Kako veš, da si zares zdrav?

Zdravje? Kaj ti pomeni ta beseda? Koliko časa je to samo beseda in kdaj postane zavedanje tistega, kar beseda prinaša? Žal je kolektivnost še vedno preveč na nivoju površinskega odnosa z besedo zdravje in veliko premalo na globini njene vibracije.

Zato se dogaja, da zdravje začnemo ceniti, tako kot večino stvari, šele takrat, ko ga izgubimo. Še vedno je bolečina tista motivacija, zaradi katere smo se pripravljeni spraviti iz cone udobja.

Kaj pa če bi te namesto bolečine raje motivirala zavest? Zavest? Kaj mislim s tem, se verjetno sprašuješ…zakaj nisem napisala, da bi te namesto bolečine motivirala korist, nagrada? Zato, ker enost na motivacijo ne gleda tako. Iz vidika enosti sta tako bolečina kot nagrada del ega. Nekaj, kar pije vodo takrat, ko nismo v stiku s seboj. Ko pa delamo na sebi, pa prebujamo svojo zavest in začenjamo prevzemati odgovornost za vse, kar se nam v življenju dogaja. Tako rečeno, začenjamo prevzemati odgovornost za svoje stanje zavesti. In bolj, ko je naša zavest prebujena, bolj zdravo bomo živeli. Bolj celovito bomo vibracijo zdravja razumeli in svoje zdravje bolj celostno negovali.

Veš kaj je pravzaprav prvotno pomenila beseda HEALTH (zdravje)? Pomenila je nekaj celega, nepoškodovanega…CELOST, če si dovolim kreirati besede 😊. Kako čudovit dokaz in hkrati zavedanje, da je zdravje veliko več kot samo zdravo fizično telo, pa čeprav največkrat ob besedi zdravje najprej pomislimo ravno na to, kajne? Torej, ko si voščimo »Na zdravje«, si pravzaprav zaželimo obilje vsega dobrega…da bi bilo naše življenje CELO…IZPOLNJENO…V RAVNOVESJU…da ni ničesar preveč ali premalo.

Da bo naše življenje celo, nepoškodovano, morajo biti zdrava vsa področja našega življenja. Moramo imeti zdrave misli, zdrava čustva, zdrave odnose, zdravo samopodobo, zdrave finance, zdrave projekte, zdrave navade…

Kako lahko poskrbim za toliko stvari…da bodo zdrave…me sprašuješ? Enostavno…tako, da poskrbiš, da bo zdrav tvoj stik s seboj! Da ne boš dovolil, da ima krmilo tvojega življenja v rokah tvoj ego in vsi nezavedni vzorci, ki jih kreira, ampak tvoj višji jaz, ki bo preko dela na sebi skrbel, da se bo tvoja zavest prebujala in zdravila tvoj ego in vse, kar je ta poškodoval.

Lao Tzu, znani kitajski filozof, ki je živel 2.500 let nazaj in je pisal o modrostih življenja, je rekel, da boš umrl tako kot boš živel! Če boš živel neprijazno, agresivno…bo tudi tvoja smrt takšna. Če boš življenje posvetil vibraciji duše, ljubezni, prijaznosti in odpuščanju, pa bo tvoj odhod iz fizičnosti usklajen s harmonijo in povsem naraven.

Kako lahko živiš usklajeno z dušno izbiro? Kako lahko živiš prijazno in v ljubezni? Tako, da umreš preden umreš 😊. S tem je mišljeno, da umre naša osebnost, ki se identificira z obliko…s svetom materialnosti in skozi identifikacijo kreira mnenje o sebi. Takrat se torej zgodi osvobojenost od ega.

Poleg ljubezni, odpuščanja in prijaznosti je za naše zdravje izjemno pomembna NENAVEZANOST na stvari, ljudi, okoliščine, želje…Ko smo zares v stiku s seboj, smo povezani s sabo. In edino iz tega stika lahko kreiramo zdravo povezanost s svetom, katere bistvo je ravno nenavezanost! Ko nismo navezani na nekaj, se zavedamo, da lahko živimo tudi brez tega. Ne pogojujemo svojega notranjega stanja s prisotnostjo tega.

Na zdravje kot celoto pa izjemno pozitivno vpliva tudi PRISOTNOST. Logično, saj zavedanje trenutka tukaj in zdaj zdravi in podpira, da ostajamo v stiku s seboj. Ko smo prisotni, smo lažje nenavezani in lažje odpuščamo in živimo prijazno, v ljubezni.

Več časa, ko živimo v zavedanju prisotnosti, bolj zdrav je naš imunski sistem in manj verjetnosti je, da zbolimo. Zato je za pot ozdravljenja izjemno pomembno, da naredimo premik v zavesti in začnemo živeti v zavedanju prisotnosti.

Nisi torej zdrav, če je zdravo tvoje telo. Zdrav si, ko je zdravo tvoje življenje. In tvoje življenje bo zdravo, ko ne boš zdravil samo simptomov, zato ker prinašajo bolečino, katere ne želiš, ampak boš zdravil vzroke teh simptomov. Zdravljenje vzrokov pa ne bo samo odneslo bolečine, temveč bo prebudilo tvojo zavest.

Glede na prebrano…kaj bi rekel od 1 do 10…kako zdrav si? Če si želiš, da bo tvoje življenje ostajalo zdravo, dobrodošel v mojem svetu. Tukaj je celost zakon 😊in tako tudi delamo. Celostno, na vseh nivojih. Zato so spremembe trajne in osvobajajoče.

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Postavitev družine

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Podarjam ti brezplačni priročnik!


V kolikor si to želiš, ti podarjam brezplačni priročnik 7 načinov kako prepoznaš, da so tvoji vodniki ob tebi in ti kažejo pravo pot. Izpolni spodnja polja in priročnik bo takoj priletel na tvoj e-poštni naslov.

Posebna meditacija

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Angelske karte

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in na vaš e-poštni naslov vam bom poslala navodila za plačilo.

Ko prodaja postane strast

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Posnetki meditacij in paketi

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in preusmerjeni boste na stran z navodili za plačilo.

Predavanja in delavnice

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Intuitivno svetovanje

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Čiščenje čaker

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Angelski reading

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Prijava na meditacijo

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in preusmerjeni boste na stran s podatki za plačilo. Pred prijavo prosim preverite prihajajoče termine in v obrazec napišite, na katere bi se radi prijavili.

Prijava na Ritual hoje po žerjavici

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in poslala vam bom navodila za plačilo.

Energijsko čiščenje prostorov

Energijsko čiščenje prostorov  je odvisno od mnogih dejavnikov in se zato vsakega primera lotim drugače. Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Nina in angeli na vašem dogodku

Vsak dogodek je drugačen, zato vas prosim, da izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.