Kako živeti kot v raju na Zemlji?

Kako živeti kot v Raju na Zemlji?

 Bi šli? Živeti v Raj na Zemlji, če se ponudi priložnost…?

Kje pa je to? In kako je tam? Kako je živeti kot v Raju?

Če vprašaš natakarico Nero iz Bobovišča na Braču, je raj na zemlji točno tam. V tej mali uvali, odmaknjeni od vrveža, ki mu iz navade rečemo življenje. To je njen raj. In raj od vsakega, ki pride tja. Zato, ker je tam mir…in zato, ker življenje počasneje teče…

Pa bi se vsi strinjali s tem? Da je raj tam, kjer ne hitimo in je mir? Verjetno ne. Moja dva sinova nedvomno ne. In ne bi veliko zgrešila, če bi v skupino tistih, ki se ne bi strinjali z mano, dala vse najstniške dušice.

Rajev na zemlji je toliko kot je ljudi, bi rekla. Ja in s tem nedvomno ne bi zgrešila. Toliko kot nas je, tistih, ki lahko kreiramo lastno mnenje, toliko je definicij kaj je Raj na zemlji.

Ali potem takem lahko rečemo, da vsi živimo v raju? Vsak v svojem?

Neeeee….Žal ne. Velika večina ljudi hrepeni po tem, da bi živeli kot v raju. In veste kaj…to hrepenenje ustvarja ego. Ego je žal tudi tisti, ki kreira definicijo raja na zemlji. Enim vztrajno šepeta, da je raj na zemlji tam, kjer ni treba hoditi v službo, ker imaš toliko denarja, da si lahko privoščiš karkoli želiš. Spet druge prepričuje, da bi bilo živeti kot v raju takrat, ko v njihovem življenju ne bi bilo ljudi, ki jim gredo na živce in odnosov, ki jim jemljejo energijo. Nekateri verjamejo, da je raj tam, kjer so njihovi otroci uspešni in vsi ljubljeni na varnem in zdravi.

Skupno vsem iluzijam o raju, ki nam jih prodaja ego pa je, da vse temeljijo na predpostavki, da trenutno še nismo v raju. In da se morajo za to, da bomo živeli kot v raju, spremeniti okoliščine v katerih živimo.

Pa je to res? Poglejmo od bližje…

Vsi ste že kdaj zamenjali okoliščine, je res? In ste odšli nekam, kjer je bilo tako lepo, lepo…kot v raju. Pa ste se tam dejansko po določenem času, zares počutili kot v raju? Morda je uspelo za kratek čas…dan, dva…teden…mesec…odvisno s kom in kam ste zares odšli. Vendar dejstvo, ki kot ena in edina resnica ostaja nespremenjeno je, da po določenem času, naš notranji svet vpliva na okoliščine, v katerih smo in jih spreminja na svojo vibracijo. Čez čas se tudi v raju pojavijo ljudje, ki nam gredo na živce…občutki, ki nas spravljajo v slabo voljo in stvari, ki nam preprosto stojijo na poti.

Kakšna je torej pot do Raja na Zemlji in kje se kupi vozovnico do tam?

Vozovnici se reče delo na sebi….Pot pa je tista, ki vodi v tvoje srce in odklepa vrata tvojega življenja. Jaaaa…Ko smo v stiku s seboj, smo v Raju. Raj je torej tam, kjer sem Jaz. Ko rečem Jaz, mislim Sebe, v polnem zavedanju trenutka tukaj in zdaj in polnem sprejemanju vsega, kar je.

Takrat ni pomembno kje sem, ker je moj notranji svet zdrav. In ker je zdrav kreira točno tisto, po čemer hrepeni moja duša. Ko rečem, da duša hrepeni, ne mislim, da zares hrepeni. Tega duša ne počne. Duša se zaveda svoje večnosti in samo čaka na prostor, da se ego umakne in lahko ona začne živeti svojo izbiro.

Povabim te draga dušica, da se odločiš živeti kot v raju. Vstopnico dobiš v mojem svetu. Dobrodošla. Čez poletje še posebej prijazno povabljen/a v Angelsko Poletje, kjer se bomo učili kako skozi vodstvo tvojih nebesnih vodnikov, ostati v stiku s seboj in znati vedno in povsod živeti kot v Raju. Prideš?

 

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Postavitev družine

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Podarjam ti brezplačni priročnik!


V kolikor si to želiš, ti podarjam brezplačni priročnik 7 načinov kako prepoznaš, da so tvoji vodniki ob tebi in ti kažejo pravo pot. Izpolni spodnja polja in priročnik bo takoj priletel na tvoj e-poštni naslov.

Posebna meditacija

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Angelske karte

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in na vaš e-poštni naslov vam bom poslala navodila za plačilo.

Ko prodaja postane strast

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Posnetki meditacij in paketi

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in preusmerjeni boste na stran z navodili za plačilo.

Predavanja in delavnice

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Intuitivno svetovanje

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Čiščenje čaker

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Angelski reading

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Prijava na meditacijo

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in preusmerjeni boste na stran s podatki za plačilo. Pred prijavo prosim preverite prihajajoče termine in v obrazec napišite, na katere bi se radi prijavili.

Prijava na Ritual hoje po žerjavici

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in poslala vam bom navodila za plačilo.

Energijsko čiščenje prostorov

Energijsko čiščenje prostorov  je odvisno od mnogih dejavnikov in se zato vsakega primera lotim drugače. Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Nina in angeli na vašem dogodku

Vsak dogodek je drugačen, zato vas prosim, da izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.