Vikend Zate - Prebudi Modrost v Sebi

Vikend zate v aprilu je žal že mimo. Spremljaj to stran, da ugotoviš, kdaj se zopet srečamo, da se nam lahko pridružiš!

Vikend Zate -
Prebudi Modrost v Sebi

Vikend zate v aprilu je žal že mimo. Spremljaj to stran, da ugotoviš, kdaj se zopet srečamo, da se nam lahko pridružiš!

Nepozabni vtisti z zadnjega vikenda

Moje srce je polno milosti in hvaležnosti, da sem lahko držala prostor tridesetim dušicam, ki
so tri dni predano, z odprtim srcem in umom, sledile mojemu vodstvu in na koncu prebudile
več sebe, na svoji poti Resnice. Doživeli smo vse, kar je bilo zapisano, da bomo in še
mnogo, mnogo več.

Enost, hvala za vse. Piran, pridemo spet!

Draga dušica…ženska ali moška…ustavi se in pridi z mano na vikend zate, v prelepem slovenskem mestu Piran.

Predstavljaj si…da se čas ustavi. Da se ustavi tvoje ustaljeno življenje in vse obveznosti z njim. Predstavljaj si, da se za tri dni umakneš v raj…V raj, kjer si ves čas pomembna samo ti, draga dušica…kjer si ves čas na prvem mestu…kjer se vse dogaja zate in to z enim in edinim namenom…da boš bolje.

Predstavljaj si prečudovit umetniško navdahnjen hotel, ki je prežet z vibracijo enosti, dimenzijo prisotnosti tukaj in zdaj ter na vsakem koraku sporoča, da si vredna in si zaslužiš ljubezen.

Predstavljaj si svež pomladni morski zrak, šepet valov, nežen dotik sončnih žarkov in skrivnosten stik z vibracijo delfinov…

Predstavljaj si čudovito podporno okolje dušic, ki vibrirajo na isti vibraciji kot ti…nepozabna predavanja…magične meditacije…kanalizirana zdravljenja in prebujajoče delo na sebi…

Predstavljaj si, da zaradi tega vikenda v Piranu, nikoli ne boš več ista…

Predstavljaj si…da boš našla sebe in odgovore na vprašanja, ki bodo zaprli vrata tvojim dvomom in strahovom ter vnesla moč in jasnost na tvojo pot.

"Ko enkrat najdeš sebe, ne moreš ničesar več izgubiti!."

Vse to, kar si si predstavljala draga dušica, lahko postane resnično že zelo kmalu…

če se ustaviš in vzameš nekaj trenutkov zase, na vikendu zate. 

Prijazno in navdušeno te povabim, da ustaviš čas in se mi od 12. do 14. aprila pridružiš v Art Hotel Tartini, v Piranu na Vikendu Zate: Prebudi Modrost v Sebi.

Zaupaj mi, da je vse mogoče…Kako to vem? Preprosto zato, ker te vesolje vedno podpre pri vsem, kar navduši tvojo dušico. In če že sedaj čutiš vznemirjenje, potem zaupaj, da boš našla pot in prišla doživet nepozabni Vikend Zate – Prebudi Modrost v Sebi.

Program Vikenda Zate - Prebudi Modrost v Sebi

Petek – 12.4.2024
 • 16.00h –17.00h: Prihod v hotel in namestitev po sobah
 • 17.15h – 18.45h: Spoznavni krog in lahkoten uvod v vikend
 • 19.00h – 20.15h: Okusna večerja
 • 20.30h: Vodena meditacija
Sobota – 13.4.2024

Točen program po urah bo znan ob prihodu v hotel. 

Vsebina dneva: predavanje, delavnica, sprehod v svet delfinov, kanalizirana meditacija na plaži z modrostjo delfinov, vožnja z ladjico do lokacije, kjer živijo delfini, čas zase v svobodi

Za sprehod v svet delfinov bo poskrbel izjemni Center o delfinih Morigenos. 

Zakaj bodo delfini del Vikenda Zate? Ker poznajo modrost življenja in so pripravljeni podpreti tvoj stik z modrostjo, ki živi v tebi. Če delfin vstopi v tvoje življenje kot vodnik, je to znak, da je čas za ljubezen do sebe in še mnogo več…

Nedelja – 14.4.2024

Točen program po urah bo znan ob prihodu v hotel.

Vsebina dneva: delavnica, kanalizirana meditacija

14.30h – 16.00h: zaključni krog hvaležnosti, izmenjava prebojnih modrosti in nežen pozdrav izjemnemu vikendu

Naša izjemna lokacija bo Art hotel Tartini

»V središču čudovitega obmorskega mesteca Piran se nahaja butični hotel s 46 umetniško zasnovanimi in edinstveno oblikovanimi sobami, ki so popolna destinacija za odklop na slovenski obali. Hotel ima edinstven koktajl bar, ki se razteza na treh več nivojskih terasah s prečudovito naravno kuliso, nahaja se le streljaj od mestnih plaž in hkrati v bližini vseh kulturnih znamenitosti. Vsaka soba je opremljena z izvirnimi umetniškimi deli priznanega slovenskega umetnika JAŠE, ki svojo umetniško zgodbo razkriva tudi v vseh javnih hotelskih prostorih. Umetelno oblikovana notranjost sob omogoča nov pristop k vključevanju umetnosti v bivalno okolje.« (iz spleta)

Art Hotel Tartini je ravno zaradi svoje umetniške zgodbe, ki ponazarja dimenzijo enosti in te vrača v stik s prisotnostjo tukaj in zdaj, popolna destinacija za Vikend Zate – Prebudi Modrost v Sebi. 

In jasno, da ne bo naključje katero sobo boš dobila, draga dušica…v njej bo sporočilo zate, ki bo po vsej verjetnosti tudi rdeča nit tvoje transformacije. 😊

POMEMBNO: Zaradi rezervacije sob, so prijave možne le do 1.3.2024. Število mest za vikend zate je omejeno, tako da pohiti s prijavo.

Pokukaj v hotel:

Če ponoviva, kaj vse dobiš:

Tvoja investicija vate je samo 318 eur

(za prijave do 1. marca 2024)

Cena vključuje:

 • 2x polpenzion v dvoposteljnih sobah – na meniju bo lahkotnejša, brezmesna hrana
 • Celoten program, moje vodenje in podporo
 • Sprehod v svet delfinov pod vodstvom Morigenos centra o delfinih
 • Vožnjo z ladjico

Dodatne informacije:

 • Sobe so dvoposteljne. V kolikor bi želela biti v sobi sama, je doplačilo 70 eur. Skupaj torej 388 eur. Če prideš s prijateljem / prijateljico / partnerjem mi sporoči s kom bi želela biti v sobi. 
 • Plača se lahko v dveh obrokih: prvi obrok se poravna najkasneje do 20. 2. in drugi najkasneje do 20. 3. 2024.
 • Enkratni znesek se poravna najkasneje do 20. 3. 2024.
 • Parkira se izven Pirana – več info dobiš ob prijavi.
 • Kosilo si organiziraš v svobodi, kakor tisti dan zavibrira s tabo. 😊

Vikend zate v aprilu je žal že mimo. Spremljaj to stran, da ugotoviš, kdaj se zopet srečamo, da se nam lahko pridružiš!

Mnenja zadovoljnih dušic, ki so že sodelovale z mano

Mateja C.

»Draga moja, Nina! Ravno včeraj sem na sprehodu razmišljala, kako sem skupaj s tvojo usmeritvijo, drugačnostjo, odprtostjo, širino in znanjem napredovala in kako sem zadovoljna s sabo in s svojim življenjem. Najbolj hvaležna sem ti, da me potolažiš, ko to potrebujem in brcneš v rit, ko potrebujem to. S teboj sem se naučila ceniti svoje moči, uživati v trenutku, se oboževati in se razvijati na načine, ki jih prej nisem videla. Tvoj vpliv na moje življenje je resnično neprecenljiv. Rada te imam in komaj čakam, kaj imava “zmenjeno” za 2024

Urška L.

»Nina hvala tebi za tvoj trud in predanost, da kreiraš moje cilje in želje z mano. Razmišljala sem kako se bom zahvalila dušicam, ki mi veliko pomenijo, in izbrala sem 3 hvaležnosti, za katere sem hvaležna pri tebi. Hvaležna sem, ker sem lahko s tabo avtentična. Hvaležna sem, da sem lahko tvoja učenka. Hvaležna sem, da te poznam in si del mojega življenja.  In hvaležna sem…. Lahko bi naštevala. Hvala ker si. Hvala za čudovito 2023 in komaj čakam kaj nama prinaša 2024. Rada te imam.«

Lidija H.

»Lansko Angelsko poletje je bilo zame angelsko, čudežno, podpirajoče in navdihujoče. Kot bi se mi odprla vrata v  drugačno, vendar še kako znano, varno in z resnično ljubeznijo podprto, dimenzijo doživljanja vsakdana. 

Posebej pa se me je dotaknila Ninina neverjetna predanost delu, njena volja in vera v Ljubezen, ki nam jo je v lanskem Angelskem poletju predajala skozi vsakotedenske čudežne in zdravilne meditacije, ki so nas udeležence posebej povezale, hkrati pa vsakemu nudile varni osebni prostor za napredek, razvoj in izražanje občutij, mnenj.

Dotaknila se me je tudi Ninina osebna, srčna podpora nam, ne samo prek meditacij, ampak vseskozi, ko nas je sprejela resnično takšne kot smo, ko jo je zanimalo naše doživljanje, mnenje, počutje, ko se je s sočutjem odzvala na naše komentarje, dileme, ...ko je bila osebno z nami skozi poletje. To se lahko samo čuti. Hvala, Nina.«

Monika K.

»Draga Nina iz srca hvala tebi, da si me sprejela v svoj krog, mi dala priložnost da sem del tvoje postavitve družin, za vso zaupanje in da se ob tebi lahko počutim da sem sprejeta takšna kot sem. Rada te imam.«

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali potrebujem kakšno predznanje o meditaciji?

Znanja o meditaciji ne potrebuješ nikoli, za nobeno meditacijo, ki je resnična in iskrena. Sploh pa ne potrebuješ predznanja za moje meditacije, ki so kanalizirane, kar pomeni, da skozi mene teče zdravljenje nebesnih vodnikov, ki ga ti doživljaš tako, kot je v tvoje najvišje dobro.

Kako je z organizacijo kosila?

V ceno je vključen polpenzion, kar pomeni, da imamo organiziran zajtrk in večerjo, ki bosta temeljila na brezmesni hrani, z namenom lahkotnejšega prebujanja naše zavesti. Kosilo si lahko organiziraš čisto v svobodi, tako kot ti bo ustrezalo. Piran za kulinariko ponuja veliko možnosti.

Kaj, če želim biti v sobi sama?

V ceno so vštete dvoposteljne sobe. V kolikor bi želela biti v sobi sama, to označiš ob prijavi. Doplačilo za samostojno sobo je 70 eur.

Ali lahko izberem s kom želim biti v sobi?

Seveda. V kolikor prihajaš s prijateljico/prijateljem ob prijavi zapišeš njeno/njegovo ime.

Kje se v Piranu parkira?

Območje Pirana je namenjeno pešcem, saj je parkiranje dovoljeno izključno za prebivalce, ki imajo parkirne dovolilnice ali lastne garaže. Ob prijavi dobiš glede parkiranja vse informacije, vključno s ceniki parkirišč.  Okolica ponuja veliko možnosti. V kolikor bi se želela komu pridružiti pri vožnji v Piran, mi to lahko napišeš in vas bom povezala.Vsekakor pa ni razlike v učinku zdravljenja med poslušanjem meditacije. Tega ste deležni vedno in vsakič, ko poslušate posnetek, saj so angeli vseprisotni, niso vezani na prostor ali čas in delujejo takrat, ko se jim predano prepustimo.

Kaj, če se vikenda ne morem udeležiti, sem pa že plačala?

V kolikor se vikenda ne moreš udeležiti zaradi bolezni ali smrti v družini, dobiš investicijo povrnjeno. Če odpoveš brez razloga, pa se povrne  18% investicije.

Postavitev družine

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Notice: JavaScript is required for this content.

Podarjam ti brezplačni priročnik!


V kolikor si to želiš, ti podarjam brezplačni priročnik 7 načinov kako prepoznaš, da so tvoji vodniki ob tebi in ti kažejo pravo pot. Izpolni spodnja polja in priročnik bo takoj priletel na tvoj e-poštni naslov.

Posebna meditacija

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Notice: JavaScript is required for this content.

Angelske karte

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in na vaš e-poštni naslov vam bom poslala navodila za plačilo.

Ko prodaja postane strast

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Notice: JavaScript is required for this content.

Posnetki meditacij in paketi

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in preusmerjeni boste na stran z navodili za plačilo.

Notice: JavaScript is required for this content.

Predavanja in delavnice

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Notice: JavaScript is required for this content.

Intuitivno svetovanje

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Notice: JavaScript is required for this content.

Čiščenje čaker

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Notice: JavaScript is required for this content.

Angelski reading

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Notice: JavaScript is required for this content.

Prijava na meditacijo

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in preusmerjeni boste na stran s podatki za plačilo. Pred prijavo prosim preverite prihajajoče termine in v obrazec napišite, na katere bi se radi prijavili.

Notice: JavaScript is required for this content.

Prijava na Ritual hoje po žerjavici

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in poslala vam bom navodila za plačilo.

Energijsko čiščenje prostorov

Energijsko čiščenje prostorov  je odvisno od mnogih dejavnikov in se zato vsakega primera lotim drugače. Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Notice: JavaScript is required for this content.

Nina in angeli na vašem dogodku

Vsak dogodek je drugačen, zato vas prosim, da izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Notice: JavaScript is required for this content.