Kako sem spoznala angela čudežev, angela Hamieda?

V zgodbi razkrijem kako vse lahko doživimo angelsko vodstvo in kakšni čudeži se nam lahko zgodijo, ko vanje zaupamo in se jim odpremo.

Spoznavanje angelskega sveta je proces. Proces v katerem z vsakim novim angelskim doživetjem bolj zaupamo v njihov obstoj in bolj verjamemo, da je res nekaj na tem, da smo vodeni in da ni vse samo v naših glavah. Oh ti dokazi. Kako močno jih potrebujemo, da nekaj verjamemo, kajne? Pokaži mi dokaz, da je to res čudež in verjela ti bom. Dokaži mi, da te vodijo angeli. No, kako mi boš dokazala, da je ob tebi angelska prisotnost? Takšna in podobna vprašanja sem si postavljala, ko sem začela raziskovati angelski svet. Ja. Noro sem potrebovala dokaze. Po eni strani zato, da sem tako ohranjala »zdrav razum«, po drugi strani zato, da bi dobila zagotovilo, da je moje življenje lahko boljše, lepše, varnejše, urejeno…vse to zaradi angelske podpore seveda. Prijetno sem se počutila, ko sem verjela, da mi angeli pomagajo, me podpirajo in me vodijo. In notranje mirna sem bila, ko sem za to dobila dokaze. In sem jih. Resnično. Moji angeli so bili vedno tako prijazni, da so mi pomagali začeti verjeti v njihov obstoj. Vodili so me v sanjah. Kar so mi v sanjah povedali, to se je v realnosti zgodilo. Prav noro. A resnično!

Če mi ne bi na začetku postregli s konkretnimi dokazi, verjetno ne bi vztrajala in nikoli ne bi poglobila svoje povezanosti z angelskim svetom do te mere, da danes lahkotno komuniciram z njimi in zdravim z njihovo pomočjo. In še danes me včasih pocrkljajo s kakšnim konkretnim dokazom. Tako na primer rečem mojim angelčkom »V kolikor je to, kar razmišljam prava smer, naj najdem štiriperesno deteljico…« In še isti dan je zelena prinašalka sreče na moji poti.

Drugače pa se angelska prisotnost kaže na bolj subtilen način in je velikokrat ljudje sploh ne opazijo. Angelska vibracija je dosti višja od naše, zato so tudi njihova sporočila največkrat posredna in niso direktna. Bolj, ko smo ljudje odprti za vodstvo, bolj ko verjamemo, da v življenju ni naključij, bolj ko smo pretočni in delujemo tako, da dvigujemo svojo vibracijo, lažje opazimo skrito angelsko vodstvo. Lahko najdemo obliko srca v naravi, na primer stopimo na kamen v obliki srca ali lupimo krompir in se olupi v obliki srca…lahko nas pred vrati ali kjerkoli drugje počaka peresce, ki po vsej logiki ni moglo priti samo tja…lahko nas nagovori oseba ravno o temi, o kateri se sprašujemo ali smo v dilemi…lahko slišimo pesem, katere besedilo nosi odgovor na naše vprašanje…lahko se v naši bližini pojavlja kombinacija določenega števila … lahko na uri, na registrski tablici ali kjerkoli drugje …

Ko sem Hamieda prosila za konkretno vodstvo, da sem na pravi poti, kar se tiče kanaliziranja njegovih kart, sem šla na sprehod in sredi ničesar, nad dolino Soče, našla ta štor … Vrezano ima število 44 in očitno vidno obliko srca
Med temi snežinkami sem se povezovala z mojimi angelčki … Poglejte od blizu kako so me spremljali …

Angelsko prisotnost še dodatno predstavlja število 4. Več štiric, ko je skupaj, močnejše je vodstvo.

 

No, in kako se je meni pokazal angel Hamied? Čarobnost pravljic me je od nekdaj fascinirala in navdihovala. Že kot majhna deklica sem si vedno želela, da bi imela čarobno paličico, s katero bi ustvarjala vse, kar bi si želela. Želela sem si verjeti v čudeže. In želela sem si doživeti čudež. Zato ni čudno, da me je na poti raziskovanja angelskega sveta, začelo zanimati ali obstaja angel čudežev. Zelo malo je napisanega o angelih čudežev. Zelo malo. V našem slovenskem okolju sploh nič. Na tujih straneh pa nekaj malega. Zame je bilo dovolj, da sem zvedela, da angel čudežev obstaja in da mu je ime Hamied. Začela sem se povezovati z njim in ga prositi za vodstvo. Meditacija z njim je bila vedno zelo intenzivna. Intenzivna v smislu, da me je dobesedno premikalo med meditacijo. Pa mi ni bilo več jasno kaj se dogaja…ali si namišljam ali je to res mogoče? Je res mogoče, da se te angel tako fizično dotakne? In seveda je prišel čas, ko sem potrebovala bolj konkreten dokaz, da Hamied obstaja in da zares komunicira z mano. In sem ga prosila naj mi ga da. Kaj menite, sem ga dobila? Poglejte …

Bil je še en dan, ko sem bila napotena k stranki daleč, daleč v hrib nad Cerknim. Tako daleč v hrib, da je bilo konec poti in sem morala avto pustiti na vrhu hriba in se v petkah, vsa nejevoljna, češ kam so me spet poslali, podati po ozki potki petdeset metrov nižje do hiše, ki je zgledala, tako da se bo vsak čas podrla sama vase. Pred hišo je kadil in me čakal na pogled zelo čuden gospod, moja stranka. Še preden sem prišla do njega, sem se uspela dati v stanje radovednosti. Samo sebe sem spomnila, da me nejevolja še nikoli ni pripeljala do dobrih razpletov in si rekla, da se za vsem skupaj nedvomno skriva zanimiva zgodba. Odprla sem se sprejemanju in prijazno pozdravila možakarja, ki je ravno ugasnil cigareto, ko sem prišla do njega. Povabil me je v hišo in mi razložil, da je tukaj zato, ker čuva svojo sto-eno leto staro mamo, da sicer pa živi v dolini. Tla v hiši so bila čisto surova, neobdelana. Hiša je bila praktično en prostor, z majhno mizico, stolom, posteljo in krušno pečjo. Na postelji je spala mama, gospod je stal, jaz pa sem se usedla na stol. Takrat sem v kotu klopi, ki je objemala krušno peč, zagledala srednje veliko škatlo, na kateri je bil narisan angel. Takoj je pritegnila mojo pozornost. Zanimalo me je kaj je v njej. Gospod mi je ponosno povedal, da so to njegove angelske karte. Takih še nisem videla. Bile so dosti večje od običajnih. Dovolil mi je, da jih pogledam in si eno celo izberem. Ne boste verjeli kakšno karto sem izbrala? Karto s sporočilom angela čudežev Hamieda. Takrat sem se nasmejala in v srcu rekla Hamiedu »No, hvala ti…kam si me »zvlekel«, da si mi dal dokaz o svojem obstoju in najinem odnosu…ne bom več dvomila vate, vase, niti v naju.« In tako se je začelo čudežno sodelovanje med mano in angelom čudežev. Takrat me je izbral, da skozi mene pomaga ljudem, jih zdravi in jim predaja svoja sporočila. Poleg čudovitih meditacij, ki jih vodim skupaj z njegovo prisotnostjo, sem izjemno hvaležna in počaščena, da sem lahko kanalizirala njegova sporočila in jih oblikovala v angelske karte Čudež Srca. Karte dvigujejo našo vibracijo in nas usmerjajo na naši poti. Naravnost čarobne in čudežne so, tako kot je čarobna vibracija angela čudežev. Ker se Hamied pojavlja skozi vibracijo števila 48, je v kompletu 48 angelskih kart. 48 čudežev s pomočjo katerih nam Hamied prenaša svoje vodstvo.

Sama sem njegovega vodstva skozi kombinacijo števil 4 in 8 deležna praktično vsak dan. Od računa, ki je na primer 48,4 eur do avtomobila, ki me prehiti ravno v trenutku, ko razmišljam nekaj pomembnega in ima na registrski tablici 48 ali 844. Ko sem na primer nestrpno čakala na odgovor banke ali nama bodo z možem odobrili stanovanjski kredit, sem v trenutku, ko sem videla višino izračunane anuitete 488 eur mesečno, vedela, da bo kredit odobren. In je bil. Ko me je mož 11.09.2019 pripeljal na zadnji pregled pred porodom, ki je bil zaradi napovedanega carskega reza, dogovorjen za 13.09.2019 in ko je parkiral med dva avtomobila, ki sta oba imela registrsko tablico 48, sem takoj vedela, da bom verjetno rodila že tisti dan. In sem res. Ko sem posnela promocijski video za angelske karte Čudež Srca, sem vedela, da je odličen in bo dosegel svoj namen, takoj ko mi je mož, ki je snemal, povedal, da je video dolg 4,48 min. In še bi lahko naštevala…primerov angelskega vodstva ne zmanjka. Kako to? Preprosto…ko odpremo svoje srce angelski vibraciji, nam ta z veseljem vrne ljubezen in nas podpre tako, kot je v naše najvišje dobro. Ne verjamete? Izbira je vaša. Vedno! In tisto, kar boste izbrali, bo vaša resnica. In v svoje življenje boste privabili dokaze za njen obstoj. Zato vas vprašam še enkrat: »V kakšno resnico želite verjeti?«

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Postavitev družine

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Podarjam ti brezplačni priročnik!


V kolikor si to želiš, ti podarjam brezplačni priročnik 7 načinov kako prepoznaš, da so tvoji vodniki ob tebi in ti kažejo pravo pot. Izpolni spodnja polja in priročnik bo takoj priletel na tvoj e-poštni naslov.

Posebna meditacija

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Angelske karte

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in na vaš e-poštni naslov vam bom poslala navodila za plačilo.

Ko prodaja postane strast

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Posnetki meditacij in paketi

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in preusmerjeni boste na stran z navodili za plačilo.

Predavanja in delavnice

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Intuitivno svetovanje

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Čiščenje čaker

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Angelski reading

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Prijava na meditacijo

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in preusmerjeni boste na stran s podatki za plačilo. Pred prijavo prosim preverite prihajajoče termine in v obrazec napišite, na katere bi se radi prijavili.

Prijava na Ritual hoje po žerjavici

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in poslala vam bom navodila za plačilo.

Energijsko čiščenje prostorov

Energijsko čiščenje prostorov  je odvisno od mnogih dejavnikov in se zato vsakega primera lotim drugače. Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Nina in angeli na vašem dogodku

Vsak dogodek je drugačen, zato vas prosim, da izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.