivoju. Na začetku vsake postavitve voditelj s podporo kratke meditacije združi vse udeležence v skupnem morfološkem polju. Tam, v enosti, so zbrane vse informacije iz vseh časovnih dimenzij. Vsem, ki so združeni v to polje skozi meditacijo, so v postavitvi družine te informacije dostopne. To se kaže tako, da tisti, ki igrajo družinske člane, dobesedno vstopijo v vlogo in začnejo čutiti, govoriti in se vesti tako, kot bi dejansko bili ta oseba, ki jo igrajo. Ravno zaradi tega na dan lahko pride prava resnica, ki pozdravi družinsko dušo in omogoči, da ljubezen ponovno steče in ustvari čudežne rešitve.

Tisti, ki postavlja družino, se pred začetkom postavitve pogovori z voditeljem kaj točno bi rad postavljal, kje je njegov izziv in česa si želi. Potem skupaj določita vloge. Izbere se nekoga, ki bo igral tistega, ki postavlja ter ostale pomembne druge osebe. Skozi postavitev se po potrebi, če tako začuti voditelj, dodaja nove vloge. Tisti, ki postavlja na začetku torej samo opazuje dogajanje in neizmerno čuti bistvo dogajanja in zdravljenja. Proti koncu tudi sam vstopi v igro in igra sebe, z namenom, da v polnosti doživi razplet, zdravljenje in začuti moč rešitve, ki se je pokazala kot prava pot. Zares magično, osvobajajoče, čustveno intenzivno in neverjetno doživetje, ki za vedno izboljša vaše življenje …

Posebnost Nininih postavitev

Nino je za nadaljevanje svojega dela izbral in izučil eden večjih strokovnjakov za postavitve družin v Sloveniji, Franjo Trojnar. Značilnost njegovih postavitev je bila intimnost in premišljena izbira udeležencev. Nina ohranja delo v manjših skupinah, do dvanajst udeležencev in do tri postavitve v enem druženju, ki traja 3 do 4 ure. K njej se pride izključno po priporočilu ali predhodnem pogovoru z njo, ker želi začutiti, če je oseba v skladu z njeno vibracijo in vrednotami. Ninine postavitve so posebne še v tem, ker so dodatno podprte s čudežno vibracijo, saj ima Nina prav posebno angelsko vibracijo in že leta deluje kot angelska terapevtka. Je pa tudi priznana ICF coachinja in NLP mojstrica, tako da znanja s tega področja odlično prispevajo k vodenju postavitve družine.

Zanimivo je videti kakšne vloge so posamezniku dodeljene in kaj mu s tem sporočajo. Nedvomno so zdravljenja deležni vsi sodelujoči, ne samo tisti, ki postavljajo.

Cena za postavitev družine je 100 eur na osebo. Za vse, ki sodelujejo kot igralci, pa je udeležba brezplačna.

Ninina izkušnja​

“K Franju na postavitev sem prišla po enem letu težkega ločitvenega boja. Z bivšim možem sva šla na nož. Ničesar se nisva bila sposobna dogovoriti. Vsak na svoji strani sva igrala umazano igro, težavam ni bilo videti konca in pozitiven izid se mi je zdel kot znanstvena fantastika, totalno nemogoč.

Na postavitvi nisem mogla verjeti kako lahko osebe, ki ne poznajo ne mene, ne mojih bližnjih, tako dobro igrajo naše vloge. Noro. Dokler tega ne doživiš, težko verjameš. Dodatno sem bila presenečena nad dejstvi, ki so se v postavitvi pokazala in čisto drugo resnico, kateri sem do tedaj verjela. Dobila sem ogromno novih zavedanj. Svojo ločitev, otroke in bivšega moža, sem videla v drugačni, iskreni in pravi luči. Brez ega, samo z ljubeznijo. Ker postavitev družine vpliva na vse vpletene, so posledice seveda čutili tudi moj bivši mož in najina sinova. V roku 14 dni po postavitvi, sva se z možem uspela v miru pogovoriti in dogovoriti. Sama, brez odvetnikov in sodišč. Od takrat naprej je najin odnos spoštljiv in zaupanja vreden. To je največ, kar lahko dava najinim otrokom in sebi. Takrat sem se zaljubila v metodo postavljanja družine in bila prisotna kot postavljalka in igralka na številnih postavitvah. Skozi izkušnje je rasla moja želja po tem, da bi nekoč tudi sama vodila postavitve. Klic duše mi je šepetal, da je to del mene in da sem rojena za to. In res je. In res sem. Večno bom hvaležna Franju za to, da me je spoznal s čudežno močjo te metode in mi dal priložnost, da je postala del mojega poslanstva, ki je podpreti vsakega posameznika ali skupino, ki želi premakniti svoje meje in izboljšati svoje življenje”

Zgodbe udeležencev

Katja Carl

"Res moram začet s stavkom, da je bilo to nepozabno in zelo koristno doživetje. Ko sem slišala, da je to res nekaj total odštekanega, resničnega in pozitivnega, sem se tudi jaz odločila in šla postavljat sinovo bolezen. Štiri leta se že sprašujem: Zakaj ravno mi? Zakaj moj otrok? Kdaj bo bolje? Lahko se trpinčiš z vprašanji dan na dan, pa kaj, ko ti vse to nič ne pomaga in je le še slabše.
Napisat moram, da sem mislila, da je vse to le en velik čira-čara. Pa moram priznat in z največjim veseljem povem oz. napišem, da ni. Odkar sem postavljala sinovo bolezen, se počutim osvobojeno. Osvobojeno žalostnih misli v moji glavi, začela sem gledat z druge strani. Ni vse tako črno, ker je lahko tudi belo. Ali pa celo barvasto.😊
Začela sem se zavedat, da tudi moji "posegi" v sinovo bolezen niso bili dobrobit njemu. Začela sem dihat in sedaj "pustim dihat" tudi njemu. Zares se je stanje kmalu spremenilo. Sedaj dihamo veliko bolje vsi v družini in si rečemo: VSE BO V REDU!!
Pa še nekaj besed o Nini. Vse kar dela, dela z veliko predanostjo, ogromnim znanjem in njenim velikim srcem. Je oseba, ki jo imam zelo rada in jo spoštujem.♥️"

Gordana Plohl

"Postavitev družine meni osebno veliko pomeni, ker vedno razkrije resnico in ozadje v odnosih. Pokaže vzroke, rešitve , bolečine, zamere, sovraštvo...Z njeno pomočjo se rešimo zaciklanih odnosov, katere si napačno predstavljamo, jih obsojamo ali celo krivimo.
Takih globin si želim za napredovanje na osebni rasti, saj vsaka sprememba prinese olajšanje. Po postavitvi si šokiran, a vedno znova zadihaš, osvobojen.
Vedno nam pokaže pravo dejanje in smer premikov, na katerih naj gradimo. Naš ego s pomočjo postavitve prehaja v ljubezen.
Čudežni Nini ter njenemu vodstvu ostajam zvesta do konca življenja. Hvaležna za vabilo pri sodelovanju čudežne postavitve družine."

Brina Kordiš

"I'm blown away... Res... Noroooo.
Sploh ne morem verjeti kaj sem vidla, slišala in ozavestla. Dejansko so bile vse vloge tok resnično in v živo "odigrane". Včeraj sem pozabila povedat da ko si imela "očitov glas" da si povedala besede ki sva si jih izgovorila v najinem zadnjem pogovoru - poslavljanju. Ne morem opisati tega lepega občutka ❤️😇.
Vedla sem da bo the Best in koristno ampak nisem pričakovala da tok.
Zadnjih cca 2 tedna sem v sebi čutila eno veliko praznino in žalost ne vem od kje... Od včeraj dalje te praznine ni več 🙏😇.
No in ravno ko ti pišem dobim tvoj mail 😊😍
Jernej... Uf sploh ne znam opisat kok je dobr začutil babico... Ta njegov/njen pogled ko sva se pogovarjala in te solze v očeh... To je blo neki tok resničnega, iskrenega in toplega. In tud objem... Ufff neki tok zdravilnega še nisem doživela.
Tudi ob mami se počutim veliko bolje in veliko rajši sem z njo."

Tomaž Marn

"Prve 4 vloge so bile podpora osebi ali Višji red.
In v vseh vlogah sem se počutil noro samozavestnega (tudi karto samozavesti sem povlekel na začetku), vsevednega, bil močan, zrl v daljavo in bil na drugem nivoju. Kot da ostalih ni. Nor občutek.
V življenju šele sedaj namreč prakticiram samozavest, ko razrešujem odnose s starši in sestro,
ker sem zaradi vzorcev vedno zatajil sebe in svoja čustva.

In potem je prišla zadnja vloga - ljubezen.

Še vedno se spominjam trenutka, ko so vsi pozabili na ljubezen. Kako sem se obrnil, prekrižal roke in strmel v daljavo.
In ko si me pozvala, če lahko pogledam Brino, me glava ni ubogala, zabolelo me je v vratu in dobil solzne oči.
Od tistega trenutka pa do konca sem na vso moč vlekel roke narazen, hotel obrniti glavo, pa ni šlo(razen 1x za kratek čas). Čutil sem, da Ljubezen hoče do njih, vendar je nihče ne potrebuje, nihče je ne pogreša, nihče je noče.

Neverjetna je moč energije, nisem pričakoval nekaj tako močnega in sedaj z drugačne perspektive gledam na izzive, ki jih imam in ki mi prihajajo naproti.
Ker drugače kot z delom na sebi, ne morem premikati mej 🤗
Hvala za to izkušnjo."

Žan Kotnik

"Na kratko opisati postavitev družine.. z eno besedo predvsem čarobno. Za vse tiste, ki vas to zanima in že razmišljate o tem Vam lahko samo rečem, da ste na pravi poti. Postavitev družine je metoda zdravljenja, katere cilj je pozdraviti vzorce, odnose, bolezni, lahko bi tudi rekli, da na nek način osvobaja ter premika meje poznanega. Moja izkušnja je taka, da postavljal svojih situacij še nisem, sem pa izredno hvaležen in zadovoljen, da lahko pri temu pomagam in sodelujem. Prvič sem slišal za to metodo pri Nini, poslala mi je opis kaj lahko pričakujem in kako vse poteka… spomnim se, da sem bral in bral, a na koncu sem bil samo zmeden. Rekel sem si, da se bom v celoti prepustil in bo kar bo. Prva postavitev pri kateri sem sodeloval je potekala pri Nini doma, že to mi je dalo neko potrdilo, da je stvar res pristna. Vstopim v prostor poln neznancev se predstavim in že sem postrežen z izbiro kave ali čaja, ki pripomore k sprostitvi. Vsedemo se v krogu in Nina razloži kako stvar poteka, nato podelijo/mo izkušnje in znanja, ki so/smo jih ozaveščali na prejšnjih postavitvah, da si lahko bolje predstavljamo kaj nas čaka. Za tem sledi kratka meditacija za povezovanje skupine in že sledi postavitev. Postavitev poteka z deljenjem vlog, katere določi Nina, ki postavitev vodi. Vloge pa “igraš” tako, da si v trenutku in samo opazuješ kako se počutiš in kam te misli peljejo. Kaj pa lahko pričakujemo po končani postavitvi ? Lahko pričakujemo rešen problem, ugotovimo katero področje potrebuje več pozornosti, ali pa nas samo usmeri na pravo pot, ko se počutimo izgubljene/ zmedene. Čeprav sam težko najdem besede za opis zdravljenja, ki ga opravlja Nina, ga poskušam predstaviti vsem, ki želijo delati na sebi in se premikati proti višjemu jazu oz. najboljši verziji samega sebe. In še enkrat iz srca se zahvaljujem Nini, da igra vlogo učitelja/ voditelja v mojem življenju in življenju ljudi s katerimi sodeluje."

Jernej Golob

"Sem v iskanju Partnerke. Nekako se nisem mogel znebiti občutka, da me nekaj pri tem ovira. Tudi na zmenkih sem čutil to neko čudno oviro. Vem, da Nina dela zelo dobre postavitve.
Odločil sem se, da postavljam moj odnos do žensk.
To je bilo res posebna izkušnja. Precej prijetna in z močnimi sporočili. Razkrilo se je kaj ta ovira v meni je. Niti slučajno se nisem zavedal tega. Dalo mi je za misliti, sem rabil nekaj časa da to predelam.
Po nekaj tednih sem šel na zmenek. S čisto drugačnimi pozitivnimi občutki. Čudovit prvi zmenek je bil. In tudi drugi in kdo ve .... Vse se bo še pokazalo 🙂
Hvaležen sem za vse izkušnje in zdravljenje na postavitvi. Še bolj pa za vse kar se dogaja po tem 🙂 Nina en velik hvala 🙏😊"

Barbara Rozman

"Nina živjo,
želim se ti zahvaliti, da počneš to kar počneš. Pomagaš nam ranjenim dušam 😊.
Odkar sem bila na postavitvi imam občutek, da zaključujem zelo dolgo poglavje v zgodbi mojega življenja in s tem končno dajem prostor novemu. In za to se ti res zahvaljujem.

Sedaj imam svoj moto življenja "Ljubezeni ne daš, ljubezen imaš." in čudež, ki mu sledim - ne spomnim se kateri je že bil, sem si pa zelo dobro zaponmila kako se je glasil: "Piši, riši in ustvarjaj, naj svet vidi kdo si."

To je bila definitivno ena zelo bogata izkušnja, ki mi res veliko pomeni in se nadejam še kakšnega sodelovanja tudi v prihodnje."

Jerneja Marn

"Ninina postavitev družine je daleč najbolj neverjetna izkušnja znotraj dela na sebi, kar sem jih lahko doživela. Zame je to pomenilo popoln preobrat doživljanja življenja kot sem ga poznala. Če sem prej vse razumela, močno verjela v nova spoznanja, doživljala vse zelo intenzivno in bila v močnih občutkih vsakega novega zavedanja, sem zdaj popolnoma umirjena (zares prvič v življenju), predana, v zaupanju do življenja, brez hitenja, vsesplošne neučakanosti in čakanja. Zdaj prvič v svobodi zares čutim mir. Lahko bivam v tišini in sprejmem vse prav tako kot je. Zdaj končno lahko čutim enost in se ji popolnoma predam.

Nina še enkrat, hvala ti. Hvala ti za to priložnost, izkusiti vse to, kar ponujajo tvoje čudežne postavitve. To je res nekaj posebnega. Tvoja postavitev me je izboljšala. 100% me je oplemenitila za popotovanje tukajšnje utelesitve."

Eva Kostič

"Postavitev družine...Kako opisati doživetje? Hmm...Z besedami težko. To je enostavno treba doživeti, da lahko verjameš. Preden sem se odločila, da grem na postavitev družine, sem o tem slišala kar nekaj... In podala sem se, brez pričakovanj... Ko sem vstopila v prostor, sem začutila veliko energije. Med 5-minutno meditacijo, so mi že polzele solze po licu, tako močno je bilo, pa ne znam vpisati kako in zakaj. Enostavno sta moje telo in duša tako odreagirala. Naključno izberem 3 osebe, katere nisem poznala, da se poistovestijo z vlogo, ki jim je pripadala. Jaz pa kot opazovalka. Ko jih Nina "vodi" oz sploh ne vem izraza, ker jih ne "vodi" Nina, ampak višje sile, se pred očmi pojavijo osebe, s katerimi se postavljala družino. Neverjetno. Če ne doživiš, enostavno temu ne moreš verjeti. Bilo je polno žalosti, ljubezni, sodelovanja, sočutja, vodenja s strani višjih sil, vesolja, duš, angelov, na koncu smeha, spokojnosti in še in še bi lahko naštevala. Na koncu smo sodelovali vsi, ki smo bili prisotni in veliko jih je reklo, da je bila ta postavitev družine močna za vse, na vseh področjih. Nina je res mojstrica v tem, res ima nadzemeljsko moč, angelsko moč. Zato, če se spogledujete z mislijo s postavitvijo družine, ne odlašajte. Lahko samo pridobite, tako kot jaz. Kajti čez 14 dni so se začele spremembe, pozitivne in neverjetne. Nina, še enkrat hvala iz srca, da določene stvari gledam iz drugačne smeri 🥰🙏."

Postavitev družine

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Podarjam ti brezplačni priročnik!


V kolikor si to želiš, ti podarjam brezplačni priročnik 7 načinov kako prepoznaš, da so tvoji vodniki ob tebi in ti kažejo pravo pot. Izpolni spodnja polja in priročnik bo takoj priletel na tvoj e-poštni naslov.

Posebna meditacija

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Angelske karte

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in na vaš e-poštni naslov vam bom poslala navodila za plačilo.

Ko prodaja postane strast

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Posnetki meditacij in paketi

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in preusmerjeni boste na stran z navodili za plačilo.

Predavanja in delavnice

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Intuitivno svetovanje

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Čiščenje čaker

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Angelski reading

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Prijava na meditacijo

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in preusmerjeni boste na stran s podatki za plačilo. Pred prijavo prosim preverite prihajajoče termine in v obrazec napišite, na katere bi se radi prijavili.

Prijava na Ritual hoje po žerjavici

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in poslala vam bom navodila za plačilo.

Energijsko čiščenje prostorov

Energijsko čiščenje prostorov  je odvisno od mnogih dejavnikov in se zato vsakega primera lotim drugače. Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Nina in angeli na vašem dogodku

Vsak dogodek je drugačen, zato vas prosim, da izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.