Nebesni Vodniki – Kdo so in kako nas vodijo?

Verjamete v svoje nebesno vodstvo? Da vas nekdo varuje in usmerja? In si želi vašega poziva na pomoč? Da se z njim povežete in ga prosite, da vas podpre na vaši poti. Verjamete, da je to mogoče?

Verjemite, je. Čisto mogoče in čisto resnično. Bolj, ko boste v to verjeli, bolj boste odprti za nebesno vodstvo. In bolj, ko boste odprti, več vodstva boste prejeli in zaznali. In vaše življenje bo tako postalo lahkotnejše. Dvignili se boste na vibracijo jasnosti in radosti. In veste kaj? Opazili boste več priložnosti za izpolnitev svojih sanj in se ob njih počutili pogumno in pripravljeni za akcijo. Ne boste stali na mestu, ampak boste šli lažje naprej. Ne boste samo obstajali, ampak dejansko živeli. In kako je to mogoče, boste vprašali? Preprosto in samo zato, ker nas naši nebesni vodniki povežejo z našim bistvom. Vrnejo nas nazaj k sebi in nas uskladijo z našim dušnim planom. Zato.

Prvi nebesi vodnik, ki je z nami od rojstva je naš angel varuh. Angel varuh je samo naš. To ni nek splošni angel, ampak je vibracija, ki obstaja samo zato, da nas varuje in vodi. Vendar, če se z njim ne povezujemo, ne bo zelo aktiven. Posredoval bo v primerih, če bi bili v smrtni nevarnosti, pa še ne bi bil naš čas in trudil bi se, da nam pokaže smer, ki je prava za nas, vendar, če ne bi delali na stiku s seboj, ga žal ne bi slišali, opazili in razumeli.

Zato je izjemno pomembno, da se s svojimi vodniki povezujemo. Kako? Preprosto skozi meditativno prakso. Vsak dan se lahko zavestno odločimo, da nekaj trenutkov svojega časa izkoristimo za stik s seboj v tišini. Ko smo sami s seboj, v tišini svojega obstoja, se lahko na vseh nivojih povežemo s prošnjo angelu varuhu, in ostalim vodnikom seveda, da naj nam dajo znak, da so z nami. V mislih jim lahko predamo vse svoje želje in vprašanja. Z njimi se preprosto lahko pogovarjamo kot s svojim najboljšim prijateljem ali prijateljico in se potem z zaupanjem odpremo, da bomo deležni vodstva. Na kakšen način povem malo kasneje. Najprej še nekaj o tem kdo vse so lahko naši vodniki.

Medtem, ko je angel varuh z nami od začetka do konca zemeljske inkarnacije, so ostali vodniki po navadi z nami le določeno obdobje. Takrat, ko jih najbolj potrebujemo. Naši vodniki so lahko praktično vsi prebivalci nebesnega stvarstva, od angelov, vilinskega sveta, zmajev, boginj, do vnebovzetih mojstrov.

Naši vodniki so tudi živali. Sploh, če srečate neko nenavadno žival, za katero ni običajno, da je v vaši bližini, je to že lahko znak, da je ta žival vaš vodnik. Če jo srečate več kot enkrat, pa že imate dokaz, da si ta vodnik v obliki totemske živali želi vaše pozornosti. Ni nujno, da jo srečate živo. Lahko jo enkrat srečate v realni podobi, spet drugič vidite na kakšni fotografiji ali pa o njej nekdo pripoveduje. Pojavne oblike vodstva so lahko zelo različne. Naši vodniki izbirajo različne načine, da pritegnejo našo pozornost. Ker je naša zavest dosti nižja od njihove, jih ne moremo slišati. Zato so vodniki izjemno kreativni in znajo uporabiti veliko komunikacijskih kanalov. Če so okoli vas bele živali, je to prav poseben znak, da je ta žival vaša vodnica.

Kako preveriti kakšen pomen nosi določena žival? Preprosto tako, da na spletu v brskalnik vtipkamo »totemski pomen in ime živali« ter si preberemo različne razlage. Totem pomeni sveti simbol in živali so nedvomno močan medij dušnega vodstva.

Totemski pomen pa imajo tudi rastline, zato so tudi one lahko v določenem trenutku izbira naše duše, da nam na tak način želi nekaj sporočiti.

Vodniki, ki se jih sama najbolj razveselim, pa so tisti, ki so del naše družinske duše. To so naši predniki. Naši dedki in babice, naši starši, sorojenci ali celo sorodniki, ki jih nismo poznali. In v trenutku, ko to pišem, sedim za mizo v naši hiški na morju. Hiška je last moje pokojne babice Nate, ki je moja vodnica. In v tem istem trenutku moja hči odpre predal omare in vzame ven papirnate okraske, ki sta jih moja starejša sinova oblikovala  z mojo babico, ko smo skupaj preživljali neprecenljive trenutke na morju. »Poglej mami…kako je to lepo…Kaj pa je to?« me vpraša medtem, ko iz predala zlaga okraske. V trenutku mi je jasno, da me je Nata prišla objet. Neprecenljiv občutek večnosti objet v najtoplejšo odejo ljubezni. Ja, tako se zaznava nebesno vodstvo. Vez s tistimi, ki smo jih imeli radi in jih ni več je najmočnejša, pa čeprav najbolj nevidna. In zato so lahko naši vodniki tudi tisti sorodniki, s katerimi nismo imeli močne povezanosti, ko so bili še živi, ali pa jih sploh nismo poznali. Njihov namen in naš skupni dušni dogovor je, da nas lahko bolje podprejo iz višje vibracije, kot pa bi nas v času zemeljske izkušnje. Ko smo v telesu, igra velik del našega obstoja naš ego, ki velikokrat ne zmore takšne podpore kot nam jo duša lahko izkaže skozi ljubeče vodstvo iz enosti. Zato se zavedajte drage moje dušice, da je zemeljski konec lahko pravzaprav začetek drugačnega in bolj poglobljenega odnosa med vami in vašo ljubljeno osebo. In zavedajte se, da mora vsaka duša vsakič, ko se rodi, izpolniti svoj plan. In ko je zemeljski plan izpolnjen, se začne izpolnjevanje nebesnega.

Kako nas torej vodijo naši vodniki?

Nedvomno vedno izberejo način, ki ga bo naš nezavedni um najlažje prepoznal in prenesel zavednemu umu, da ga bo ta lahko razumel 😊. Najbolj splošne oblike vodstva so manifestacije srčkov, peresc, štiriperesnih deteljic in števil na naši poti. Bolj specifične oblike pa so tiste, ki so značilne za našega vodnika ali naš odnos z njim. Vodniki uporabljajo različne kanale, da z nami komunicirajo. Lahko je to besedilo pesmi, ki jo slišimo, sporočilo knjige, ki jo beremo, beseda nekoga, ki ga srečamo ali sanje, ki jih sanjamo. Praktično vse iz naše fizične realnosti je lahko medij naših vodnikov. Poglejte na primer moj predzadnji primer vodstva. Zadnji je bil, kot ste videli ravnokar, od moje babice 😊. Nekaj dni nazaj sem razmišljala o konkretnem dogodku, ki ga nameravam organizirati in sem se v mislih in seveda tudi ostalih nivojih, čustvenem in energijskem, povezala s svojo vodnico belo pavico. Prosila sem jo za znak, da gre moje razmišljanje glede organizacije dogodka v pravi smeri. Nekaj ur kasneje sem prejela sporočilo od svojega soseda. Poslal mi je fotografijo. Na njej sta bila dva bela pava. Živa. Poleg fotografije je napisal: »Evo ga beli pav…pri prijateljih…takoj sem se spomnil nate, ker sem zadnjič videl, da si dobila kip bele pavice.« Zahvalila sem se njemu in svoji pavici. Zdaj vem, da je ideja glede dogodka prava in bom resnično lahko podprla veliko dušic. In ker sem dobila vodstvo, se je moje zaupanje poglobilo. In ker sedaj bolj zaupam, bo moje delovanje bolj fokusirano in na koncu dogodek izpolnjen v popolni celoti svojega namena. Razumete sedaj kako močan vpliv imajo naši vodniki na naše življenje? Zaradi njih je naše delovanje lahko dosti bolj usklajeno z našim dušnim planom. In od tega imajo na koncu korist vsi, ki so z nami v interakciji. Neprecenljivo.

Še en zelo jasen način vodstva naših vodnikov pa lahko kreiramo kar sami. Ko postanemo ponosni lastniki enega izmed vrsto različnih kompletov angelskih kart, lahko preko kart zaprosimo za vodstvo in odgovore tudi naše vodnike. Že imate svoj komplet angelskih kart? Sama imam veliko različnih kompletov. Z nekaterimi se lažje povežem in jih bolj razumem kot druge. Najbolj jasno vodstvo pa seveda zaznavam skozi moje angelske karte Čudež Srca, ki sem jih kanalizirala sama. Hvaležna sem, da je eden mojih glavnih vodnikov prav angel čudežev Hamied, ki me je izbral, da sem zemeljski glasnik njegovih sporočil.

Spodbujam vas, da vstopite v svet nebesnih vodnikov in se povežete s svojimi. Boste videli, ko ste enkrat na tej poti, niste nikoli več sami.

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Postavitev družine

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Podarjam ti brezplačni priročnik!


V kolikor si to želiš, ti podarjam brezplačni priročnik 7 načinov kako prepoznaš, da so tvoji vodniki ob tebi in ti kažejo pravo pot. Izpolni spodnja polja in priročnik bo takoj priletel na tvoj e-poštni naslov.

Posebna meditacija

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Angelske karte

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in na vaš e-poštni naslov vam bom poslala navodila za plačilo.

Ko prodaja postane strast

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Posnetki meditacij in paketi

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in preusmerjeni boste na stran z navodili za plačilo.

Predavanja in delavnice

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Intuitivno svetovanje

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Čiščenje čaker

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Angelski reading

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Prijava na meditacijo

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in preusmerjeni boste na stran s podatki za plačilo. Pred prijavo prosim preverite prihajajoče termine in v obrazec napišite, na katere bi se radi prijavili.

Prijava na Ritual hoje po žerjavici

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in poslala vam bom navodila za plačilo.

Energijsko čiščenje prostorov

Energijsko čiščenje prostorov  je odvisno od mnogih dejavnikov in se zato vsakega primera lotim drugače. Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Nina in angeli na vašem dogodku

Vsak dogodek je drugačen, zato vas prosim, da izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.