Novo leto…nova IZBIRA…

Kaj bo pa letos drugače? Česa niste vzeli s seboj v novo leto in ste pustili staremu, da ostane tam za vedno? Koliko zaobljub ste si zapisali? Kaj vse ste se odločili za leto, ki je pred vami? Kako boste izklesali svoje življenje, da bo bolj vaše kot lani? Je motivacija na višku? Pripravljeni na akcijo? Ste že začeli?

Dovolite mi, da vas za trenutek vrnem na začetek lanskega leta…Pojdite z mano…v mislih, srcu in z vsako celico svojega telesa, se spomnite sebe na začetku lanskega leta…Ste? No, kar dajte…zamižite, naredite nekaj globokih vdihov in izdihov ter se odpeljite na začetek lanskega leta…Kaj vse ste si obljubili? Je bilo podobno kot letos? Ste bili enako motivirani?

Pa se odpeljimo še na zaključek lanskega leta…na enak način…Zaprite oči, nadaljujte z zavestnim dihanjem in se potopite v zaobljube iz začetka leta…So na koncu leta ostale le sanje ali ste jih pretvorili v uresničene cilje?

Karkoli se je zgodilo iz vaših zaobljub v začetku lanskega leta je posledica vaših izbir v lanskem letu. V vsakem trenutku ste izbirali in na koncu manifestirali svojo izbiro. In dejstvo je, da se iz tega lahko veliko naučite…Vabim vas, da pogledate katere cilje ste uresničili in analizirajte kaj je vplivalo na pozitiven razplet…Kje ste črpali moč in voljo…kaj vas je gnalo naprej…kaj je podpiralo vašo vztrajnost? In seveda poglejte tudi vse, kar je šlo po vaši interpretaciji »narobe« in se ni manifestiralo tako kot ste si želeli…Dovolite si slišati svoj notranji glas, ki vam bo zaupal kaj vas je oviralo, česa je bilo premalo ter česa morda preveč? In seveda se vprašajte, v kolikor ste si tudi letos postavili isti ali podoben cilj, po navadi je obarvan v zdrav način življenja 😊, kaj lahko letos naredite in delate drugače…kakšno podporo potrebujete, da boste vztrajali do konca? Če si niste postavili istih neuresničenih ciljev od lani, se vprašajte kako to? Kaj je bilo lani drugače, da ste si nekaj želeli doseči in zakaj temu ni več tako…kako ste se spremenili, da sedaj drugače gledate na določeno stvar…?

Večinoma se cilji ne uresničijo iz dveh razlogov. Prvič, ker niso v polnosti usklajeni z našimi vrednotami. In največkrat tega niti ne vemo, saj ne delamo na sebi in se s takimi vprašanji ne ukvarjamo. In drugič, ker ne delamo redno na svoji dušni in miselni kondiciji. Za obe področji je izjemno pomembna in dragocena podpora dobrega coacha.

In seveda poglejte nove cilje in zaobljube…tiste, ki ste jih postavili prvič…Kakšen je vaš odnos do njih? Jih gledate sramežljivo, morda z malce strahu…ali s polno žlico motivacije in zaupanja v dober rezultat? Dragoceno se je vprašati kaj vam te zaobljube prinašajo v vaše življenje? Kaj je zadaj, za željo, ciljem, zaobljubo…? Zakaj vam je to nekaj pomembno? In naslednje dragoceno vprašanje je nedvomno kako boste prišli na cilj in kakšna naj bo pot? Kateri so vaši potenciali, ki vas bodo podprli na poti letošnjega leta in kakšne morebitne ovire obstajajo ali se lahko pojavijo skozi čas? Osredotočite se tako na vaše notranje potenciale in ovire kot zunanje…Kako lahko motivirate ali ovirate sebe ter kako vas lahko podprejo ali ovirajo okoliščine in drugi ljudje?

Pojdite na zmenek s svojimi prepričanji in raziščite katera podpirajo vašo izbiro za letošnje leto in katera so tista, ki bodo skušala nagajati in vas upočasnjevati 😊. Prepričanja so namreč tista, ki neposredno vplivajo na vaša dejanja, zato je izjemno pomembno, da se z njimi zavestno ukvarjate. Najboljši način je vsekakor ponovno s podporo dobrega coacha. Če se boste pogovarjali sami s seboj, se boste pretežno zadrževali v svojem zavestnem umu. Tega je 10% in vsega po večini poznate, zato ne boste odkrili nič tako zelo dragoceno novega, kar bi vas lahko na vaši poti podprlo. V kolikor pa boste za pogovor s samim seboj najeli coacha, pa boste popeljani v najveličastnejše sobane vašega nezavednega uma. Tega je 90% in tam se skrivajo vsi vaši potenciali in prave ovire. Brez potopa v nezavedni um, ne boste uresničili svojih zaobljub in boste naslednje leto začenjali iz iste točke kot letos ali celo kakšen korak nazaj 😊. Žal.

Resnica je taka, da v življenju ni nemogočih poti, so samo nemogoči izgovori. In na vas je kaj boste izbrali. Ali boste izbrali izgovor zakaj ne, zakaj ne morete, zakaj še ni pravi čas…ali boste izbrali zaupanje v to, da zmorete in boste iskali rešitve kako ste lahko pot do cilja. Vsakič, ko izberete izgovor, si podarite en velik NE. Sebi in svojemu življenju. Ostajate opazovalec, namesto igralec. Vsakič, ko se izognete izgovoru, izbirate sebe in svoje življenje usklajujete s svojim dušnim planom. Postajate igralec. Prevzemate kontrolo in to na pravi način. Kontrolo iz vibracije kreatorja, ki zaupa, da se vse dogaja v njegovo najvišje dobro in verjame v polnosti, da če nekaj ne gre »po planu«, ne gre po planu z razlogom. In ta razlog ni, da se je svet obrnil proti njemu in da se življenje dogaja njemu in ima zato dovoljenje, če ne celo obveznost, da postane žrtev in začne hrepeneti po kontroli okoliščin, ki bi iluzorno potešila njegov občutek nemoči v katerem se je znašel samo zato, ker je izbral izgovor, namesto poti. Žrtev ostaja pasivna in živi v iluziji. Ne izkuša življenja. Ga zares samo opazuje. In medtem ko opazuje razvija vedno več nesprejemanja okoliščin, ki jih ne mara. In tako iz te pasivne pozicije vedno bolj verjame, da je žrtev okoliščin, namesto da bi uzrla pravo resnico, ki je, da so okoliščine le posledica oblasti njenega ega in da ima v vsakem trenutku novo možnost izbire. V vsakem trenutku lahko začne izbirati sebe. Prvi korak izbire je, da sprejme odgovornost do sebe. Ko izbere odgovornost do sebe, jo neha prelagati na druge, na okoliščine. Takrat gre v polno sprejemanje vsega, kar je. Takrat začne verjeti, da se življenje ne dogaja njej, ampak za njo. In takrat se začne transformacija iz pasivnega opazovalca, vloge žrtve, v aktivnega kreatorja svoje dušne poti. Takrat ni več prostora za izgovore, ampak samo še prostor za sprejemanje vsega, kar je in iz tega kar je in kar življenje prinaša, nastaja prostor za zavedanje, da je prava kontrola ravno v tem, da se zavedaš svoje izbire. Ko se zavedaš, da imaš vedno izbiro kako boš interpretiral življenje, se zaveš, da si na koncu vedno ti tisti, ki bo odločil kaj boš iz tega, kar življenje prinaša, naredil. In tako življenje ni več lepo samo takrat, ko sije sonce ali grdo takrat, ko dežuje, temveč je vedno samo življenje. Tvoje življenje, ki se dogaja zate. Dogaja z namenom, da te uči in pelje nazaj k sebi.

Zato te draga duša povabim, da letos ne opazuješ življenja, ampak ga okušaš. Pojdi v akcijo. Naredi plan, poišči podporno okolje in začni živeti svojo pot. Bodi pot, ne izgovor. Okušaj, testiraj, raziskuj, uči se. Več sprejemaj, manj interpretiraj. Manj misli, več deluj. In ko hodiš, korakaj z ljubeznijo!

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Postavitev družine

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Podarjam ti brezplačni priročnik!


V kolikor si to želiš, ti podarjam brezplačni priročnik 7 načinov kako prepoznaš, da so tvoji vodniki ob tebi in ti kažejo pravo pot. Izpolni spodnja polja in priročnik bo takoj priletel na tvoj e-poštni naslov.

Posebna meditacija

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Angelske karte

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in na vaš e-poštni naslov vam bom poslala navodila za plačilo.

Ko prodaja postane strast

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Posnetki meditacij in paketi

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in preusmerjeni boste na stran z navodili za plačilo.

Predavanja in delavnice

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Intuitivno svetovanje

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Čiščenje čaker

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Angelski reading

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Prijava na meditacijo

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in preusmerjeni boste na stran s podatki za plačilo. Pred prijavo prosim preverite prihajajoče termine in v obrazec napišite, na katere bi se radi prijavili.

Prijava na Ritual hoje po žerjavici

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in poslala vam bom navodila za plačilo.

Energijsko čiščenje prostorov

Energijsko čiščenje prostorov  je odvisno od mnogih dejavnikov in se zato vsakega primera lotim drugače. Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Nina in angeli na vašem dogodku

Vsak dogodek je drugačen, zato vas prosim, da izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.