Ritual hoje po žerjavici

Z ognjem v vsaki celici najinega telesa, KI PRIŽIGA NEIZMERNO VESELJE, te vabiva na prav posebno duhovno doživetje RITUAL HOJE PO ŽERJAVICI, kjer NEMOGOČE POSTANE MOGOČE.
Naslednji termin je 14. oktober 2023.

Ritual hoje po žerjavici

Z ognjem v vsaki celici najinega telesa, KI PRIŽIGA NEIZMERNO VESELJE, te vabiva na prav posebno duhovno doživetje RITUAL HOJE PO ŽERJAVICI, kjer NEMOGOČE POSTANE MOGOČE.
Naslednji termin je 14. oktobra 2023.

"Prvič sem bila na Ritualu hoje po žerjavici z Nino in Dejanom pri njunem učitelju Franju T. Takrat sem si sama sebi rekla: " Če zmorem to, zmorem pa v življenju še marsikaj." To je bil eden prvih korakov na poti k sebi. Ko pa sem bila na Ritualu, ki sta ga vodila Nina in Dejan pa sem ga dojela še dosti bolj osebno in dotaknil se me je globlje. Ritual mi je ponudil ogledalo kje sem bila, ko sem prvič stopila na žerjavico in kje sem danes, ko sem se ponovno udeležila rituala, ter tudi kam želim še priti. Predvsem čutim, da sem s pomočjo ognja transformirala blokade, ki me še ovirajo na moji dušni poti in tako še bolj stopila v stik s sabo. Za to sta zaslužna Nina in Dejan, ker sta na Ritualu poskrbela za super lokacijo, sproščeno vzdušje, s svojim znanjem in suverenostjo pa sta ustvarila varno okolje, kjer sem se lahko prepustila njunemu vodenju in se jima v polnosti prepustila.

Hvala vama za še eno izkušnjo v katero sta me popeljala. Bilo je nepozabno."

Kristina

Kaj je ritual hoje po žerjavici?

Ritual Hoje Po Žerjavici je veličasten obred, ki nas podpre na naši poti prebujanja in sprememb. Je ritual, ki zdravi celostno in za vedno spremeni našo zavest.

Naš um nas želi prepričati, da je nemogoče hoditi po žerjavici, saj se opečeš, ker je vroča. Logično, kajne? In naš um nas velikokrat v življenju prepriča, da je nekaj, kar si želimo nemogoče za nas in nam ustvari cel kup strahov. Če nas je nečesa strah, potem verjamemo, da to za nas ni mogoče. In tako ostaja nemogoče. Tudi logično, kajne?

No, življenje z logiko nima kaj dosti veze in čudeži, tako mali in veliki, se začnejo dogajati, ko se iz uma premaknemo v srce…z drugimi besedami iz ega, v enost .

Dejan, Nina in Franjo

Ritual Hoje Po Žerjavici je ena tistih izkušenj, ki jo zate izvedem skupaj z mojim ognjenim možem Dejanom. Ko sva leta 2013 prvič skupaj prehodila žerjavico, sva se zaljubila v njeno moč. Ogenj naju je poklical…poklical je najini dušici, da sta se začeli še bolj prebujati in delati na sebi v skupni smeri. In ko naju je nekaj let kasneje ognjeni mojster Franjo Trojnar, ki je v svoji karieri odvodil preko 400 ritualov, kjer se je čez žerjavico sprehodilo preko 14.000 prebujajočih dušic, povabil k sebi, da naju izuči za mojstra, sva z vsako celico svojega telesa vedela, da je to naslednji korak na najini poti. Da sva izbrana, da dušice željne prebujanja zavesti in premagovanja ovir na svoji poti, popeljeva čez žerjavico, v nov svet, v njihov svet…svet, ki so ga izbrali na dušni ravni in je usklajen z njihovim dušnim planom.

»Nina in Dejan sta pred leti začela z duhovnim razvojem pri meni… Najprej sta postavljala družino in nato nadaljevala z Ritualom Hoje po Žerjavici. Ker sta predana delu na sebi in imata izjemne izkušnje s področja vodenja delavnic, sem ju prepoznal kot svoja naslednika. Ogenj je njun element, ki ju je, po mojem, še bolj povezal in transformiral Njuni Rituali so hkrati izjemno profesionalni in čarobni, saj nas z ognjem povežejo na prav poseben in drugačen način.🔥🔥🔥«

Zmaj ognja

Na sliki je vodstvo mojega novega vodnika. Jaaaa, zgodila se mi je ena tistih bolj norih, beri neverjetno magičnih, zgodb. Ko sva z Dejanom pripravljala najino žerjavico in sem se povezovala z ognjem in angeli ognja, sem doživela privilegij, da se mi je pokazal ZMAJ OGNJA 🐉🔥. Ga opaziš? Zelo lepo je izražen v plamenih…in s seboj nosi simbol neskončnosti. Ga vidiš? Obliko pokončne osmice med hrbtom in repom.

Ko sem ga opazila na sliki, sem se takoj povezala z njim…Sporočil mi je, da me je prišel podpreti na moji poti mogočne kreacije. Zmaj ognja dela s tistimi, ki zdravijo in vodijo druge. Podpira tako, da te poveže s kreativnostjo, pogumom, alkimijo, mojstrstvom. Zaščiti te na tvoji poti uresničevanja ciljev in ti pomaga premagati ovire na njej. Neizmerno sem hvaležna, da dela z mano in da sem ga znala prepoznati in se z njim povezati. Zdaj vem, da bo najina naslednja žerjavica še toliko bolj magična, čarobna in mistična. Komaj čakam.

Najine rituale vedno podpre tudi Zmaj Ognja, ki ga pokličemo v zadnji vaji pred samo hojo. Zmaj ognja vstopi v naše grlene čakre in jih odpre, z namenom, da lahkotneje izrazimo svoj pravi jaz, ko predamo ognju strahove in zaprosimo žerjavico, da nas spusti čez in podpre manifestacijo naših želja.

Poglejte kako Zmaj Ognja leži v ognju in ga čuva ter podpira celoten ritual.

Kje in kako poteka ritual hoje po žerjavici?

Ritual se bo tokrat odvijal na izjemni točki ljubezni. Na njej stoji Hiša Erlah, v kateri stanuje najbolj srčna družina, ki za svoje goste vedno poskrbi z ljubeznijo in pridihom čudežnosti. Tako kot midva, tudi oni namreč verjamejo v to, da je življenje čudež, zato ni naključje, da bomo čudežno ustvarili eno najbolj vročih izkušenj tvojega življenja in pokazali kako nemogoče postane mogoče.

Hiša Erlah se nahaja na najbolj mirnem in najlepšem koščku Bohinja….v Ukancu. Točen naslov je Ukanc 67. Če seštejemo 6 in 7 dobimo 13. 13 v mojih angelskih kartah Čudež Srca nosi sporočilo Čudež Zavedanja. Dodaten dokaz več, da bo Ritual Hoje po Žerjavici prebujal tvojo zavest in odpiral pot novim zavedanjem.

»Samo tisto, česar se zavedaš, je resnično.«

Dobrodošla dušica, da se zaveš čudežnosti življenja in dejstva, da je v življenju vse mogoče!

Začeli bomo z meditacijo. Z nami bodo Angeli Ognja, ki bodo izvedli ognjeno meditacijo in ti predali tvoje osebno angelsko sporočilo.

Nato se bomo skozi različne zanimive tehnike povezali s sabo, s skupino in z ognjem.

Nato bomo vsak zase ognju predali svoje strahove.

Nato pa se sprehodili po žerjavici, ki bo podprla manifestacijo naših želja.

Zaključili bomo s podelitvijo diplom in ognjeno juhico.

Kaj potrebujete s seboj?

S seboj prinesi ležalko, dekico, pisalo, kaj za prigriznit in popit, udobna oblačila in rezervne nogavice.

Prispevek za eno osebo je samo 80 eur in 140 eur za par.

Število mest je omejeno. Prijava je možna do zapolnitve mest.

"Nenavadno poročno darilo od Nine Sterle.
Ko sma se vozila iz poroke sem dobila sms od Nine, da nama podari nekaj prav posebnega za poročno darilo. Podari nama ritual hoje po žerjavici. Vem, da je marsikoga tega rituala precej strah. Naju strah ni bilo. Naju je pa zanimala celotna izkušnja, zato sva z radovednostjo sprejela to darilo. Izkušnja je bila zanimiva, sploh del, ko skuriš svoje strahove in jih predaš ognju.
Na koncu smo vsi uspešno prehodili žerjavico.
Ne samo enkrat, kar 6x! 🔥

Nekajkrat sem šla sama, potem pa 2x skupaj z mojim možem.

Hvala Nina za to izkušnjo, ki sva jo lahko doživela kot par."

Katja

Se ti porajajo vprašanja?

Ali se lahko opečeš?

Seveda se lahko. Z ognjem pa sploh. Ampak samo v kombinaciji, če se v ogenj podaš brezglavo in brez vodstva. Bistvo Rituala Hoje Po Žerjavici so priprave…in tukaj ključno vlogo odigram jaz, z mojimi angeli ognja in zmajem ognja ter vsemi ostalimi talenti in znanji, ki krasijo mojo enost. In piko na i doda moj mož Dejan, ki ljubi priprave in v njih, kljub temu, da je on zadolžen za ogenj, vidi pravo čarobnost, ki ga podpre, da na koncu za vse nas pripravi pravo žerjavico…tisto, ki nas bo z ljubeznijo spustila čez.
Na začetku je ogenj metafora za vse naše strahove. In ko stopimo na tepih ognja, sami sebi dokažemo, da smo kreator svoje poti. Da smo odgovorni za vse v svojem življenju. Da tako kot nekaj ustvarimo, lahko to tudi spremenimo. In če smo ustvarili strah, se lahko z njim soočimo – sprehodimo po žerjavici – tako, da ga sprejmemo, objamemo…se mu ne upiramo, se ga ne bojimo več…tako sprostimo upor, sprostimo navezanost nanj in ustvarimo prostor za spremembo…strah preobrazimo v moč…Na drugi strani žerjavice nas čakajo uresničene želje. In na koncu ogenj postane metafora za našo moč in pogum, ki prižge strast do življenja, ki smo si ga kot duša izbrali. In tako smo enost. In v enosti dualnost fizičnega sveta postane eno. V enosti sta strah in pogum eno, na istem intervalu…ki v realnem življenju na eni strani predstavlja strah, na drugi pa odsotnost strahu – pogum…ali ravno obratno, če hočete…na eni strani pogum in na drugi odsotnost tega – strah. Priprave, ki trajajo 4 do 5 ur, so tako igra življenja, ki izklaplja razum in nas pelje v srce. In kot je rekel Einstein logika te bo pripeljala od točke A do točke B, domišljija/srce pa kamorkoli. In v Ritualu Hoje Po Žerjavici ni nič logičnega, a vse resnično. Edina logična stvar, ki je…je, da izbereš žerjavico kot novo ali ponovno izkušnjo zase.

Kaj nam po ritualu povejo naše nogice?

Poleg transformacije strahov in prebujanja zavesti, je namen Rituala Hoje Po Žerjavici tudi ozaveščanje blokad. Ko se sprehodimo po tepihu žerjavice, nam ta lahko pusti odgovor glede naših blokad. Določen predel podplatov lahko bolj izraža hojo po žerjavici in se na njem pozna rdečina, nikakor pa ne opeklina. Ta mesta na podplatih so kompas v kateri smeri naj nadaljujemo z delom na sebi. Naše telo nam vedno daje odgovore, samo prisluhniti mu moramo. Več o sporočilih telesa pa izveš na samem obredu.

Fotografije s preteklih dogodkov

Ritual hoje po žerjavici samo za vas in vašo ekipo

Imate podjetje? Delate z ljudmi? Ste vodja ekipe? Se zavedate, da so dobri medsebojni odnosi ključni za učinkovito delovanje tima? In da dobre medsebojne odnose gradijo dobri posamezniki?

Potem izberite magičen obred Ritual Hoje Po Žerjavici, s katerim boste pozdravili strahove posameznikov in utrdili ekipni duh vašega tima. Z Dejanom bova z veseljem izvedla ta starodavni obred samo za vas, z namenom, da podpre vašo vizijo in vaše poslanstvo.

Žan Kotnik

"Prišel sem brez pričakovanj…res imel sem malo znanja o tem, ampak sem rekel, da bi šel ker seveda mi vse to noro pomaga.. Odlično sta odvodila cel ritual in dejansko bi se lahko navezal na Dejana, ko je rekel, da je dejanski obred in vaje boljši kot sama hoja.. Že po prvem obredu sem takoj začutil to izjavo, ker sama hoja je nekaj nevsakdanja in seveda pokaže stvari, ampak meni so najbolj ostale v spominu meditacija, ki je švignila kot bi tlesknil s prsti, potem vaje v dvojicah, sem tako hvaležen da sem dobil Kristino, bilo je noro dobro… nato pa skupinske vaje za zaupanje, povezovanje, petje in celo ples, takoj ko odvzameš okolico in se prepustiš glasbi in občutkom, zaupaš ljudem okoli sebe in procesu... Noro samo noro užival sem na polno.. Potem je prišel čas povezovanja in spoštovanja ognja uff tam sem bil tako prisoten, kot bi se nekaj premaknilo v meni.. kot pravim popolno zaupal procesu.. Na zadnje je prišla hoja po žerjavici, ni me bilo strah ker sem prišel z namenom, da mi ogenj pokaže stvari, da se nekaj novega naučim, zato sem se mu čisto prepustil.. Me je »speklo« kar precej, ampak sem se smejal, ko sva se z Dejanom pogovarjala kako me je "užgal" ker sem pač zato sem prišel in še enkrat bi naredil popolnoma isto... Nato pa še juhica ob super družbi za zaključek res top dneva.. In zdi se mi da z "sežigom" strahov in celotnega procesa, so se v meni takoj spremenile stvari in že ko sem se peljal domov sem se celo pot smejal in bil res srečen… vsa žalost, vse misli, so odšle in res ni besed ki bi lahko opisale kako zadovoljen sem in srečen… res srečen, da sem bil lahko zraven kajti rezultati so nori... Tako, da to bi bil moj pogled na ritual hoje po žerjavici."

Postavitev družine

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Podarjam ti brezplačni priročnik!


V kolikor si to želiš, ti podarjam brezplačni priročnik 7 načinov kako prepoznaš, da so tvoji vodniki ob tebi in ti kažejo pravo pot. Izpolni spodnja polja in priročnik bo takoj priletel na tvoj e-poštni naslov.

Posebna meditacija

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Angelske karte

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in na vaš e-poštni naslov vam bom poslala navodila za plačilo.

Ko prodaja postane strast

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Posnetki meditacij in paketi

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in preusmerjeni boste na stran z navodili za plačilo.

Predavanja in delavnice

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Intuitivno svetovanje

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Čiščenje čaker

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Angelski reading

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Prijava na meditacijo

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in preusmerjeni boste na stran s podatki za plačilo. Pred prijavo prosim preverite prihajajoče termine in v obrazec napišite, na katere bi se radi prijavili.

Prijava na Ritual hoje po žerjavici

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in poslala vam bom navodila za plačilo.

Energijsko čiščenje prostorov

Energijsko čiščenje prostorov  je odvisno od mnogih dejavnikov in se zato vsakega primera lotim drugače. Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Nina in angeli na vašem dogodku

Vsak dogodek je drugačen, zato vas prosim, da izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.