Zakaj bi vsakdo moral imeti svoj komplet angelskih kart in kako izbrati pravega?

Angelske karte so kanalizirana sporočila nebesnega vodstva. Medij, ki kanalizira, se lahko poveže z določenim nadangelom, bitji svetlobe, boginjami, vilami, morskimi deklicami in delfini, modrostjo Atlantide, samorogi, zmaji in še bi lahko naštevala. Ko kanalizira, pravzaprav prevaja sporočila nebes v nam razumljiv jezik čutnih zaznav.

Namen angelskih kart je, da nas podprejo pri stiku s seboj. Da nas vrnejo nazaj k sebi. Da nam prišepnejo tisto, kar nam želi sporočiti naša duša in pokažejo smer, ki jo izbira naše srce. Delo s kartami razbija iluzijo ega in prinaša odgovore na naša vprašanja.

Največkrat se ljudje ne odločijo za nakup angelskih kart zaradi strahu, da jih ne bodo znali uporabljati. Ampak, kot vsak strah, je tudi ta neutemeljen. Kako veš, da nečesa ne boš znal, če pa še nisi poskusil? Ne moreš vedeti. Lahko pa zaupaš. V kolikor se vsaj malo spogleduješ z idejo, da bi imel svoj komplet angelskih kart, potem zaupaj, da so to tvoji vodniki, ki pritiskajo na tvojo zaznavo in te usmerjajo, da se podaj na pot nebesnega vodstva skozi uporabo kart.

Uporaba angelskih kart je eden lažjih načinov negovanja in grajenja odnosa s seboj. Preprosto lahko karte postanejo del tvoje dnevne rutine, jutranjega ali večernega rituala. Medtem, ko si vzameš nekaj trenutkov zase, spiješ tisto, kar imaš najraje, morda kaj prebereš ali poslušaš, lahko tudi premešaš karte in izbereš eno ali dve, da vidiš kaj ti sporočajo tvoji vodniki.

Med mešanjem kart zaprosiš za odgovor, ki ga želiš prejeti. Lahko samo zaprosiš za sporočilo kaj je v danem trenutku najpomembneje zate, da veš ali pa postaviš konkretno vprašanje. In ne skrbi, vsak dober komplet angelskih kart vsebuje tudi knjižico z razlago sporočil ter navodili za uporabo kart, tako da si praktično voden od prvega trenutka, ko karte primeš v roke 😊.

Sama sem kanalizirala sporočila angela Čudežev Hamieda. Kako se je začela najina zgodba razlagam v blogu »Kako sem spoznala Angela Čudežev« in ti jo toplo priporočam v branje. Moje angelske karte Čudež Srca so edina kanalizirana sporočila angela čudežev na svetu. Njihova zdravilna moč je brezmejna, delo z njimi pa v tvoje življenje prinese čudežne rešitve in vrača vero v to, da je nemogoče pravzaprav mogoče.

Poglej kaj o mojih kartah povedo Maruša, Juljana in Jernej:

Jernej: »Kako me moje angelske karte podpirajo na moji poti? Vedno s pravim sporočilom zame🙂  Po navadi izberem eno karto, ko razmišljam o čem pomembnem. In prosim angele za sporočilo, namig glede tega. Sporočilo ni nikoli iz konteksta. Pomaga mi, da lahko sprejmem se boljšo odločitev, se bolj v skladu z mano. Ali pa me pripelje do novega spoznanja. Vedno rast, naprej in dobro. Zato so karte zame dragocene.«

Juljana: »Ninine karte so postale obvezni del moje duhovne poti. Z njimi si pomagam pri večjih odločitvah, ko sem v dvomih ali pa, ko preprosto rabim dvig pozitivne vibracije. Z velikim veseljem to čudežno energijo kart podelim tudi med sodelavke. Hamiedove karte Čudež srca res spreminjajo moj svet.«

Maruša: »Z angelskimi kartami sem se prvič srečala kakšno leto in pol nazaj in so del moje jutranje rutine. Vsak dan znova se veselim sporočila, ki mi je namenjeno in vedno me preseneti, saj dobim točno to, kar v trenutku potrebujem. Ko mi je težko ali potrebujem kakšno spodbudo se vedno obrnem na karte, ker me vedno podprejo in mi podajo sporočilo na meni razumljiv način. Karte priporočam vsakemu, ki izbira (za)sebe.«

Kako izbrati prave karte zase?

Preprosto tako, da malo pobrskaš po spletu ali se odpraviš v kakšno bolje založeno knjigarno, se razgledaš in prisluhneš svojim občutkom, ki bodo prepoznali katere karte so tiste, ki te vabijo k sebi. V kolikor želiš zares slišati svoje srce in si pripravljen, da vibracija ljubezni ustvari čudež zate, potem izberi moje angelske karte Čudež Srca in uživaj na poti nazaj k Sebi. Zaupaj, da boš hvaležen tej odločitvi.

Več o kartah Čudež Srca in nakup: https://nininsvet.si/angeli-in-zdravljenje/#angelske-karte

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Postavitev družine

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Podarjam ti brezplačni priročnik!


V kolikor si to želiš, ti podarjam brezplačni priročnik 7 načinov kako prepoznaš, da so tvoji vodniki ob tebi in ti kažejo pravo pot. Izpolni spodnja polja in priročnik bo takoj priletel na tvoj e-poštni naslov.

Posebna meditacija

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Angelske karte

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in na vaš e-poštni naslov vam bom poslala navodila za plačilo.

Ko prodaja postane strast

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Posnetki meditacij in paketi

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in preusmerjeni boste na stran z navodili za plačilo.

Predavanja in delavnice

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Intuitivno svetovanje

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Čiščenje čaker

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Angelski reading

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Prijava na meditacijo

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in preusmerjeni boste na stran s podatki za plačilo. Pred prijavo prosim preverite prihajajoče termine in v obrazec napišite, na katere bi se radi prijavili.

Prijava na Ritual hoje po žerjavici

Prosim, izpolnite spodnji obrazec in poslala vam bom navodila za plačilo.

Energijsko čiščenje prostorov

Energijsko čiščenje prostorov  je odvisno od mnogih dejavnikov in se zato vsakega primera lotim drugače. Prosim, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.

Nina in angeli na vašem dogodku

Vsak dogodek je drugačen, zato vas prosim, da izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se oglasim z več informacijami.