Kako sem praznovala to, kar so bile nekoč le sanje…

Kmalu po prvi zaposlitvi, sem začela dobivati predstave o tem, kaj bi zares rada počela. Sanjarila sem kako pomagam ljudem skozi različne delavnice, predavanja in angelsko vodstvo. Nisem imela jasne slike, samo jasen občutek, da si tega želim. Takrat, 15 let nazaj, še nisem bila pripravljena. Moji talenti niso bili izpiljeni, moja zakladnica znanj ne dovolj polna in moj ego še zelo delujoč. A želja po izpolnitvi dušnega poslanstva je ostajala. In ob njej, z roko v roki, je rasla želja po delu na sebi. In življenje se je odločilo, da me pelje po poti, ki je cela. Cela v smislu, da ni samo teoretično pridobivanje znanj, ampak tudi zelo praktično učenje modrosti življenja. In zato sem verjetno zaljubljena v enost in celoto vsega, kar je. Zato je moje delo celostno. Dotaknem se te na vseh nivojih. Zdravim tako tvoj um, kot tvoja čustva in energijsko polje. In zato sodelovanje z mano dejansko dolgoročno spreminja življenja na bolje.

Za to, da sem dala odpoved v varni službi, je bilo potrebnih veliko coachingov, predelanih omejujočih prepričanj, iskanja svojih potencialov, ozaveščanja svojih talentov, izjemno veliko treningov in prakse ter dokončno sprejetje sebe v vsej svoji veličini. Ko sem se zavedela svoje vrednosti, me je nehalo biti strah. Takrat je v roku enega meseca vsaka celica v mojem telesu, vsak dan močneje šepetala: »Ja, Nina…ja…res boš to naredila…pripravljena si…dala boš odpoved…greš na svoje!«

Ker ne maram pretvarjanja, sem vedela, da dokler ne uresničim sebe, ne morem iskreno podpreti drugih. Ne morem nekoga motivirati za spremembe, medtem ko se jih sama bojim. Ne gre. Ne. V mojem svetu nikakor. Z odpovedjo se je moja iskrena podpora vsem, ki iskreno želijo delati na sebi zares šele začela.

Ker sem sprejela svoje bistvo v celoti, sem dobila brezmejno podporo svojih vodnikov. Z vsakim korakom, ko sem bila bližje sebi, je bilo na moji poti več čudežev. Z vsako pogumno odločitvijo, ki sem jo sprejela, sem jasneje slišala svoje vodstvo in dobivala nore ideje kaj vse lahko še skreiram in kako vse vas lahko podprem.

Niti za trenutek nisem podvomila vase. Še manj v življenje. V polnosti sem zaupala, da me pelje po pravi poti. Ker me. In je čudovito. Je umirjeno, a hkrati adrenalinsko. Je moje in hkrati vaše. Je izpolnjeno in brezmejno. Z veliko načrti za naprej!

Ko sem dala odpoved, je bila ena izmed odločitev, ki sem jih sprejela tudi ta, da želim delati samo z ljudmi, ki so zaljubljeni v delo na sebi. Do takrat sem namreč pretežno »silila« ljudi, da delajo na sebi. Bila sem v vlogah mentorja, internega coacha, prodajnega trenerja, vodje. Zakaj silila boste vprašali? Zato, ker sem delala z ljudmi, ki so se bolj ali manj pretvarjali, da imajo radi delo na sebi in so globoko v svojem egu verjeli, da že znajo veliko in vedo skoraj vse. In veste, v skodelico, ki je skoraj polna, težko naliješ veliko čaja. Bolj je človek poln sebe, manj prostora ima za svojo izpolnjenost.

In zgodil se je čudež. Na mojo pot so začeli prihajati ljudje, ki so bili pripravljeni plačati za svojo rast. Za delo na sebi. Ljudje, ki se zavedajo, da je konstantno delo na sebi edina pot k izpolnjenosti in svobodi. Ki se zavedajo, da te delo na sebi naDgradi. Tu pa tam k meni zaide kakšna dušica, ki še ni pripravljena zavihati rokavov in pričakuje, da bo rešena. Takšni dušici prijazno razložim, da moje poslanstvo ni, da pomagam, ampak podpiram. Če bi pomagala, bi postala vaša bergla. Brez mene ne bi znali hoditi. Ko podpiram, pa hodim ob vas. V polnem zaupanju, da so vsi potenciali za spremembo v vas samih in da ste vi tisti, ki najbolje veste kaj je za vas dobro in kaj ne. In kako sem hvaležna, da je temu tako. V vsakem trenutku izražam hvaležnost, da skupaj z vami dvigujem kolektivno zavest in transformiram ego v najlepša krila vašega višjega jaza.

In kot bi mignil je minilo prvo samostojno leto. In jaz sem pripravljala praznovanje ob prvi svečki NininegaSveta. Živela sem sanje. Na dogodek sem povabila šestdeset predanih dušic. Želela sem jih malček pogostiti in obdariti s predavanjem o modrostih, ki so me v tem letu podpirale, z angelskim vodstvom v obliki kanaliziranih sporočil ter najbolj čarobno čudežno meditacijo z mojim angelom čudežem Hamiedom. Vmes, ker ne morem iz svoje kože, seveda ni manjkalo niti malček delavniškega pridiha, da smo vsi skupaj malo pobrskali po sebi in si zapisali kakšno novo spoznanje in obljubo za naslednje leto. Ker resnično cenim ljudi, ki delajo na sebi, sem deset dušic še dodatno nagradila s podarjenim intuitivnim svetovanjem. Katerih deset, boste vprašali? Tistih, ki so po nečem izstopali…od predane mamice samohranilke, ki je našla čas za delo na sebi med vsemi obveznostmi in ji noben izgovor ni bil blizu, do mladega fanta, ki je lahko zgled in ponos moški populaciji.

Bilo je božansko. Letela sem na krilih svojega veličastja in v objemu svojih vodnikov. In skupaj z mano so v polnem zaupanju letele vse dušice, predane delu na sebi. Prosila sem jih, da na listke zapišejo odgovore na tri vprašanja. Z vsakim prebranim odgovorom, sem postala bolj ganjena in hvaležna, da sem in da ste.

Najprej sem postavila vprašanje: »Dokončaj stavek: Delo na sebi mi prinaša _________« Kot vidite na fotografiji je največ odgovorov prineslo svobodo. Sledile so še izpolnjenost, sebe, moč, uspeh, ljubezen, notranji mir, zadovoljstvo, zaupanje v življenje…Neprecenljivo, kajne? Bi človek, kar poskusil to delo na sebi, kajne? Ampak dejstvo je, da samo poskusiti ni dovolj. Tako kot je treba za fizično kondicijo in moč mišic redno trenirati, telovaditi, biti aktiven, je treba tudi za svobodo, izpolnjenost, notranji mir, srečo, zadovoljstvo in uspeh redno delati na sebi. Ni bližnjic. Bolj, ko si želiš iti po bližnjici, bolj se boš oddaljil od sebe. Dejstvo. In če je Einstein rekel, da lahko na življenje gledamo samo na dva načina, in sicer tako, da se pretvarjamo, da ni nič čudežno, ali pa imamo vse za čudež, jaz dodajam, da se lahko pretvarjamo, da delamo na sebi ali pa dejansko delamo. Redno, globoko. Kako veš ali resnično delaš na sebi ali pa se samo pretvarjaš? Tako, da pogledaš kakšno je tvoje življenje. Če se v njem dogajajo pozitivne spremembe in si sam notranje zadovoljen, potem delaš na sebi. Drugače pa…sam sebi mečeš pesek v oči.

Seveda me je zelo zanimalo tudi naslednje: Če bi lahko izbral/a samo eno mojo storitev, kaj in zakaj bi izbral/a?« Nedvomni zmagovalec je tukaj coaching. Iz različnih razlogov. Skupna jim je globina dela na sebi in dejanska moč vedno novih zavedanj, ki jih coaching prinaša. In pa seveda, ker te vrže iz cone udobja. Na polno, a nežno. Na varni vibraciji podpore. Takoj za coachingom, ste izbirali postavitev družine kot nekaj najbolj čudežnega in norega. Kot nekaj, kar odpira oči. Najbolj pa sem vesela, da na listkih ni manjkala nobena moja storitev. To samo dokazuje, da smo ljudje različni. Da delujemo na različni stopnji zavesti in v skladu s tem, nam ustrezajo različne metode dela na sebi. Češnjica na smetani pa je tudi spoznanje, da je veliki večini všeč celostno delo na sebi in so se težko opredelili samo za eno storitev. In dejansko je res tako v mojem svetu. Ko ga enkrat spoznaš, se vračaš vanj po odgovore na različnih nivojih in zato vedno celostno.

Brez pohval in predlogov ne bi bilo popolno, zato sem prosila tudi za to. In dobila. Cel koš ljubezni, ki me vedno znova gane do solz in motivira za naprej. Najbolj se me je dotaknila misel, da so moje vrednote vaša vrednost. Ni kaj dodati.

In ko sem že mislila, da smo naredili vse in sem z ljubeznijo v vsaki celici mojega telesa obdarila moje predane dušice, se je moja ljubezen pomnožila. Pomnožila tako, da se je vrnila k meni od vas. Vaša. No pa saj ljubezen ni moja ali tvoja ali naša ali vaša. Ljubezen je ljubezen. Je enost. Je vse in v vsakem. In meni se je vrnila in me skozi vse moje dušice obdarila. Ničesar nisem pričakovala. Bila sem hvaležna, da so ljudje prišli k meni iz cele Slovenije. Da so si vzeli čas zame, zase, za nas. In naredili so veliko več kot to.

Darila za prvo svečko so se vrstila drugo za drugim. Brez besed pa me je pustilo skupno darilo. Ker so nekateri vedeli, da je moja vodnica bela pavica, so mi jo pripeljali. In sedaj jo imam. In me vodi močneje kot kdajkoli prej. Čeprav ni živa, živi. In jaz z njo. V vsej svoji izpolnjeni veličastnosti. Kako me vodi in kaj mi šepeta moje vodstvo pa je priložnost za enega naslednjih blogov. Hvala, ker si prebral/a do konca. To je znak, da si predan/a in da je čas, da se v tvojem življenju začnejo dogajati čudeži ali pa nadaljujejo še večji.

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Postavitev družine

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Posebna meditacija

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Angelske karte

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in na vaš e-poštni naslov vam bom poslala navodila za plačilo.

Ko prodaja postane strast

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Posnetki meditacij in paketi

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in preusmerjeni boste na stran z navodili za plačilo.

Predavanja in delavnice

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Intuitivno svetovanje

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Čiščenje čaker

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Angelski reading

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Prijava na meditacijo

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in preusmerjeni boste na stran s podatki za plačilo. Pred prijavo prosim preverite prihajajoče termine in v obrazec napišite, na katere bi se radi prijavili.

Prijava na Ritual hoje po žerjavici

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in poslala vam bom navodila za plačilo.

Energijsko čiščenje prostorov

Energijsko čiščenje prostorov  je odvisno od mnogih dejavnikov in se zato vsakega primera lotim drugače. Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Nina in angeli na vašem dogodku

Vsak dogodek je drugačen, zato vas prosim, da izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.